...
Не искам да се включвам в родителски групи,не искам да ме занимават .Ако ще се събират пари да давам и да приключвам.Аз избягвам контакти с други майки,но една ме причака отвън,вървяхме до ъгъла заедно и после ме покани на любимата ми площадка.
Мъжът ми днес е рожденик, днес и родителска среща в градината. Бързам за родителската среща, дъжд вали, а аз с чадъра на Спайдърмен прибягвам. Нали ми е малък , та влязох на пловка в родителската среща. Само за да приключи по- бързо се включих във всички дейности - протоколчик, касиер, родителски актив. Обикновено учителките се молят по 5-10 минути някои да се заеме с някоя дейност, и както обикновено всички гледат тавана или обувките си. По нататък ще мисля за новите си задължения. Поне бързо свършихме и успях да си доокрася тортата.

Има карма. Днес на един светофар ме подпряха отзад. ( малък наклон). Излизам от колата отзад излиза един мъж с най- лудия, опушен, рошав мустак. Псува и като вика " ами тя пущината понякога сама си ходи". Захилих се на мустака и само махнах с ръка, човекът за момент си вдигнал крака от спирачката.