Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 516
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 640
Предимно за Сирос:
Крема и таблетките с кестен,които Уинд препоръча,този месец са на промоция.
Скрит текст:
Тези дни ми донесоха техен крем с чаено дърво.Честно,не вярвах,но е доста добър.Понеже при нас още се намират комари,сърбежа минава за нула време.Имам разни кожни проблеми,които още след първото мазане се успокоиха,което дори и кортикостероиден крем не успя да направи.Но не го видях на първо четене в актуалния им каталог.

# 2 641
Ренко, откъде са?

# 2 642
Грийн мастър.От където най-вероятно ти е чудодейната кърпа за стъкла 😁.И аз я имам,но Скъпия само я ползва Whistling

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 12:13 от Ренко

# 2 643
Ааа, Ренко, твоята кърпа е по-чудодейна от моята, щом даже и без теб мие Joy

Мерси за сайта.

# 2 644
М да, много добри неща имат Грийн мастърс - каквото съм си взела от кремовете е добро вкл. този с чаеното дърво, с арника, с дяволски нокът, и два вида противоцелулитни.
Аз провисих пред кабинета на личната 2 часа. Прегледа тийна, изписа антибиотик за всеки случай, но ще се ослушваме още ден-два, ако не настъпи подобрение тогава ще се пие. Засега оставаме на антивирусен препарат/иновирон/, геломитрол форте, много литри чай, пръскалата за хремата и тук там някой хап за смучене заради гърлото, което ту го боли, ту не Rolling Eyes. Чудничко!
Нямам сили, нямам нерви просто...

# 2 645
Специален поздрав за Сис Joy
Скрит текст:

Днес е лудница. Правя няколко неща едновременно, да видим кое ще объркам. А може и всички.

Карамелчик, вземи ме в Елада. С нова прическа съм, маникюр нямам, ама не вярвам да ме върнат зараси липсата му.

Болничките да оздравяват!

# 2 646
Ако сте пропуснали, сервирам следобедно кафе. Сега му е времето.

# 2 647
  • София
Чак сега стгнах до мамата Simple Smile изтървах наборката Grinning Стеле чакам ЛС. Ти ми покажи твойто, аз ще ти покажа моето Wink

Пръцко на 27 ден е 3600->4800, 52->57см и има лепенка за пъпчето, че малко изпъкнало… Кърмихме се при педиатърката, кърмихме се и след педиатърката… На отиване с количка, на връщане със слинг, че голямо мрънкало

# 2 648
Имам проблем с колежка. И двете сме нови, аз малко по-нова. Колежката, която ни обучава, ни предава работата си. С мен не е приключила, с другата вече е. Имаме тънка граница между задълженията на едната и на другата. В случая на другата нова колежка ѝ е възложена работа, която според нея е за мен. Колежката, която ни обучава, твърди, че не е. На мен тази част от работата дори не ми е прехвърлена още, почти нямам идея за моята част, камо ли за нейната. И сега другата нова колежка очаква съдействие до степен да реша нейния казус. И отказва да се срещнем трите да изясним кой какво прави, под предлог, че вече се е срещала с обучаващата я колежка (тогава на срещата я насметоха и сега се пробва с мен).

# 2 649
Попи, срещнете се като искат, ама поискай писмено да имате разделението на задачите, за да няма после, ама колежката, която вече я няма каза еди-какво-си.
Един имейл от обучаваща ви, до вас двете, коя за какво отговаря. Имате ли транзишън план, както трябва да ви предадат в какъв срок и кога ви е предадено. Ако не, най-добре и такъв да направи и да после да няма неясноти и неразбрали.

# 2 650
Не зная какви са правилата при вас, Попи, но с такива персони аз винаги съм избягвала устната комуникация. Само писмена и за всичко одобрението на мениджъра да-се-свети-името-му.

# 2 651
  • France
Вече са ти дали съвет - писмено и до твоя n+1. Аз не го правих особено старателно и ми отиде главата.

# 2 652
Възможно ли е заради хормони да ми се яде сладко около овулацията или си втълпявам?!!!

Попи, къде я намери тая колежка 😕🤦?!!

Бърди, толкова са грозни,че чак са сладки 🥰! Със здраве да си ги носиш !

Пак похарчих солидна сума за дрехи на Беболина! Очаквам мъмрене тази вечер от недовършения за широките ми пръсти и зависимостта ми от марки, която възпитавам у детето 🤕!

# 2 653
Че даже си е задължително,Сиси 😁

# 2 654
  • Somewhere in the World
Нищо не разбират тези недовършени! Не му обръщай внимание, Сис - естествено че ще създадеш естетически вкус на детето Hug
Та и аз от това се оплаквам - имам вкус, и днес напоръчах сума ти неща, ама ми трябват! Няма как, и без това слушам от ММ колко тежка зима ни чака, като видя на промоция добра козметика, кецове и блузи, как да се въздържам...

Общи условия

Активация на акаунт