Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 951
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 940
Добри, 😂🤣😅
За грима не си права! Зависи как,на кого и по какъв случай

# 2 941
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
абсолютно си права Simple Smile
вече имаш задължение да ме научиш.
да не се "маскирам" така

# 2 942
За червило препоръчвам да се отиде в някой голям магазин в мол и да се помоли за съдействие някоя печена консултантка.

# 2 943
  • София
Тук пак трещи и вали. Звъннах на баща ми да вземе гумените ботуши на Пантата като ходи да я прибира от училище, че тя е с маратонки. Ми той хубаво ще й вземе ботушите, но сега си спомних, че тя е с клин и дъждът ще вали вътре в ботушите. Краката така или иначе няма да останат сухи, но поне няма маратонките да подгизнат. 10 минути пеш е до вкъщи, дано не е порой.
След пороят от онзи ден двете се прибрахме, газейки във вода до глезените. Целите бяхме мокри. Раницата й беше пропуснала вода и имаше мокри учебници, които суших със сешоар и печка духалка три часа след това. Яд ме е, че се бяха намокрили баш учебници, а не тетрадки или помагала, които така или иначе ние си купуваме. А учебниците в края на учебната година се връщат в училището и ако имат щети, се закупуват нови от родителя. Три учебника ще купувам заради дъжда.

# 2 944
абсолютно си права Simple Smile
вече имаш задължение да ме научиш.
да не се "маскирам" така

Сладурани !И червилото на скулите е тренд отново .
Каталясах от днешните ми гимнастики за луди,домакинстване и малко поработих даже.Понеделник е близо ,яслата почва пак омммм.
Не искам да се включвам в родителски групи,не искам да ме занимават .Ако ще се събират пари да давам и да приключвам.Аз избягвам контакти с други майки,но една ме причака отвън,вървяхме до ъгъла заедно и после ме покани на любимата ми площадка.

# 2 945
Мдааа...
След ортодонката - да, трябват брекети, да, и ние го виждаме... струват 4000 лв, може на разсрочено плащане 8 вноски по 500 лв, на всеки месец и половина се плащат, тогава се и ходи за корекция на брекетите...
Нормална ли е цената, завишена ли е според вас, нямам никакъв опит с брекети...
За който се интересува - при доктор Сехер Йозгюр бяхме, много препоръчвана, много четох за нея, добри отзиви бяха...

# 2 946
Добри, за тънкостите на гримирането следвай Нахалницата. Модна икона още от 5-годишна.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 08:30 от Анонимен

# 2 947
Мързелот,утре ще слагат на баткото.За сега на едната челюст,на втората може да не се наложи.На челюст -1400."Познаваме" се от няколко години (неуспешно лечение с апаратче),та ще плащаме когато можем,по колкото можем.

# 2 948
  • София
Уиш, Нахалницата може да прокара нов тренд. Жълтото на носа и розовата точка на челото са геймчейнджъра.

Иначе много изразително гледа. Иде ти на я нахраниш, приютиш и да ѝ опростиш всички бели.

На колежката и казаха преди няколко дена 8 хиляди за брекети на детето ѝ. Не знам дали не е някакъв по-специален случай, че като гледам разликата е двойна и тройна.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 19:12 от бъръльо-бъръльо

# 2 949
  • Пловдив
Мързелотка, зълва ми кара племениците при тази. Доволни бяха. Мина време, та за цени незнам...помня, че на ходене даваха по 100кинта.

Попи, разбрахте ли се с колежката? Simple Smile

Взех тийна от даскало. Преди това пратка от Енконт...поръчах на майка това. За юбилея...от хартия е Simple Smile Харесва ли ви?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 08:37 от mystic woman

# 2 950
Бъръльо, макар и вече татуирана и със септум на носа, все така се кокори, за да ѝ минат номерата. Гадина дребна.

Мисти, дали е добра идея да мушнеш малко бонбони Рафаело сред цветенцата?

# 2 951
Ренко, може ли контакти на вашия ортодонт, ако е в Пловдив, за второ мнение?
Аз пък хич не питах тая цена за горна челюст ли е само или и за двете... пффффф...

Бър, ужас... но сигурно зависи и от града... четох из темите, че във Варна и Бургас /или само Варна.../ цените били доста високи...

# 2 952
Мисте, идейно и красиво е.
Мама днес също има юбилей. Да ми е жива и здрава!

# 2 953
  • Пловдив
Бърд, да е жива и здрава!
Моята е на 9ти чак Simple Smile Реших нещо различно да е,а и ще и остане... Позната прави страхотни неща.

# 2 954
  • тук и там
Мисте, и  моята е на  9-ти. Много е готина, страхотна майка, осъзнавам че съм истинска късметлийка с майка като нея! Ти хубаво си се сетила и приготвила, аз нищо още не съм избрала..Confused

Бърд, да ти е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт