Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 987
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 895
А гардеробът на Нахалницата е полу-празен. Почти цялото му съдържание е намятано на креслото в стаята ѝ, а тук-там по някоя дрешка се въргаля на пода или леглото ѝ. Свинско прасе!

# 2 896
  • тук и там
Tук всички са проверявани.Няма разлика. Имаш ли регистрация в общината по местоживеене, кварталният идва на проверка. Чак гардероби не са отвяряли при нас, но отговаряш на въпроси от рода на" колко спални имате" и колко човека живеят там.

Тйинката днес се изпусна,че съм имала бабешки вкус..Grin. Иначе ме "успокои", че не съм била баба-да не би да я разбера погрешно,само съм имала бабешки вкус..Та за да замаже съвсем положението, каза "само за прически,дрехи" и такива работи..Миналата седмица, малкото се чудеше как така на някакво момиче дядо му бил на възраст близка до тази на баща му..Та такива освежаващи коментари чуваме с ММ от време на време..И то казани съсвсем невинно- не с цел да ни обидят или друго, ами съвсем чистосърдечно изказани мисли..

Добро утро!На второ кафе съм вече..

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 09:54 от Кайсия

# 2 897
Една приятелка ме заведе в детската стая у тях,да ми дава дрешки за Синеочка. Гардероби и скринове-празни. Всичко на едното легло. 😂 Питам я къде ще спи едното момиче,тя казва-местят ги от леглото на скрина отгоре,сутринта обратно на леглото. 😆 Паднах! Сигурно и мен ме чака нещо подобно,но за сега успявам да я накарам да си прибира всичко.

# 2 898
  • France
Какво добро утро да ви пожелавам, то стана ден.
Нашите гардероби са ок, но имам 2 сушилника с дрехи, които трябва да сгъна и прибера. Проверяват ви, защото сте чужденци или?
Трябва добре да подредя ангажиментите си за днес, иначе няма да ми стигне времето.

# 2 899
  • тук и там
Всички проверяват. Като смениш адреса, и съответно адресната регистрация-пак проверяват.Идва кварталният полицай да се увери че на адреса живеят същите хора и брой , които са регистрирани в съответната община .

В стаята на каката има нахврляни дрехи по всички столове. Гардероба е окей ,ако е бил подреден току-що. Иначе на следващият ден-всичко е на топка. Най ме е яд ,като  съм прекарала половин ден в гладене, и накрая изгладените дрехи ги намирам намачкани и разхвърляни из гардероба ..

В последно време, като пътувахме из Западна Европа, ми правят впечатление дами с ярко червено червило и бели коси. .Я кажете, пак ли са на мода червените червила или само при ...бабите?
Чисто бяла коса не мога да докарам още, ама поне с едно  ярко червено червило мога да се барна..
Това само ако е модерно де, иначе -не, та да не излагам много децата..Grin

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 10:33 от Кайсия

# 2 900
  • France
Тук е разпусната команда, няма такова нещо Joy

# 2 901
  • София
Бъръльо, ам мноу мий интересно как съчетаваш сичкото туй дет описа в един ден Thinking явно бачкаш на 4ч...
Че бачкам с не точно нормирано работно време, така е. Сама си определям графика, важното е да се свърши крайният куп задачи в срок. Ей, на, днес вместо един час път до работа, жертвам го за козметик. Днес работя от вкъщи. ОИ се съчетава с готвенето за не повече от час и половина - два, когато имам време. Вчера нямах и ядохме суши, и беше неоправено. Днес вечерта ще имам и докато се пекат пържоляците, ще позачистя. Балконите ги минах като кукувиците с маркуча преди осем сутринта. Но аз не се втилесвам и не гладя пердетата на плисенца (примерно). Поддържам здравословна чистота и ред, не повече. Гардеробът ми не е преподреждан от няколко месеца, а този на дъщерята е неописуем.

# 2 902
Ако полицията проверява дали описаният брой хора живее у нас, само като надникне в стаята на Нахалницата, ще реши, че е обитавана от стадо бизони и ще ни арестува.

# 2 903
  • France
И аз се опитвам да поддържам здравословна чистота. Иначе навсякъде цари творчески безпорядък. С него не мога да се преборя.
Ох, Уиш Joy

# 2 904
  • София
Веднъж, като бях малка, преди сто лета, класната мина на проверка да види в каква среда живеем и имаме ли всичко необходимо. Не я пуснах под предлог, че е неоправено. Много се гордеех с реакцията си, как съм се измъкнала, а майка ми щеше да ме разкъса, като разбра вечерта. Излагала съм цялата домакинство. Ми не исках класната да влиза в нас пък, достатъчно я гледах в училище.

# 2 905
Между другото, знаете ли за какво служи кийбордът? Грешите, ако си мислите, че това е музикален инструмент. Идеална поставка за гримове е. А най-обичам, като видя как измежду клавишите стърчат клечки за уши, за да са под ръка за блърването на очната линия.
Добре, че стаята на Нахалницата е с плъзгаща се врата, та не мога да я тресна както ми идва отвътре.

# 2 906
В "люлката на демокрацията" такива проверки няма! Ако ще и стадо бизони ( по Уиш) да си отглеждаш,все тая. Стига да не шумиш много около сиестата 😂,нощем не е проблем!

Кайсия,не мисля,че някога ще мине модата на ярко червеното червило . Все пак то е в основата на Пин-ъп грима 💄

# 2 907
  • София
Не знаех, че очната линия се блърва. Простете невежеството ми. Засрам.

# 2 908
То е щото не се изобразяваш като аниме герой, Бъръльо. И аз така засрам.

# 2 909
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изморена съм.
не. изтощена съм.
искам хладно, искам почивка, искам... и аз не знам какво искам.

почистих у дома като... кой каза като кукувица? аз съм чувала "като лисица с опашката си." и аз така - бръс насам, бут - натам и готово.
пуснах си климатика и съм добре. даже отлично. но след десетина минути трябва да излизам и отсега ме боли главата.
група особено усърдни майки са организирали среща.
някаква особено активна група е решила да се съберем и да вземе решения и с тях да оправим всичките криви краставици.
милите, те нямат и идея колко анти-училищно-социална съм.
а днес се очаква да е с пет градуса над вчера и да стигнем 36. което значи пак над 40.
мрънннн

Общи условия

Активация на акаунт