Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 387
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 010
Ето я Бобчита
Скрит текст:

# 2 011
Ние имаме лидълската кухня. Вниманието към нея е на периоди, но като качество самата кухня е супер, аспираторът издава звук на истински такъв, котлоните също, фурната светва когато й отвориш вратата и цялата се почиства лесно.

# 2 012
Мале ,Сис 😯😯😯😯.Как ме намери ??Аз съм наистина.Кро,не се мъчи ,облякоха ме 😁.

# 2 013
Малко на мъжко ми бие долното гащя 😂
Мъжките момичета,трябва да имат,здрави гащЯ!

Не моа се разправям с капризи!

# 2 014
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
въх, бобче, как можа да отрежеш обувките...
само на мен ли тия високи талии ми идват в повече?
вЕрно, че имам талия само отзад, ама все пак...

# 2 015
  • тук и там
На малкото му тече носа като река.Тъкмо каката се оправи и то започна. Нон стоп се дразнят и не могат да поделят нещо с каката. Вчера му казала  че  е " пор". .Щяхме да  си говорим с каката , ама малкото така го разказа,че с ММ не можахме да се сдържим и се разхилихме-щото не говори перфектно български, и преразказа беше като за комично шоу..Предвид, че каката  едва ли е чувала даже за животното "пор" ,едва ли него е имала предвид.Съмнява ни че "прасе" е казала, щото в оснавата на раздора  е бил един чипс,  ама  и се размина този път, щото малкото явно се изгуби в превода..

Ще сипвам Бейлис и ще  сядам да гледам' Домът на дракона".Трябва да спирам алкохола, защото ми пречи да свалям килограми.Не мога и 0,100 гр да сваля.ако жуля вино или Бейлис или какъвто и да било друг алкохол.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 14:30 от Кайсия

# 2 016
-Приготви си чантата за утре.
-Ох после бе, мамо, после, преди да си легна /послето ше стане утре/

-Отсервирай си чашата от млякото.
-Оф после, след малко, като седна пак на компютъра. /Утре ше й налея мляко в днешната чаша/

-Хайде да преговорим стихотворението.
-Ама аз го знам, мамо, знам го... / и на третата дума прави дълбокомислена пауза, ровейки из мозъчните си гънки/

Отказване на алкохола лииии... само през трупа ми.

# 2 017
  • France
Момичета, наистина ли се готви по-лесно в тези инстант пот или там каквото цитирате? Да взема и аз да си купя, че напоследък ми е проблем изхранването.
Мързелота, така сме с Монстърчо. Хич не ме слуша. Повтарям, повтарям и накрая почвам да викам. А не искам.

# 2 018
  • sf
Наспорт! Взех от Лидл кенче джин с тоник, ама има вкус на препарат за съдове. 😵‍💫
Едва избутах днес, мислех да си легна рано, а съм се ококорила.

# 2 019
На мен ми е по-лесно, но аз готвя и в уреда под налягане и в еър фрайъра и за мен комбинацията е изключително успешна. Или комбиниран уред
Слагаш и забравяш.

Сега гледам, че са изкарали ново поколение фрайъри с долен реотан и ми се загнездва една идея...дето ММ засега ме саботира Joy

# 2 020
По-лесно ми е, защото е по-бързо и защото не го мисля - задавам програма и го пускам да пасе. Когато съм натоварена в работа, ми е безценно. Иначе, що храна съм кремирала във фурната и котлона...

# 2 021
  • France
Ще почна да проучвам, то се е видяло.

# 2 022
Кой се натъпка с шоколад? Animal Pig
Бобът с манатарки стана чуден!

Сума ти време изгубих да се боря с един заключен с парола файл, накрая неочаквано намерих решение. Не е идеално, но е по-добре от нищо.

# 2 023
Сега гледам, че са изкарали ново поколение фрайъри с долен реотан и ми се загнездва една идея...дето ММ засега ме саботира Joy
Аз даже започнах да го промотирам наляво и надясно Whistling .Засега една съфорумка го е поръчала 😁.Ще чакам отзиви от нея,и ще ти кажа 😉
Утре свършва промоцията на Евото,а още никой не е решил да ме зарадва 😭.Обаче ако не си направя коледен подарък с него,та нА.Преди няколко години за РД пък си взех хлебопекарната 🤷🏻‍♀️.Масово жените искат дрехи, парфюми, бижута,дрехи...а аз-уреди ми дай 🥴

# 2 024
Охо, Ренко, браво, и аз с една приятелка приятелка го обсъждам. Нейният фрайер е на косори, че инстант пота още не вкарваха вортекса и покрай нея се навих тогава, иначе го отхвърлях с довода - за едните картофи не ми трябва уред. Та ако не се бях инатила толкова и аз косори щях да взема вероятно.

Хич не се чуди, поръчвай

Общи условия

Активация на акаунт