Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 629
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 370
Абе, Донси, бива ли такОв карък начЕ.. Ливни една, две гири, наминавай тука. Утрето ши дойде бРъже..

Студенко си е, но ми е тамън. Метна жилЬотка/ не сельодка, ве 😂/ и готово. Така съм шен.. кво беше в тез жеги?мерси!

Щерката ме изнендва вчер с новата модна линия 2022/2023 Айде, вика, Гучита, Диори ня- ма. Лидл онЛи 🤣
Скрит текст:
От утре с такъв аутфит ме искала, пуста гьостерица. Днес пък си бях при фризьорката, пооправи двата косъма, аз доволен.
Щерката в командировка за седмица в София.. Почекна се по тез огледала в тоз хотел, но поне направи снимка без филтър, една от малкото такива 🤨 Та да ви я покажа натюрел, че кой знае с кви тапети пак ще се китосва

Скрит текст:

# 2 371
Мисти, черните имат !
Донси, не ти трябва гадже, загуба на време и пари са!

# 2 372

Донси, не ти трябва гадже, загуба на време и пари са!
Напротив!!!Парите се предават по полов път 🤣.Една приятелка ми го каза ,не знам !
Търте,много е красива !Пупу!

# 2 373
  • sf
Аз пари и сама си изкарвам. Мен ми трябва някой да ми чеше егото 😆 и да пътуваме насам-натам от време на време, и секс, де, пък ако и футбол гледа... 😆

# 2 374
  • Пловдив
Ох, бе Донсиии Joy от туй дет изброи само пътуване ме съблазни Stuck Out Tongue Winking Eye

Не видях от черните чехли номер...не, че ще дам 60кинта, де Simple Smile

13сче, красота Heart Eyes Почна ли даскалото тя?

Имахме разговор на високо равнище с тийна...начи от днес ще пише в тефтер.
1.Да си измия зъбите.
2. Да си измия зъбите.
3. Да си измия зъбите и така до 100 Confounded
Оказа се, че е знаел на униформата и се прай на умряла лисица...ОМГ! Дай ми сили!

# 2 375
  • Somewhere in the World
Мацкии, помагайте- имам болен мъж в къщи Sunglasses
Трисе го, гади му се и аз съм виновна, че не съм се сетила да го лекувам! Та приемам съвети…освен да го остава се мъчи

# 2 376
Тресни го с тигана по главата.

# 2 377
Прити, чувала съм, че чугунен тиган по възможност нагорещен, върши чудеса при болно-мрънкащи недовършени. За повече инфо следвай Уиш. Hug
Писали сме заедно с Бърди, ама щото всички знаем рецептата Simple Smile

# 2 378
Тресни го с тигана по главата.
Плюс Ино 👍
Мисте, да не са близнаци наще 😡 Същият. Квой туй зъби да мие? Оооф..
Щерката октомри, рече към края на октомври шяла се завлече евентуално. Хич не ще в таз София горката.

# 2 379
  • Пловдив
13сче, близнаци, да...на 100%. Начи глух да беше щеше да възприеме дума поне.

Прити, начи...гарантирана рецепта - присъединявам се към групата с тиганЯ!

# 2 380
Мацкии, помагайте- имам болен мъж в къщи Sunglasses
Трисе го, гади му се и аз съм виновна, че не съм се сетила да го лекувам! Та приемам съвети…освен да го остава се мъчи
По - дебела гьостерица. После багажник.

# 2 381
Довърши го недовършения ,че да видиш бял ден и ти 😁

Сега сериозно,сипи в голяма чаша червено вино нарежи вътре ябълки и круши,сложи канела и карамфил,загрей го леко и го изпий на бавни глътки с хубава книга в ръка и слушалки на ушите!

# 2 382
Прити,не ги слушай,не си слагай грях на душата. Излез,изпий няколко,пък като се върнеш след ден-два,проблемът може да се е саморазрешил.

# 2 383
  • София
Съветът при болен мъж ти самата да пиеш греяно вино ми хареса много. Умничка си, Сисун, умничка.

# 2 384
СисеЙ, печелиш класацията, ох 🤣🤣😂😂

Общи условия

Активация на акаунт