Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 975
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 925
Ей ви една къщичка за ключове. Не трябваше така да я оформям, но акълът ми дойде след като размятах ножицата. Ще го броя за успешен опит, вече виси в коридора.

# 2 926
  • София
Бърди, много добре те разбирам. Имах сходен проблем с твоя тази сутрин. Пристигна клиент, който искаше от мен да наруша правилата, защото не му изнасяше нещата да се случат така, както трябва. Отговорих му, че правилата са еднакви за всички служители и клиенти и не мога да правя изключения. Опита се да ме трогне с обидена физиономия и думите " ама аз не съм такъв за какъвто ме взимате, няма да злоупотребя". Видя, че няма да му се получи с мен и се фръцна вън от офиса.
Най-тъпото е, че в други офиси има колеги, които биха нарушили въпросните правила без да им мигне окото. Някои от тях дори не се замислят за възможните последици, само и само да си получат бонусите към заплатата.

Уинд, чудна е къщичката!

# 2 927
  • France
Много се радвам на вашите ръкоделия. Смятам тази година наистина да събера кураж и да се пробвам с гоблени.

# 2 928
Леле,аз чак сега като ви чета се замислих, че се записах в родителския колектив ( нали съм заек още) ,а нямам нито желание,нито време да се занимавам с такива неща ! Май автогол си вкарах, ама хич не съм от амбициозните майки 🤦

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 14:51 от Sissy

# 2 929
Бюти, ти кога оздравя, кога яхна колело? Малкият дявол е било, чу- чук на глава. Надявам се и да си по- добре. Ангина, че и вирусна е ужасно нещо.

Май не честитих на Бабри возилото?
Със здраве да си го кара и да му се кефи.

За гардеробите сте подхванали темата. Те полицаите кой знае на какво са се нагледали и именно в тази връзка може би най- се радват на разхвърленост, което за тях е равнозначно на улегналост. Grinning Предполагам само. Simple Smile
В нас аз съм най- неподредената, но работя над това. С променлив успех. Grinning

Червено червило има за всеки- правилният нюанс, подтон, текстура. Просто трябва да се нацели точното такова, а това често отнема време и средства. Grinning При мен нали от непомнявечеоткога не е спирало да вали, та внасям цвят в ежедневието ми точно с червени червила. Sunglasses

Мисте, ти ли питаше за чужбинските майки- ентусиастки, невладеещи свободно език? Еми разбират се, стига желание да има. Всяка говори както каквото може, жестикулира, другите гледат тъпо, пък като им просветне почнат да кимат с разбиране- получават се нещата. Grinning Не съдят по това как владееш езика, а се опитват да са полезни, поне моите наблюдения и опит това показват. От друга страна, стига да не ти пука, това е начинът да се отпуснеш да говориш на чуждия език, който поназнайваш, на който тече комуникацията и който би се радвала да проговориш по- свободно.
Аз днес успях да скатая от среща под наслов "Да обменим опит какво правим и как укрепваме психичното здраве на нашите деца" или нещо от сорта беше. Мммм, не. Пас и тенкю. После и тук да ме изкарат "идеална ССФ", мерси. Joy
За сметка на това пък шопинг апатията ми, от която се оплаквах, явно свърши, защото доста повилнях тук- там.
Доволна съм.
Нищо, че вечерта училищната общност е организирала друго събитие (конкретно свързано с випуска и учебния процес при едното Тилче), което няма как да пропуснем, т.е. просто е строго препоръчително да сме там, с оглед на информацията, която ще бъде изнесена. ММ дори работи от вкъщи днес, за да можем да сме навреме за началото, а не както винаги да закъсняваме, защото той до последно не може да приключи със служебните ангажименти.
Отделно, се чудя как да се облека. Нещо бизнес- кежуъл ще е добре, но така да не ми се занимава!!!

# 2 930
  • Пловдив
Майсторите са минали, имам пералня...помпата е била, както си мислехме.Сменили са я и готово...ся, ако оставаше аромат и по прането щеше да е супер, ама не. Като и мине гаранцията и я сменям. И то с евтина.

# 2 931
  • France
Поръчах преди седмица колет, днес е пристигнал, но не мога да се сетя кое място избрах за доставката му. Може ли да съм толкова загубена?

# 2 932
Фил, всичко може. Grinning
Особено пък с две малки деца около теб.

Забравих да честитя 94% на Горинич! Само така!!!

# 2 933
Може, Фил, може.
Чак ме е срам да си призная в последно време колко и какви неща забравям. "Загубена" е много меко казано в моя случай.

Панде, много е тегаво да се занимаваш с такива клиенти. Съчувствам.

Уинд, къщичката е много красива! Голяма майсторка си, няма спор.

# 2 934
Сутринта висях пред кварталните социални за бланка за детски, сега висях при джипито за ваксинационен статус, от 5 ше водя малката на ортодонт, като преди това трябвада я взема от училище и да й мъкна четка и паста за зъби, щото няма да има време да си идваме у дома да ги мие... ше ги поизтърка в колата малко и тва е... оофф... а утре пък ше вися пак пред социалките да подавам въпросната бланка.

# 2 935
Вдигнаха ми нервите работно. Ако имаше как, бих метнала телефона през терасата.
Фил, чакай да почнеш, да си търсиш вечер колата, щото не помниш къде си я паркирала сутринта. Много е забавно, ако половинът те е закарал и също не помниш. Обаждаш му се с гробовен глас - МН, откраднаха колата и той да се залива от смях.

# 2 936
Много е забавно, ако половинът те е закарал и също не помниш. Обаждаш му се с гробовен глас - МН, откраднаха колата и той да се залива от смях.

JoyJoyJoy

# 2 937
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
първо за срещата - две италианки, три испанки, по една българка, една немкиня, една французойка и нещо неопределено, което се нарече британка, но според ме е от арабския свят.
повечето говорят английски горе - долу, няколко - хич.

надвиквахме се със музиката в заведението, гледахме се сякаш се разбираме и  едни ядоха, други пиха, а някои се чудехме какво правим там.
смятахме, че всеки не знае нещо, но накрая стана ясно, че никой не знае нищо. Simple Smile
питахе се една друга, превеждахме си една на друга, но отговорът нямаше как да дойде.
завихри се спор - групата на родителите трябва ли да е независима от училището или не.
две казаха, че няма да участват във уотс-ап група, ако не е направена от училището, аз изразих мнение, че ако е на родителите, значи училището не трябва да има нищо общо с нея.
няколко не разбраха за какво говорим, други напъваха на тарталетите и не взеха участие.
повече време отне да сметнем кой колко дължи. измислиха чисто нова математика, при която 26% от 50 са 96.
Wink даже евреите смятат за неприлично 2+2 да е повече от 6 Wink
разотидохме се почти толкова топло, колкото се събрахме.

признавам, че от гримила не отбирам, но червено червило и зелени сенки... бррррр

# 2 938
Мързелче нямаш ли пик на нои или нап,аз електронно ги подадох май месец,прикачваш сканирани или снимани хубаво с телефон документите и бързо отговарят дали има проблем или си одобрена.

# 2 939
  • София
Ххахаха, ДобрЕ , много цветно разказваш! Laughing

Аз току-що се опитах да реагирам с разхилено човече на едно съобщение в Школо, изпратено от директора към всички родители. Когато не открих бутон с реакции, си спомних, че не съм във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт