Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 903
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Пловдив
Скрит текст:
Сиси, може и с грах/ зелен фасул.

Филмите ги гледам или във филмисуб, или в кинофен.
В краен случай- в

Аз имам сварено пилешко...май ще е фрикасе за по-бързо, а и моите оличат. Посл.път гонаправих със закв.сметана, а не с кис.мляко и стана топ!
Мистик, моля за рецептата за фрикасето.(дано да е по-лесна).  Извадих да се размразява пилешко, имам мляко и половин кофичка сметана. Ще купя още, като видя дали ще мога да го направя. Благодаря.
Приятен ден, дами! Да е безпроблемен за всички!
[/quote]Не е нищо особено...Аз го правя като запържвам да кажем 2суп.л брашно в зехтин/олио до златисто. През това време разбивам 2 жълтъка в 1/2 кофичка сметана и ли кис.мляко. Добавям и непрекъснато бъркам, доливам до желаната гъстота с бульон от пилето /добавям месото/ или вода и оставям да клокне. Подправки и магданоз и амкаш! Simple Smile

# 2 821
Със здраве да си караш бижуто, Бабри!

# 2 822
Честито и безаварийно на Бабри!

Сирос, бързо да оздравява дечко. И аз най-мразя, като позная за такива работи.

Дребната върна 1 шапка и 1 чифт ръкавици от забравените, което не пречи за два дни да сме отново на минус 2 шапки.

# 2 823
  • France
Наистина страхотен цвят Heart Eyes да си я караш със здраве.

Монстърчето е със запушен нос. Аааааа Tired Face

# 2 824
  • София
Добро утро. Станах, две кафета пих, пооправих из нас, пуснах миялна и пералня, изгладих два ката дрехи, тренирах, сега ровя тук и ям. След половин час трябва да съм простряла, и къпана и напудрена да се понеса към работа.
Бабри, честито, лека и безаварийна.
Болните дечица да оздравяват.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 08:35 от бъръльо-бъръльо

# 2 825
Честито, Бабри. Цветът е чуден!
Двама болни и у нас от тази сутрин. Голямата кана с билков чай , големия буркан с мурсалски мед, котката в скута, мама на разположение... Това ни е лечението. Ще се поглезим днес.

# 2 826
Добро утро.

Бабри, чудесен цвят, безаварийно каране ти пожелавам!

Донси, апаратче за кръвно нямаш ли ? В Била от утре ще има прилично такова, на Бауер, на половин цена. Не е лошо да имаш у вас. Такова с маншет за ръката горе, не за китката, тези за китка не измерват правилно много често.

Сирос, бързо оздравяване на детето.

# 2 827
Сиско, жесток кадър! Представих си се с развят фустан, позиционирана в каретата ! Heart
Още от времето на желязната завеса, докото прелиствах незнайно откъде попаднали ми Некермани, бленувам да живея извън рОдината. Е, ми...не ми се получи. "Коалирах " се с един крепостен селянин, който не ще и да чуе да работи за някой друг, някъде. Малкото диване е същото като баща си...
Донси, имам същите признаци като вдигна кръвното, измервай го и се оправяй! Болничките също да оздравяват!
Събудих се като газена от бетоновоз. Докато вземах душ, мама ми е направила кафе. Отпих и очите ми изхвърчаха. Питам я - какво е това кафе!? А тя с лукава усмивка - ирландско!
Ахахах, заспортих от сутринта. Дано не ми се помъти разсъдъка, докато подреждам куфара. Joy
Спор(Т)ен ден, общество Sunglasses

# 2 828
Честито и безаварийно,Бабри!Струвало си е чакането за цвета!
Болните деца бързо да се оправят!
Големия от днес е обратното в редиците в училище.Лятото ми харизаха огроомна торба с мурсалски чай,та предимно с него се лекуваше.Чудно,дори и кашлицата мина без сиропи и хапчета.
Мятам един бърз грах,и подхващам камарите дрехи,че до под кривата круша го докарах.

# 2 829
Ехааа, Бабри, страхотна е! Браво, струваше си цялото чакане!

Много болнички днес Sad Всички бързо да оздравяват!

В кухнята ми цари същинско бедствие. Трябва да го потуша, да сготвя нещо, да пусна поне две перални. И, разбира се, да работя. Излиза ми голяма пъпка. Като еднорог съм, но рогът ми не е челото, а на брадичка, и боли. Крива съм, нервна съм, яде ми се сладко, а нямам. Красота.

# 2 830
  • София
Казвала ли съм, че не е хубаво да работиш залудо? В пералнята имаше носна кърпа. Или по-скоро ролка домакинска хартия и още една тоалетна хартия. Нямам друго обяснение за това, какво излезе. Пералнята е с черни дрехи, естествено. Половината дрехи са в сушилнята сега да се посъбере каквото може, другите, дето трябва да се сушат внимателно чакам да позасъхнат и довечера ще ги тупам, препирам и т.н. Мразя така да става.

# 2 831
Благодаря за рецептата на Мистик.Ще опитам. А месото в края ли се добавя?
Връщам се да видя колата.

# 2 832
  • Пловдив
Благодаря за рецептата на Мистик.Ще опитам. А месото в края ли се добавя?
Връщам се да видя колата.
на края, да...нали е сварено добре предварително, не му е нужно повече.

# 2 833
Моята сутрин започна с " System error. Call customer service! " Още не съм пила кафе !

Влюбих се в звяра на Бабри ❤️🥰

# 2 834
Бабри, нааай - накрая да си дойде при теб. Цветът наистина е страхотен! Безаварийно каране.
Болните малки и големи да се оправят.
Кошмарна нощ имахме. Както си се хилеше и гукаше, малкия изведнъж зейна и не се спря няколко часа. Такъв рев, такова врещене не е било до сега. Накрая го сложих в слинга и след нам си колко обиколки на леглото се поуспокои. МН много ме ядоса тогава. Хванал се за главата и гледа в една точка. Алоооо, ако от сега се стресираш толкова, какво правим? Ама иначе големия мъжкар.
Тази сутрин се събуди в добро настроение, но нослето му хрипти. Гърлото уж не е червено и няма темп. Ще го следя, пък да видим. Струва ми се че венците са му подути, но толкова рано ли пък, на 2м?

Общи условия

Активация на акаунт