Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 958
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 625
Станах рано и аз, към 5.
Ама си отспах този уикенд- вчера си събудих към 10. Grinning

Пия кафе, правя планове за седмицата.
При мен есента дойде, от петък не е спирало да вали, та ми е съвестно да пращам децата пеша на училище и респективно да си спестя шофиране.

Забравих да кажа, че съм много доволна да видя, че и друг приготвя крем супа от леща със скариди. А не като спомена словосъчетанието, да ме питат какво е туй нЯщо и как се прави. Grinning Всъщност, точно с нея, или с крем супа от тиква си представих подправката на Добри в първия момент. После и с морковена крем супа, или с такава от карфиол. Heart Eyes Накратко- обичам супи. Grinning

# 2 626
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за кой ли път се хващам, че както старателнио и внимателно съм чела, постове са се появили след това Sad Sad Sad

какво е червеното на точки и каква е супата с мляко остава загадка за мен. Sad Sad Sad
отивам да си направя кафе и да търся назад в темата.

# 2 627
Сготвили сте света! Егасимус, тия дни нямам време да си избърша носа и я карахме на доставки и мазни дюнери.
ЧРД на патерица на ВНЛ! Да е здрава и светът й да е пълен и с вяра и с надежда и с много любов!
Уиш, бе и с невъоръжено око си личи, че си умна главица, ма ти си била цял доктор на науките! Респект! И се радвам, че си играете с мен, въпреки, че нито съм доктор, нито се вихря с чудеса в кухнята.
Днес последен ден в каторгата за тази седмица, ох Heart Утре съм генерал- сешоарче, маникюрче, може и шопинг и съм готова за Елада. А там... слънце,  много узо и още повече спане! И съм забранила на моите да се разболяват и да ми звънят да си тръгвам на пожар. Аминче!

# 2 628
  • Somewhere in the World
Честити да сте, Ренко и ВНЛ- да сте здрави и обичани Heart
Пфууу изпуснах Бориса и аз!
Почти не спах, мама беше превъзбудена и се обяснявахме къде е вкъщи…
Сготвих едно пиле с ориз сутринта, сега се настройвам за новата седмица- тежка се очертава колкото и да го мисля!

# 2 629
  • sf
Добро утро! Рано станах, разходих кучето, сготвих една червена леща, че става най-бързо, даже и новия епизод на Драконите изгледах и като измия чиниите отивам на работа 1, после кратка почивка и отивам на работа 2. 🥴

# 2 630
Карамелка, аз повече от 10 години не работя истински това, за което съм доктор. Сега си изкарвам с него хляба и маслото, но правя да го наречем "чалгата в науката". Ама, много мазна чалга е моето. Ем, за това ми плащат, това правя.

Тили, идеята за скариди в крем супа от червена леща е гениална. Обожаваме и двете поотделно, но не ми е дошло на ум да ги комбинирам. Само да изядем снощната картофена крем супа с гъби и ще се прави твоята. Много обичам есента И заради това, че е сезон на крем супите.

# 2 631
Уишче, каквото и да правиш го правиш на МАХ! Както казах, личи си, а и мозъкът не може да се тунингова, пак си личи, има ли го, няма ли го Simple Smile Heart
Оплаквам се, че Герата съвсем ни отсвири, добре, че имам други канали, по които да я чуя, ама да се влее отново в редиците! Гери?
И Лейла не е писала много дълго, дано да е добре! Лейли, мисля те, детенце, дай знак!

# 2 632
Лайла май дори не чете. Дано да е добре това симпатично хлапе.

# 2 633
  • Пловдив
Добро!
Гадно и подтискащо мий нещо...а и ся Кармелота ме закОпа още кат каза, че мозъка Не се тунингова Thinking Аз все още имах някви надежди...ццц...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 10:01 от mystic woman

# 2 634
Лайла май дори не чете. Дано да е добре това симпатично хлапе.
За нея даже е по-добре да не чете.Има като че ли лабилна психика,и всяка неприятна новина ѝ влияе.Дано потърси помощ от някъде,защото иначе са голяма мъка предизвикателствата на живота.Някой ако поддържа връзка с нея,нека каже как е.
Закуски,сиропи,манджи,пране,ааааа 🤯

# 2 635
Хрониките на моЮ отвеяниЙ тиЙн.
Епизод пореден.
Скрит текст:
В петък тръгва да си мие кутията за обяд. Нямало я, забравил я в шкафчето. Добре поне, че в нея слага неща от типа на солети, бисквити, някой слайс кашкавал, не е готвено или манджа (имат си стол), че да се вкисне всичко през уикенда. Така. Хубаво. Сутринта, докато си правя раздвижванията, се чука по вратата на спалнята като за световно- " Кутията ми не е там, където обикновено стои!"... мдам, не е, в училището е. Сети се, прие новината, взе си друга. Оставих ги в училище, паркирам си аз, взимам си чантата от задната седалка- гледам  забравил си телефона. Влизам в нас- шишето му с вода си стои на масата. Grinning Нищо фатално не е, разбира се. Просто понеделнишки старт.

Оф, трябва да се боядисвам, че в четвъртък ще съм "сред хора" Stuck Out Tongue Winking Eye, да не ми гледат белите коси и те. А ММ тепърва се кахъри, че започнал да побелява. Confused Че аз първия си бял косъм го видях преди 20 години някъде!!!

Уиш, пиши после дали ти е харесала комбинацията. Все пак, да дадем нужното и на индийската кухня (и крем супи). Innocent

# 2 636
  • Euskal Herria
Седмицата почва  с хлад и студ, тъй ще изпратим септември. Ама поне октомври (засега) ще почне със слънце и по-високи температури.
Лека да ви е седмицата, общество!

# 2 637

Добро утро. Първа смяна, студено 9 градуса е при мен пфуу. Парното пуснах няма как.

# 2 638
Много поздрави ви праща Лейла.Добре е,търчи след детето.

# 2 639
  • тук и там
Добро утро!
Назобих се със диклак, трамадол и каквото друго намерих и съм по-добре. Пак с колана ходя де,ама по-бивам от вчера. Сутринта като се ресах, ми се уплаши окото-яко ми капе косата,а и без това нямам много.Приорин освен да започвам. Я кажете и някакъв крем за шия от който сте доволни. Нещо съвсем ми се сбръчоса врата..Днес не отидох на курс, заради кръста..Та си стоя в къщи, зобя хапове и си намирам  само кусури..

Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт