Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 964
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 655
Ули, Уиш, всичко има - и онбординг план, и разделение, всичко си го пишем по мейла, включително има следа в тикет системата, в която колежката ни е написала, че това е нейна работа. И тя понеже не е съгласна, не ескалира нагоре, а ко̀па при мен. Одеве обучаващата е написала утре да се срещнем, но понеже не ѝ изнася, сега ми е пратила нов мейл с поредно “нека ти припомня” и иска да ѝ обясня мейла ми, в който излагам два аргумента защо трябва да се срещнем. Близо 2 часа го е мислила. Та сега ще изчакам и ще ѝ отговоря да поясни какво не разбира.

Наистина е тънка разделителната линия в тази част, да кажем, че за да си свърши работата трябва да мине през моята част, но без да върши нещо по нея. Отделно, при положение, че това не ми е предадено, ако някой трябва да ѝ оказва съдействие, е обучаващата. Но след разговора в петък, не иска явно да говори пак с нея.

# 2 656
Не ѝ дължиш обяснение, Попи. Ако иска такова, насочи я към обучаващата ви. Относно копането, пускаш я от едно ухо през другото и от време на време пускаш по едно усмихнато "ОК, ще го съгласувам с Х". Х е обучаващата, началството или който е най-прекият ви шеф.

# 2 657
  • Пловдив
Попи, на английски ли общувате?

# 2 658
  • USA
Хайде, не е ли време за спорт😂
Давам тон за песен с текила сънрайз по залез.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 06:25 от SkyBlue

# 2 659
Ехх,Скай 😍 Благородно, нали 😀

И аз на работа си имам проблеми, лошото е, че осъзнавам, но не мога се спра. Такава непоносимост към някои колеги...та ми личи от сто км. И вербално нападам..не се понасям..

Тава с пил.бутчета и тава с "Негърче". Силно се надявам в близките два дни килеша за храна да не ме търси..Надеждата...последна.
Наливам и аз..Червено винце ми се усмихва от веселия ъгъл 😁

# 2 660
Ренкич, благодарено. Само да не забравя 🤕

Попи, струва ми се, че ще имаш ядове с колежката. Дано греша, но свивай й сармите навреме. Оправно момиче си, няма да се даваш.

Така ме завъртя тръстиката понеделнишки, че не усетих как мина денят. Утре се очертава продължение на днес. Уморена съм, демотивирана. Не ми се работи вече. Защо бе, като се жених дремах? Защо не си взех арабски шейх, американски брокер, някой доктор.
Отделно самочувствието ми е под нулата. Не само дропла,а дебела дропла. Мда, сутринта пак чух, че съм напълняла. Знам, знам си го, защо все държи някой, да ми го каже?

# 2 661
Не ми се работи вече. Защо бе, като се жених дремах? Защо не си взех арабски шейх, американски брокер, някой доктор.
Σε νιώθω (чувствам се по същия начин), Сирос. И аз това непрекъснато се питам последните три години...

# 2 662
Много се извинявам на рожденичките, които пропуснах. Ренко и ВНЛ да сте здрави!
Вижте кво...аз с дропли не дружа, пуста гьостерица...Да не чувам такива думи! Казах.
Прахосмукачка и прах за завършек, викам, стига толкова. Кво ви е мнението? Мерси, и аз съм на същото 😁
Утре на работа инвентаризация. Нощна ще бъде, аз няма съм нощеска, но през деня кво махало е...С една дума, пак гърчове..
Но дотогава : наспорт 😉

# 2 663
Обади ми се, поговорихме. Обидена е, че съм ескалирала, отдава го на различен стил на работа…трябвало да ѝ кажа, че не знам. Но щяла да участва в срещата утре. Не виждала смисъл да занимава обучаващата, защото тя вече ѝ е казала решение и нали ми го била предала. Обясних, че аз искам да знам инфото от източника, да не ми се препредава. Нямала ли съм ѝ била доверие?!? Joy

# 2 664
Кой каза Негърче? Търся изпитана рецепта!

Днес по план ми е ден за чистене. То хубу изпрахосмуках, измих бани и веце- та, кухнята поизлъсках също, перални пусках, сушилни, миялни. Част от гардероба си преподредих, ама някак не ми е приповдигнато от всичко това. Grinning
След като отида и се върна от училището за трети път, ще готвя- наденички. Това поне лесно- в тавата и готово.

На всичкото отгоре, ме е налегнала шопинг апатия. А това евче е притеснително. Rolling Eyes

# 2 665
Оф, пак половината постове не ми показва.. добре, че някой беше цитирал нещо, че да се върна да го търся и да видя

Попи, сега е моментът да й покажеш, че няма да стане да ти прехвърля каквото, когато й изнася. Отделно наблегни и пред обучаващата ясно да й обясни на колежката кое е нейно задължение и кое не.

# 2 666
Купих си раничка, черна, за зимата... свикнах с лятната и ся мий неудобно с чанти. Та така, зазимявам чантите и с тва ше действам, докат ми не мине ухапаното.

Попи, подкрепям другите по казуса с колежката.

Към харчещите - ма стиа сте харчили бре Smile,  ма земете поспестете малко Smiley Или елате научете и мене, писна ми само да се стискам... ше го купя, няма да го купя, ше го купя, няма да го купя - ей-така съм...

А сутринта участвах в Лидл-ското сражение за якета... не мога да ви опиша какво беше в кварталния магазин... на опашки се чакаше ред за ровене в контейнерите... Grin

# 2 667
Ей, Мързи, Господ здраве да ти дава!- подсети ме за една кожена (черна) чанто- раница, която имам и си е баш за есенно- зимния сезон. Сега ще си я извадя, че наистина бях забравила за нея.

# 2 668
  • Пловдив
13сче, туй за неможенето да мълчим е по зодиакална линия Wink и аз съм тъй, споко.

Сиросче, ам двенки сме. Споко...и дай ней само голословно пържа картофи след като цял ден набивам тесто. Мх...и вино имам де, ам да се скрий слънцето поне Grin

Пуснах пералня по комшийски...убу, че заминаха за седмица и имам ключ.
Др.месец имам 2ма юбиляра...мама и брат ми. Ще се празнува. Свекър ми е м/у техните дати, кумата на същата...Омммм!

# 2 669
Проблемът е, че тя наистина си вярва, с не се опитва да ми прехвърли работа. Joy И твърди, че колежката, която ни обучава греши.

Както и да е, спирам да ви занимавам, че направо ми дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт