Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 945
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 670
Попи, хубавото при теб е, че сте малко хора и ще е добре , както те съветват, да има разграничение кой, какво, кога. Да се знае. Поставяш и твоите граници и да я смята твоята колежка.
Докато при нас е обща отговорност, която разбира се, се размива в обща безотговорност, което ме влудява. Ама истински...
Мисте, тъй тя, ама нали знаеш кво ни се случва на такива...все сме лоши. Не,че не съм свикнала, но ме гнетИ и трупам излишни емоции.
Тили, фащам първата ми попаднала в нета рецепта и дерзая 🙃 Винаги става.
Вече е ред да се опна на диванчето. Хасан и той хора.

# 2 671
Ох, аз постоянно искам сладко - и преди ову, и преди цикъл, и между тях.

Всеки път, когато качвам килограми, това неминуемо се отбелязва от доброжелатели, но когато свалям, този факт се подминаваха с пренебрежение. Защо така в едната посока мноо обичат да коментират, а в другата все мълчат? Сиросче, хич не им обръщай внимание Hug

Аз още удържам фронта да не ям хляб. Купувам само за МУ, но вече започва да протестира все по-сериозно и ще се наложи да подкарам отново хлебопекарната. А тогава със сигурност ще проям.

Цял ден се занимавам с преценциите на хора, които идват и ми обясняват как трябва да направя нещата. Само че най-отдолу стои моето име и моя подпис, аз нося отговорност за неправилните и неверните неща, които искат от мен. И не проумяват, разправят се, тропат с крак, заплашват, че ще отидат другаде.

# 2 672
Много гадно ме тресна тоз ковид. Притеснявам се да не го лепна на дребчо, който до момента удържа фронта. Уф.

# 2 673
Лав,бързо да се оправяш! Ама така докато си подсмърчаш,метни бабиния да му се порадваме. Smile

И да ви кажа,Бобча е голям пич! И тя оцеля,Гадината! Smiley След среща с мен. Smiley

# 2 674
Всеки път, когато качвам килограми, това неминуемо се отбелязва от доброжелатели, но когато свалям, този факт се подминаваха с пренебрежение. Защо така в едната посока мноо обичат да коментират, а в другата все мълчат?
А, коментират. Обикновено ме питат дали не съм болна, че съм толкова отслабнала. Даже една персона директно ме попита от рак ли съм болна.

Живи-здрави, да коментират. На кого му дреме за коментарите на тъпунгели?

Лав, бързо да се оправяш и Дребчо да се държи!

# 2 675
Оф, Уиш, много тактично, няма що.
Нашият човек преди няколко месеца го бяха попитали дали е болен от рак, защото слабее. Отговорил утвърдително и отсреща се сконфузили.
Знам, че не трябва да обръщам внимание, но понякога ми е трудно. Особено в моменти, когато ми е тъпо поради друга причина и самочувствието и без това е в земята.

# 2 676
Ами, това е положението, Бърди. През 5-те години, в които бях дебела, куцо и сакато ме уведомяваше за този факт, все едно че нямам огледало и не мога и сама да видя. Като заслабнах, ме запогребваха. О, яяяяяяяяяя, да се почерпят от чашата на профила ми.

# 2 677
  • Sofia
Не можах да запомня всичко прочетено, но покрай последните оплаквания да ви кажа какво ми написаха двама тъпоъгълни получовеци. Единият ми пожела да осакатея и като му казах, че съм с рак, та не ме плаши, той реши, че е много смешно и пак ми го пожела. Другата леля, начервена и изрисувана, ме обяви за джендър, понеже съм с къса коса, а бях и с шапка, без грим. Не можела да разбере дали съм мъж или жена 🙄 Няма да ви казвам коя партия подкрепят (казаха ми, сякаш ме вълнува), но честно - блатни същества се разхождат около нас и за жалост масата явно са в една сбирка.

# 2 678
  • Пловдив
Джун, кажи как си?

# 2 679
Джун, досещам се и без да казваш. Не си струва да ги мислиш. Как си?

# 2 680
  • Sofia
И аз не знам как съм. Малко на автопилот карам тези дни.

# 2 681
Джун,прегръдка!
За това което си написала,ще замълча,защото...

# 2 682
И това ще мине, Джун.

# 2 683
Ох, Джун, нямам думи...
Прегръдки!

# 2 684
  • София
Джун, прегръдка и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт