Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 930
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 955
Мързи, ако искаш, сподели на ЛС при кого си я завела. Дано само не е Юзгюр ли беше, че за нея само кофти отзиви около опитите на приятелките на голямата. На нас от 12 до 18 години ни излезе общо 5 хилки, плюс вадене на мъдреците при хирург, когато завършваше училище. Но и до днес ходи периодично (на 6 месеца) при ортодонта, за да я следи, като отдавна нищо не плащаме. Резултати - перфектни.

Бюти, добре, че е било "малкия дявол". Ти буташе ли колелото на пешеходната пътека или го караше? Това, че шофьорът е избягал е потресаващо. Причинил е произшествие все пак.

Днес ми беше гаден, гаден, гаден ден. Мразя четвъртъци.  🧐 🤐

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:46 от 🧡 Clo 🧡

# 2 956
Зависи мисля и от самия материал.Приятелка си сложи преди година тук в Кърджали,3 хиляди и излезе за двете челюсти,но при нея не бяха и много криви,та сигурно и това има значение.Осем ми се вижда много,ама знам ли ако има нещо специфично.

# 2 957
  • София
Ренко, може ли контакти на вашия ортодонт, ако е в Пловдив, за второ мнение?
Аз пък хич не питах тая цена за горна челюст ли е само или и за двете... пффффф...

Бър, ужас... но сигурно зависи и от града... четох из темите, че във Варна и Бургас /или само Варна.../ цените били доста високи...
В София сме. Не знам подробности. Ако е важно, мога да я питам. Но и мен ме впечатли сумата.

# 2 958
Нене, няма нужда да питаш... разсъждавах на глас просто...

# 2 959
Сякаш някой ми смени детето, от както почна да ходи на детска градина ! Беболина е станала непоносима!

# 2 960
Досега чаках линейка за един, който се оказа пиян-залян пред другия блок. Ама като го видяхме с детето изглеждаше много зле, чак после разбрах, че е пиян.

Аз оставих 1к лв за един зъб последно (с нулите съвсем ме стресна сумата Simple Smile )... И даже не се знае дали ще го спасим. Абе...

# 2 961
  • София
Сиска, детето си изживява промяната и нервите избиват. Аз казвах, че на моята и се свършва слушалото в детската градина и откачаше, като я взема. За щастие, бързо мина този период. Само няколко месеца.

Как да изчистя химикал от кожено яке от изкуствена кожа? Бухнах го в пералнята по навик, не стана. Със спирт не стана също.

# 2 962
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
когато обикаляхме за брекетите на каката минахме през 4 човека в четири града.
всички показваха един и същи каталог, а цените в града ни бяха тройно на тези, които ѝ сложиха накрая.
какатая оправи д-р Алангьозова, тя има кабинет в София, в събота ходеше в Мездра, а в неделя в Русе.
и беше единствената, която видя киста на зъба, предишните нищо не видяха и нищо не казаха за кистата. само парите за брекетите и отделно за настройките всеки месец

# 2 963
Всеки път като се сдухам като сега, последната почти година, си пускам това
Скрит текст:
Записах още курсове, и започвам да изучавам още една платформа.
И все някой ден ще стане, мамка му.
Не пиша напоследък, защото няма какво.

п.с. и да ви натроля, все така успешно влизам в Лидъл, когато ми трябва нещо. Simple Smile

# 2 964
Подробно ви изчетох и всичко забравих (лъжа, естествено, не съм запомняла даже).
Бабри, дай едно кръгче беее...две шофьорски книжки на два континента и все бракми карам. Лошото е, че и да спечеля от тотото, тУ лейт - то вече недовиждам, чувам избирателно и реакциите ми са на охлюв в критическата.
Кайсиева, сетих се преди няколко години как прибирам големите деца от училище и съм надула радиото в колата, а там се дере Адел. Големият - "бе, мамо, тая що се облича като баба ми?", а аз направо в отбранителна позиция "ти кО искаш да кажеш бе, бетер десетилетие е по-млада от майка ти". Младежът не се предава (естествено, всичката му кръв е моя) - "казвам точно каквото имам предвид и то е, че на баба дрехите и на Адел са едно към едно". Толкоз за времето и модата, особено от пишман гуру кат мен, дето едната дъщеря като ме видя на токчетата каза "твои ли са тези обувки", а другата като ме видя с рокля "много си хубава, мама, малко странна".

# 2 965
Сякаш някой ми смени детето, от както почна да ходи на детска градина ! Беболина е станала непоносима!
Сис ,ние посетихме психолога два месеца след като почна да ходи и въпреки ,че много й харесва и ходи с желание ,не беше обелвала дума на персонала нито отговаряла на въпросите им.От няколко седмици говори с децата.Психоложката каза,че това е нейният начин да изрази стреса.Ще се успокоят нещата,а и при вас градината е необходимост.
Докато пиша тоа пост МУ пита мога ли да не чукам с нокти по клавиатурата 😂😂😂.Ми не мога,аз ко да кажа като той хърка?
И аз вчера записах още един курс,вече забравих колко станаха.На 21.10 си вземам сертификата,майката със сигурност ще ми даде положителен отзив,защото вече седи на две крачки от кошарата в посока вратата и не прави нищо.После излиза и пие бира ,до преди това в 20.30 си лягаше.

# 2 966
Шефа откри сезона на въргалянето в шума 😂😂😂.Ама така инстинктивно направи всичко,че дори и се сети,че може да ги хвърля върху себе си 😁

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 10:07 от Ренко

# 2 967
Бобчи, ти си съкровище. Защо преди 20 години я нямаше твоята специалност?  Пак майката си лягала в 20:30… имах приятелка, която преди полунощ не можеше да легне, защото нейното Тамагочи беше обърнало денят в нощ и нощта в ден. Моите заспиваха най-късно в девет. Тя казваше, че било до късмет, ама не е.

Чакам сушилнята да приключи с охлаждането, да вадя прането и умирГам. Едвам гледам.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:12 от 🧡 Clo 🧡

# 2 968
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всеки път като се сдухам като сега, последната почти година, си пускам това

...

няма смисъл от криене Simple Smile

# 2 969
  • Пловдив
Кло, кво туй охлаждане? Не съм чувала...моето комби няма таквоз.
Ама аз в тоя сезон не я ползвам сушилнята...нямам нерви да чакам да бръмка 2ч за 10 парцала. Само като стане влажно...и без това мачка и ме е страх с памучните дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт