Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 896
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 805
Такава анархия цари навсякъде.
Когато се наложи, онова спешно е за предпочитане пред окръжна. Как една спокойна година нямам в последно време, в която поне веднъж не ми се е наложило да диря спешна помощ. В Пълмед веднъж опитахме, главата ни беше отрязана от кръста. А ставаше въпрос за прорезна рана, не е било неотложно състояние, за да чака от събота, до понеделник след обяд ЛЛ, направление и тепърва хирург да дирим.

# 2 806
Точно - безнаказаност, безотговорност, неспазване на никакви правила. И резултатът е ясен: кочинка. Все по-трудно ми е да приемам нещата спокойно.

Ренко, изобщо не ме учудва, че пловдивска област е на чело. Никой не спазва нищо, знаците важат само за малцината останали будали, нулева култура на шофиране, паркирането е без капчица мисъл в главата - нито за собствената кола, нито за останалите участници в движението. Картинката се допълва от пешеходците, които пресичат навсякъде другаде, но не и на пешеходна пътека, задължително по диагонал и без да спрат, за да се огледат, щото е под достойнството им.

# 2 807
Кло, аз съм съгласна на отрязана глава, но да получа помощ. Миналата година пуснаха МН да си ходи, а той едва си стоеше на краката. На въпроса, защо го пускате, видимо е зле, бил подписал, да го накарам да остане и ще го лекуват. Ще го накарам, но от какво ще го лекувате, какво му е? Не знам, беше отговорът. Моят - малко ви бият. Писах тук тогава. Така и не разбраха какво е. Пък покрай детето, не ми се говори даже.
Онази вечер, цървул ми отнема предимство. Какво ми чуха ушите... ЗДвп е видял само на картинка.
Толкова съжалявам, че не се изнесохме в младите години.

# 2 808
Бърд,поради тази причина,Скъпия заключи,че кара прекалено съвестно,и затова все го удрят.Трябвало да започне да кара като другите,ако искал това да е последния удар в задницата на колата му.Която след обстоен преглед се оказа доста зле 🤕.Дано поне застраховката покрие ремонта ѝ.

# 2 809
Благодаря ви още веднъж за прекрасните пожелания! Heart
Беше много щур ден в най-хубавия смисъл, с много гости още от обяд и мои, щото съм главната причина за събитието и естествено на Халапеньо, с много смях и добро настроение. Но вече давам заето. Трупнах се в леглото, утре сешоар ( уредих прическата все пак)  и я сас, Елада!
Нямам сили да коментирам , но ви прочетох с кеф! Гуш на всички!

# 2 810
Карамел,Елада те чака да развееш шармантните фустани!
От тази вечер

# 2 811
  • Пловдив
Добро!
Глава ме боли, та почвам с кафето...

Ич не искам да коментирам обстановката у милата родина...само ще кажа и съм ви го казвала, че и мен ме е яд дет не избягахме като по-млади...То и сега може, но има някои бариери...трудно се прекрачват.

# 2 812

Добро утро на вас и лека нощ за мен.
Това го оставям вместо кафе Grinning

# 2 813
  • София
Добро утро! Мисти, благодарско за кафенцето. 😍
Вчера много гозби сте сътворили. Ние бяхме на боб. За разнообразие сътворих една доста, която отдавна не бях правила: селъри, риба тон, кисело мляко и майонеза. Учудващо този път дори и малкия я хареса.
За бягство от страната ни аз лично смятам, че не е за мен. Обичам много да пътувам, но за постоянно нашата страна ми е фаворит за пребиваване. Просто само тук се чувствам у дома. 🥰
Бабри, чудесна е! Много километри да навъртите заедно! С гордост и радост да си я караш! 😊

# 2 814
  • Пловдив
Ау, Бабри, страхотия е! Със здраве и безаварийно!

# 2 815
Бабри, браво момиче! Страхотна е!

От днес ХО. Познах снощи.

# 2 816
  • Пловдив
Сиросче, дано е само настинка и да минава!

# 2 817
Сиси, може и с грах/ зелен фасул.

Филмите ги гледам или във филмисуб, или в кинофен.
В краен случай- в

Аз имам сварено пилешко...май ще е фрикасе за по-бързо, а и моите оличат. Посл.път гонаправих със закв.сметана, а не с кис.мляко и стана топ!
Мистик, моля за рецептата за фрикасето.(дано да е по-лесна).  Извадих да се размразява пилешко, имам мляко и половин кофичка сметана. Ще купя още, като видя дали ще мога да го направя. Благодаря.
Приятен ден, дами! Да е безпроблемен за всички!

# 2 818
Аууу, Бабри, разкошна е! Да си я караш с кеф и безаварийно!
Сирос, бързо да му минава на младежа!

# 2 819
  • sf
Добро утро! Смотано ми е нещо, вчера следобяд ми беше зле, май кръвно, болеше ме отзад тила, лицето ми гореше и бях червена като домат. 🤪 Пусто ЕГН, или пък е защото два дни съм на диета. 🤣
Нещо май телевизорът ми се скапва, или приемника, като имам време ще разменя телевизорите, да видя какво ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт