Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 977
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Пловдив
ДобрЕ, абе тия майки всички ли са с топ ниво на чужд език, че се събират и обсъждат? Т.е няма ли някоя дето не вдява толкоз и се притеснява от подобни разговори?
Ако някой се чуди що за тъп въпрос Blush ами...интересно ми е пребиваването в странство.

А какво е блървам? Очна линия - знам Wink

# 2 911
  • тук и там
E, да де Sissy,ама говорим за жени  не в първа младост. Въпросът е,че тези които виждам са със съчетание бяла,сребриста  коса и червено червило. .
Нещо такова

Скрит текст:

Пък аз нямам бяла коса.. Та съчетанието ли е модерно или...? Щото ако хакна едно червено червило,  с моят тен и цвят на косата, да не се   докарам не само като баба, ами като баба от малцинствата..Grin
Че се замислих след коментара сутринта..Аз  до днес си мислех че съм с модерна прическа, а според щерката  съм била с бабешка прическа..Grinning

# 2 912
Да размажеш, така че да заприличаш на вампир, значи, Мисти. Simple Smile

# 2 913
Уау, Кайсия! Такава баба искам да съм аз 🥰
Белите коси са на мода ,да!
А какъв цвят е косата ти,че да не ти отива червено червило? За косата знам ,че са на мода разбъркани неравни краища.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:33 от Sissy

# 2 914
  • тук и там
Да, да -и на мен ми харесват такива "баби"..Видях такива във Виена, и в Германия. Направиха ми впечатление  тогава и  супер изглеждаха според мен . Та искам и аз като тях, ама нито имам такива бели коси, нито  се доближавам до тяхната визия, нито пък съм носила  такова червено червило. Ще се пробвам поне с червилото..Stuck Out Tongue Winking Eye. Най-много каката да  не иска да стои с мен на спирката..Blush

# 2 915
Малиии добре, че сте вие та научавам разни нещица! Туй с очната линия не го знаех, то аз и очна линия не мога да си сложа като хората..., но информацията е сила, все пак, налЕ. Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Ауу, Добри, 40 градуса - честно не знам как издържате. Откак застудя спряха да ме мъчат вените и спрях даже и мацането с крем. Не съм любител на студа, но и жегата не ми е на сърце.
Два дни подред се излюпваме към то 9 часа, и пак ми е едно дремливо. След кофата с чай се наливам с кафе. Имам да готвя. Добре, че имам навика да купувам разни мръви и замразени зеленчуци и да ги мятам във фризера.
Брашно имам, от другите основни продукти тоже, та няма нужда някой да тича и да ни пазарува. Май само киселото мляко ни е на свършек, ама мусаката и без него ще я ядем. Или ще направя заливката с прясно, а киселото ще оставя на тийна като гарнитура.
За гардероба - аз гледам много лошо, повече от един кат дрехи на стола не може да се търкалят. Обикновено това  са дрехите за вкъщи. Като се прибере се преоблича веднага, което е за пране заминава в коша, ако някое парцалче ще се носи и на другия ден може да провиси на стола. Прибира си чистите дрехите и толкоз, вътре може да са на кълбо/напоследък не чак толкова често/ иначе мятам мълнии и съскам, та за да не му нарушавам спокойствието с мъмрене прибира и си кротува.

# 2 916
Моля, моля, жените горе на снимките изобщо не са баби, да сме наясно

Кайсия, червеното червило евентуално с тена ти не би се съчетало. Иначе не е излизало от мода, ако се чувстваш добре с него, носи си смело.

Уиш, а ти каква работа имаш в стаята на детето, а, а? Че и врати ще тряскаш. Вместо да се възхитиш на изобретателността й с кийборда.

# 2 917
  • Наблизо
Ден.
Блъсна ме кола на светофара,докато минавах с колелото.Тя прави десен,аз съм на зелено на пистата.Колата ме подмина и си замина.Не спря.
Добре съм,но колелото отзад гумата играе.Под наем е.Направих констатация в полицията.
Имам ужасно много работа,а съм като ударена с камбана.

# 2 918
Бюти, дано да открият гадината и да си получи заслуженото наказание! Важното е, че ти си добре!

# 2 919
  • София
Бюти, радвам се, че си добре! Представям си шока!

Сис, това за краищата на косата ми е полезна информация. Точно се възмущавам, че фризьорката, която подстрига и двете ни с Пантата мен ме е офъкала добре, но нейната черта не е баш черта. А седеше мирно детето. Не е шавала, че да стане криво. Обаче моята "прическа" също е на една проста черта, а си е права чертата. Остава загадка дали ръката на фризьорката е треперела докато кастри Пантата, или просто е решила детето да е модерно, а майката - не.

А това с майките на съучениците е истински ад. Съчувствам на Добри мноО сериозно.

Преди отрочето ми да се превърне в ученичка само бях чела книги и бях гледала филми, които представят това интересно общество на майките. Подхилвах се под мустак. Какво ти подхилване, направо цвилех от смях понякога , но никога, ама никога не си представях, че това е действителност. Според мен всичко беше художествена измислица. И вероятно затова действителността ме зашемети до степен, че вече трета поредна година не спирам да мигам на парцали, наблюдавайки и слушайки тези възвишени същества ( демек другите майки, щото аз определено не съм на такава висота като тях). А най-любимо ми е когато решат да чекнат за разнообразие методите за домашно възпитание, упражнявани върху конкретно дете. Нали се сещате, че техните деца са най-възпитани, най-умни и всичко най-добро. Чуждите - обратното.

# 2 920
  • София
Мче много ясно, Панди. По-хубаво от моето гардже няма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера две колежки се заговориха за децата си, възпитание, учене, драми, характери, учители. Аз си мълчах като темерут и ги заобикалях. На работа съм, не искам да общувам с майки.

# 2 921
Втори клас.Някакво празненство в класа,барабар с все родители.Има и игра с въпроси,на тема какво са научили,с награда-бонбон за верен отговор.Майка ентусиастка,подскача в екстаз,когато знае отговора,и шумно го "подсказва" на златото ѝ.От време на време се изпускаше,и направо го изкрещяваше.Макака някой друг ще вземе бонбон вместо детето ѝ 😤
Шефа продължава с глупостите.Някак му се е насъбрало липса на сън,и го избива с щуротии.А видимо си спи нормално,явно от хремата миналата седмица има да наваксва още.

# 2 922
Уиш, а ти каква работа имаш в стаята на детето, а, а?
Да отстраня поне тези боклуци, които носят чума, холера и петнист тиф. Stuck Out Tongue

# 2 923
Бюти, радвам се, че си добре след инцидента!
ДобрЕ, няма ли да стане малко по-прохладно при вас?
Болните как са - минава ли им вече?

Аз съм меко казано бясна. Сагата със странните желания на клиенти продължава.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 14:55 от Birdflower

# 2 924
  • France
Бюти Flushed Добре, че си добре, другото са детайли. Но е наистина много стресиращо. Hug
На мен пък ми е хладно. Липсва ми нашето циганско лято. Тази година отказах да съм в родителския колектив. Просто не ми се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт