Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 892
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 700
Бър, тцъ. Полежах си, че от недоспиване ме боли всяко мускулче.

Карамело, да ти е жив и здрав! Честит празник! 🌺

# 2 701
  • Sofia
Добро утро!
Недоспала съм, почти тийнката си придава важности и ми върти очи за всяко казано нещо. Днес го дават дъждовно, а имам задачи за вършене, усещам как набързо ще ги строя по приоритет.
Карамел, честит празник! Здраве и късмет за вашия рожденик!
Вече си мечтая за коледната ваканция на учениците, това препускане сутрин ме изнервя страшно. А като се върна и на работа, съвсем ще стане тегаво. Rolling Eyes

# 2 702
  • тук и там
Kарамела,  да ти е  живо ,здраво и щастливо детето! Честит празник!
Джун, Heart.

Моята тийнка яко я тресат хормоните. Снощи пак имаше голяма драма-със заключване в стаята, рев и тежки думи..Оф,а тепърва се започва..

Добро утро! Поне не вали(за сега)..

П.П -Заваля.!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 07:40 от Кайсия

# 2 703
  • Пловдив
Добро!
Отпивам и ше я почвам от нейде...хм, кво беше Сиросче? Принц, медиен магнат, крипто милионер ли ни трябваше на нас...?

Кармелота, да ти е жив и здрав Халапеньото! Честит ви празник!

Джунче, силна прегръдка предлагам и рамо за утеха...Hug

Уинд, що ли не вярвам на тоя тест? Как е синкото?

Лавче, да минава бързо и при вас!

# 2 704
Жив и здрав да ти е Халапеньо, Карамелка!

Джуни, не, съвсем е е задължително да се завръща отново и отново онова. Имам поне 6-7 познати ( а аз общувам с малко хора), при които повече от 20 години не се е завръщало. Защо и с теб да не е като с тях? Ще стане.

# 2 705
Добро утро! Карамела честит рожденник! Да е жив и здрав! 🎈 🎉 🎁🍰

# 2 706
  • sf
Честит празник на Карамелка, да ти е жив и здрав!
Пия кафе и скоквам до салона. Вчера ядох режимно, даже два пъти ме черпиха бонбон и сладки, но не ги изядох. 😁 днес ще си спретна броколи със сметана и синьо сирене. Тийнко ще яде яйца и ще си дояжда лещата.
Нещо е прецакан архива на тв-то и не мога да си върна нито един филм. 😶

# 2 707
Благодаря ви! Най- важната  дата в календара на щастливите ми дни. Още един специален ден, на който винаги ще съм усмихната и горда, където и да се намирам -на тоя или оня свят. Бързо се живее с това същество! Ако пита мен - изминаха най-много 10… Мъжът, който ме ядосва и успокоява, мъжът който ме разсмива и тревожи, който ме приземява и издига ... Обичам го! Обичам го целия - обичам мозъка и чувствителността му, думите му, безпокойството и смеха му... обичам идеите му, гледните му точки, романтичността, смелостта и неподражаемото чувство за хумор, хапливия език... обичам песните, които ми пее... обичам смешките, които ми разказва, обичам десетките имена, с които ме нарича... обичам да знам, че го има, че го имам и той мен... Как успях да създам това невероятно творение - не зная, но съм невероятно горда с моето Чудо! Веднъж един приятел на татко с неподражамия си маниер ми каза- Карамела, имаш голям грях! Защо, момиче, като видя, че матрицата е съвършена, спря да произвеждаш! Ами, отговорът се крие в самия въпрос- уникатът затова е уникат, защото е единствен и неповторим! Stuck Out Tongue Winking Eye
И нека са честити и щастливи, всички замесени в това щастие!
Торта и шампанско за вас Heart

# 2 708
  • Пловдив
Ах, Кармелота...какви прекрасни думи...Heart

Я кажете другарки, някоя от вас да има часовник със силиконова каишка? Ама бяла...как се чисти туй нящу? М?

# 2 709
  • Sofia

Я кажете другарки, някоя от вас да има часовник със силиконова каишка? Ама бяла...как се чисти туй нящу? М?
Мисте, пробвай с лакочистител, освен стандартните сода, сапунена вода или паста за зъби. На мен от известно време той ми е панацея за всякакви зацапвания по различни повърхности.

# 2 710
Честит да е Халапеньо! Да е жив и здрав, да сбъдва мечтите си с лекота!
Карамелчик Heart

# 2 711
Здрав да е Халапеньо карамелков, по-малко да хапе!

# 2 712
  • Пловдив
Скрит текст:

Мисте, пробвай с лакочистител, освен стандартните сода, сапунена вода или паста за зъби. На мен от известно време той ми е панацея за всякакви зацапвания по различни повърхности.
[/quote] аз информативно питам, че си харесах един часовник и го мисля като поддръжка после Simple Smile

# 2 713
  • USA
Рано ли е да се пие в 11?
За Халапеньово здраве и за майка му🍹🍹

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 19:52 от SkyBlue

# 2 714
  • София
Оранжево морето, оранжево небето... Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт