Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 875
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Пловдив
Тийна имал и есе...за утре естествено. Темата е за българското Възраждане. И мен ме няма в разтягането, та не мога да помагам.

# 2 506
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма по-голяма шматка от мен.
изчетох камара страници, направих си "пищови" къде да ходим, какво да видим и хапнем в Букурещ и ... на десета страница от записките установих, че чета тема за Будапеща.
не че не искам и там да идем, но билетите са за Букурещ!

Laughing едно кафе не стига!

# 2 507

Добро утро! Хайде вземете си моля от тортата към кафето рожденничка съм днес. Годините няма да ги споменавам 🤣

# 2 508
  • София
Честита да си, девойко! Жива, здрава и щастлива! И наспортена.

# 2 509
Вяра, да си жива и здрава! Честит рожден ден! 🌺

# 2 510
ауууууу, и ти ли вече навърши 21! Wink

# 2 511
  • Пловдив
ЧРД! Здраве и усмивки!

# 2 512
Здрава да си,Троице,винаги близо до теб да са щерката и внука!
Я кви убави ора сме първите везни 😁

# 2 513
  • София
ВНЛ, за много години. Да си жива и здрава.

# 2 514
ВНЛ, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си!

# 2 515
  • sf
Ох, Добриии, така се посмях 😆
Имаше  едни бразилски футболни фенове преди години, тръгнали на мач в Русия за Световното, ама объркали градовете и се озовали на грешното място, само на няколко хиляди километра. 😆

# 2 516
и в Русия искам Simple Smile Simple Smile Simple Smile па нека да объркам градовете.

# 2 517
  • тук и там
ВНЛ, жива, здрава и щастлива да си!

Малкото сутринта търси една игра с гласова търсачка. Всеки път едва се сдържам да не се разхиля като го чуя, особено като има много "Р"-та в думата..Ей сега търси Scary teacher..Въртя, сука езика-търсачката не  го намира ,щото нали той го  изговаря с подчертано френско "Р", ядосва се, щото си мисли че докарва английският.. Това  10 пъти се пробва ..Сетих се за тази  любима сцена от Розовата пантера
  https://www.youtube.com/watch?v=Z6oeAdemFZw 

Поздрав от един виден "полиглот" (moi), към останалите   в темата..Grinning

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:58 от Кайсия

# 2 518
Вяра, честита да си, жива и здрава!

Уиш, аз накрая само артистично го завих тестото (едната част, де, другата вече не ми се навиваше и мина само с нарязване) и го изпекох. Да живее еър фрайъра Grinning После който както иска да го яде Simple Smile давам свобода, да не каже някой нещо.

# 2 519
Скрит текст:
ВНЛ, жива, здрава и щастлива да си!

Малкото сутринта търси една игра с гласова търсачка. Всеки път едва се сдържам да не се разхиля като го чуя, особено като има много "Р"-та е думата..Ей сега търси Scary teacher..Въртя, сука езика-търсачката не  го намира ,щото нали се изговаря с подчертано френско "Р", той се ядосва, щото си мисли че докарва английският.. Това  10 пъти се пробва ..Сетих се за тази  любима сцена от Розовата пантера
https://www.youtube.com/watch?v=Z6oeAdemFZw
Поздрав от един виден "полиглот" (moi), към останалите   в темата..Grinning

уан мор полиглот Wink

Общи условия

Активация на акаунт