Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 919
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 685
Юнче, 🍀❤️🍀

Ще се справиш.

# 2 686
Джун, 🤗! Трябваше да кажеш на начервената,че тя пък ти прилича на травестит,но си достатъчно възпитана,че да го кажеш ! Аман от злобни грубияни дето си пъхат носа в чуждите работи! Аман !

# 2 687
Кое кара хората да изпростяват толкова,че да говорят такива работи не знам.Джун,прегръдка ,толкова им е багажът явно ..
Кро,гадина с гадината се намира 😁.Другия път хич не се връзвам на кафета,само питиета!

# 2 688
Бобч,кое кара тук хората,да глозгат,ровят и човъркат чуждата мъка.Същото е.

# 2 689
  • София
Джун, хорската простотия е безкрайна. Бих казала и злобата. Майната им.

# 2 690
  • France
Мила Джун HugHeart Честно, не разбирам какво кара хората да са такива? Наистина съжалявам, че си ги срещнала, че и общувала с такива 🤢🤮

# 2 691
Прочетох ви, освен Наспорт, не знам какво друго да кажа.
Лав и Джун Hug и за двете ви.

# 2 692
Джун, прегръдки! На тез изкукуригалите не им се връзвай! Много недомаслени щъкат навсякъде, направо извират.
Лав, дано бебчо да не се разболява, а при теб да минава леко и бързо.
Аз с теб неофициално ще понося короната за втори път. 😈😈😈
Днес след като не ни пратиха на тест реших да си купя от аптеката антигенен, че все пак килеша е с някакъв вирус. Реших да се тествам, да ми е спокойно и да ми е чиста съвестта пред колегите ииии изненада - бледа втора черта. Няма да се мятам да правя пср, звъннах на шефа и се разбрахме да си пусна отпуск до 30, с почивните дни ще станат 7 дни, все едно съм била в карантина. Ей тъй без кьорав симптом, а имах много работа за наваксване, и до морето щях да скоча за два дни (в командировка), но нееее. Ще си кукам у дома.

# 2 693
# 2 694
Джун, сигурно няма да е много уместно това, което ще кажа (е, далече ще съм от феновете на онова простото, ама не всеки може да рие дъното все пак), но много ти се кефя, че този път си различна - някак борбена, споделяща, без да таиш в себе си, или поне не таиш толкова много в себе си. Ами, супер си и съм сигурна, че този път по-лесно ще минеш през трибуквената гад. За последен път и никога повече!

# 2 695
Лаватера, бързо да минава.

Джун, прегръдки. Не обръщай внимание на хората.
Хората масово са груби и нетактични.
Мен пък ми е писнало да ме питат, не мислим ли за деца, стара съм била вече, изпускам влака. Ми, и да мислим, и да не мислим все тая, щом очевидно все още нямаме.

# 2 696
Отдавна мина времето, когато ме питаха от рак ли съм болна, че съм толкоз кльощава, ся ме питат дали съм бременна Stuck Out Tongue Winking Eye Преди N броя теми мрънках, че не чаках принца, ми взех презрян пролетарий.... Егасуимус и деня... Толкова ми преля, че си сипвах няколко пъти и дори в момента си държа алкохола под нощната лампа. Отмениха ми часа за утре, внезапно е починал съпругът на маникюристката, мамицата му и живот.
Бърди, взимам те, слънце, поне ти да ме отстрамиш с прическа Hug И пантофите да вземеш, жестоки са, ще ми ги дадеш на заем, да се фръцна с тях по брега Stuck Out Tongue Winking Eye Па, може и Карамелов да ми даде 5 евро.
Веднъж бях се пребила жестоко на улицата и кракът ми беше мазало - отекъл и син. Няколко дни след инцидента, тръгваме за Елада, аз пътувам с домашни чехли, щото кракът ми влиза болезнено и трудно в чепика. Пристигаме и на паркинга се озорвам да си обуя парадните обувки, а  долният Недовършен ми вика : Карамела, ще ти дам 5 евро, ако до хотела се придвижиш с домашните чехли. МУХАХАХА, МОООЛЯ, 5 евро, Joy 500 и имаме сделка. Не прие стипцата ниедна, та куцуках на ток Sunglasses
След 10 минути имам празник, родих детенце на този ден Heart

# 2 697
  • Sofia
Ех, Попи,
Скрит текст:
сега съм гневна и аз не знам на какво и кого. А може би на всичко. Не съм по-борбена, даже е по-скоро обратното. Първият път не споделях, защото не изпитвах нуждата да го правя. Сега знам с какви вятърни мелници ще се боря и се гневя, че каквото и да правя, явно онова ще идва отново и отново. Сигурно на тези двамцата нямаше да им се засегна толкова първия път, но сега ми беше безразлично само първите 15 мин.

Вторият път се оказа трудно, мнооого трудно, макар външно да не го показвам. Направила съм всичко и това всъщност се оказва, че няма никакво значение.
Благодаря на всички!

# 2 698
  • София
Карамелчик, честит ти рожден ден на отрока! Само хубаво пожелавам!

Кафе?

Сирос, що не си будна? Да не се успа днес?

Джун, предполагам, че разбирам само част от цялата палитра от чувства, които те връхлитат. Само да ти кажа, че съм сигурна, че ще се справиш веднъж завинаги с тази гад и ти желая цялото щастие на света.

# 2 699
  • София
Карамелчи, и от мен да ви е честит празника! 🌷🍀
Джун, пожелавам ти да й разкажеш и играта на гадта forever. 🫶🏻
Всички болни да се оправят бързешком, че няма време за губене! 🥰
Благодарско за кафето. Вземам едно и отивам да водя малкия на училище, че от снощи не е спряло да вали.

Общи условия

Активация на акаунт