Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 642
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Euskal Herria
Тази сутрин за пръв път сложих жилетка, захлажда се вече. От утре почва дъжд, до края на другата седмица ще е. Отметнах пореден преглед. Втори лекар ми казва повече от 1,5 л вода на ден да не пия.
Петък е вече, а аз още не мога да оправя дните. Живея с ден-два назад Simple Smile.
Болните да оздравяват по-бързо!

# 2 341
Birdflower, вчера рових да ти намеря линк към моята мадамска лаптоп чанта, но е изчерпана. Нещо подобно е, но тъмно кафява кожа:
Обаче съм я ползвала много малко пъти. В ежедневието разнасям лаптопа между офиса и вкъщи в лек непромокаем калъф с цип, защото съм винаги с колело и ми е най-удобен:
А при пътувания ползвам раница  или класическа чанта за лаптоп, зависи от времето на полета :

# 2 342
  • София
Много са тежки кожените чанти за лаптопи. Имам 4, хубави са, но в последно време го нося в една съвсем тъничка чанта, в която беше шалтето за кола на кучето 🤣.
Да ви се оплача, от вчера уж подреждам гардеробите и става все по-разхвърляно. До никъде не съм. Има дрехи, които не ми стават на новата фигура, но не искам да ги хвърлям, защото надеждата, че ей сега ще заслабна, умира последна.

# 2 343
  • Euskal Herria
Изгоних надеждата далечко, събрах дрехите в торби (до тук са 6) и ще ги нося на контейнера. Някои са с етикети, няма на кого да ги дам. Само ги премятам из шкафовете. И в България да ги занеса, пак няма кой да ги облече. Тук поне има специализирани контейнери за дрехи, обувки, чанти. Че там колко пъти оставям чантите до казаните и след 10 минути са разпиляни из цялата поляна. В домове и църкви не искат да взимат.

# 2 344
  • София
Още няма да хвърлям. Ще мисля по-нататък. За сега само ще ги подредя и прибера.
В ХМ май събират за рециклиране.

# 2 345
  • sf
52лв за три учебника дадох днес, 50лв за този по френски миналата седмица, не знам колко още трябват. На час по лъжичка им ги казват, как не можаха да дадат един списък и да се приключва.
Вчера си купих от Пепко едни дънки, имам ги същите, същата марка, същия номер, обаче тия не ми станаха. 😱 По тоя повод си купих от Лидл кутия с еклери. 😉

# 2 346
  • France
Яна, качи ги във Vinted. И тук се очаква 2 седмици дъжд. Направо се депресирах.

# 2 347
  • София
Има един лаф за размерите на дрехите. Такъв етикет са имали, такъв са сложили. И аз имам такива дънки, черни и светлосини. Черните са ми идеални, купих  и от светлосините набързо, да кажем, че ми седят силно секси.
Поздрав за всички на диета:

# 2 348
  • Пловдив
Пиука сега Школо...отварям, Нов отзив. Какъв е мислите? Забележка в час по география, че не е с униформа Rolling Eyes Не са им казали, че отново са задължителни.

# 2 349
Мьос (правилно ли го написах?), благодаря за линковете.

Понеже втори ден ви занимавам с раници/чанти, да ви кажа, че реших казуса. Ама много съм зле, честно. Говорих с приятелка и в разговора вметнах, че търся раница, така и така, и тя изстеля: "Бърд, ти имаш черна кожена раница". Аз мигам на парцали и категорично отричам. Тя описва раницата в пълни подробности. В моята глава - бяло петно. Затворихме, разрових архивите и вярно имам раница Joy На косъм влиза лаптопа, но ще свърши работа. Много, много съм зле. Следващият път като търся нещо, първо ще се обадя на приятелката, защото може да се окаже, че го имам.

Докато си чаках бумагите при нотариуса, си поръчах смешни киликандзерови пантофи от сайт, който виждам за първи път.
Скрит текст:
Се пак, winter is coming, студена и гадна. Остава и пантофите да дойдат. Добре си уплътних времето за чакане.

# 2 350
Може ли линк към сайта с пантофа?

# 2 351
whitethree, ето го
Не съм го чувала досега, за първи път поръчвам от него. Гледам, че имат и физически магазини.

# 2 352
Бърд, мерси.

# 2 353
Бърди, ужасни са 😂🤣🤭!

# 2 354
  • София
Начи, правя упражнения у нас и гледам стари мачове на дъщерята да се вдъхновявам. Освен пръхтене и тропане, съседите чуват и "оф, бе, мамеееее, ай стягайте се, бе, бравооооо, само така". Съжалявам ги.

Искам да пусна прахосмук, ама нямам желание.

И пантофите на киликандзери нямат моя номер. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт