Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 639
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 355
Това е сайтът на официалните представители на Скечърс, Норт фейс. Тимбърленд и още 2-3 марки за България.

И аз трябва да търся пантофи, че моите вълнени вече нямат същия фасон. Но пък през лятото нещо не ми се даваха толкова пари за вълнени пантофи, а сега от моя модел нямат моя моя номер.

# 2 356
Пиука сега Школо...отварям, Нов отзив. Какъв е мислите? Забележка в час по география, че не е с униформа Rolling Eyes Не са им казали, че отново са задължителни.

Нали писах за моя развей прах.
Отварям вчера профила му в портала на училището- две забележки. По принцип, след третата следва своеобразно "наказание"- оставаш след часовете, или по време на обяд седиш на масата на учителите, не с приятелите ти, от този тип.
Наказанието по... физическо. При положение, че е в топ 3 по покриване на нормативи, отделно е доста спортна натура, абе ясно, че не е за несправяне. Питам го защо?- защото било задължително да са с тъмносини дрехи. Той има и два комплекта униформа, която е препоръчителна но не задължителна. Физическо имат 3 пъти в седмицата, отделно има и няколко тъмносини тениски. На въпроса защо поне подходяща тениска не си е взел, като знае какво е изискването- защото те му били "официални", не за спорт. Flushed
Та сега ясно, че ще се поръчват още униформени тениски и гащЯ, ама се чудя- занимава ли ми се да му се карам, или да го оставя да бъде наказан, барем му уври главата.

Пантофите кефят, ще прегледам и аз, че имам нужда от подмяна.

# 2 357
Аау, Сис, разсърдих ти се! JoyHug Да обиждаш така киликандзеровите пантофи. Фръц!
Любима марка, любими котаци, че и мой номер даже имаше - това си е шестица от тотото направо Simple Smile
Попи, не знаех, благодаря за информацията. Имат доста модели на Скечърс, които не съм виждала из обичайните български сайтове.

# 2 358
И аз благодаря и за сайта и за информацията.
Решила съм, тази година да взема пантофи от обърната кожа, като от едно време, ако помните.
Попи, да пратя един чифт 🤗
Бърди, аз така установих при подреждането сега, че имам три чифта еднакви дънки. Една марка, размер и цвят.
Много бач днес, очертава се и следващата седмица така, а исках след отпуската, да се организирам за четиридневна работна седмица. Мхм, ще стане.... Някога.

Киликандзера ще го бъде, ще ни дере и хапе на воля.

# 2 359
  • София
Чирозче, пантофи от обърната кожа и Кили в едно изречение звучи зловещо 🤣. Пиши ми за пантофи, имам идея.

# 2 360
Ето ги моите - http://vivabags-bg.com/product/2044/damski-chehli-ot-agneshka-ko … epel-ot-rozi.html . Откакто ги имам и в комбинация с тънки  чорапи с голям процент мерино (от горния сайт, на марката Smart wool), нямам проблеми със студени крака. Обаче кожухчето на стелката се е поизтъркало и подозирам, че тази зима ефектът няма да е същия. Та сега търся да си ги подновя.

Сирос, много съм подкупна на тема вълнени пантофи, да знаеш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 361
Попи ❤️! Тук ме улучи право в сърцето! Подобни в черно си купувам всяка година,но са гаден изкуственяк. Оплаквам се ,че не мога да си намеря естествени тук !

Точно за вечеря https://www.instagram.com/tv/Ciw7TuzgLi7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 18:35 от Sissy

# 2 362
Наче, няя се разберемИ. Поосафери се Киленцето и го взхте на мушка 🧐 Долу лапите!
Защо влязох в стаята на Килеша, защо 🤨🤕😫 Ако не ме беше срам, щях снимам да ви покажа..

Скай, страхотна дъщеря имаш, красавица 😍 Видях я аз, старо КГБ съм😁
Ще тряя едни пържоли да свъртя, ламята Спаска като се прибере довечерка,  от вратата...на масата сяда първом 🙈

# 2 363
О, вие сте го подхванали зимно, пантофи, кожени кантове, агнешки пух. А на мен още ми е топло. Държа отворена врата, а ММ се увил демонстративно с одеалце, за да покаже че му е студено, иначе нито гък 😁 В тоя сезон сме в голямо разногласие. Но за нова година мисля да си поръчам едни заешки пантофи, с ушички, надявам се да намеря в магазин, че от интернета не се знае какъв звяр ще дойде.

# 2 364
Попи, аз подкуп не предлагам, подарък - да. 😍

Сис, да пратя и на теб едни?

Рен, ще пиша.

Търте, мижи. Прави се, че не виждаш.

Наготвих и аз. Пиле зеле с много домати в кукъра.
Намина майсторът, колкото да ми вдигне нервите. Да знам, че всичко става за нищо време и бързо. Знам. И си сипах. МН ми прави мезе.

# 2 365
  • Пловдив
Абе що няма р-ри от тия пантоШки?

# 2 366
  • sf
Ауу, получих удар по егото. Научих, че бившето ми гадже си има гадже. Едно такова много криво ми стана. Не че не е с мен, а че аз нямам гадже. 😆 Пиша на резерва 1, не бил в София, кат се върнел щял да ми лекува егото. Резерва 2  се стягал за път, кат се върне щял да ми оправи настроението. Пиша на едно старо гадже, дето сега сме си приятели и винаги ми изслушва драмите и ме приземява, на работа бил, утре щял да звънне.  🥴 Сега освен да си доям еклерите, друго не виждам.

# 2 367
  • София
Донси, еклери на сухо не вървят по пОРтокол. Трябва и нещо като джинче, винце, туй-онуй. Чакам домашните да се приберат с нещо за ядене и ще се присъединя към теб да ти лекуваме егото заедно.

# 2 368
  • sf
Ами винце ще пийна, имам едно изостанало розенце.

# 2 369
Ох, Попи, какви са тия номера 35-36?! Не са ли чували тез пантофи, че и по-големи крака съществуват? Нищо, аз и тази зима ще я изкарам като миналата. По джапанки.

Общи условия

Активация на акаунт