Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 997
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 880
Райската ябълка, заедно с авокадото и пъпеша, са ми плодовете, които бих кусила само под заплаха. Но в Африката харесах едни нефли, по-скоро японски мушмули, които зрееха в началото на лятото, веднага след приключване на цитрусите и ми бяха фаворит. Може би, защото бяха местно производство. В Париж след доста години ядох, ами нямаха нищо общо.
А тук само в Метро съм ги виждала, на цена почти колкото сьомгата за килограм.

# 2 881
Бюти, за щастие не. Че там с голямо куче сигурно никога нямаше да се вредим

# 2 882
  • sf
Малеее, сега ако ми видят стаята, еле па гардероба, направо ще ме арестуват!

# 2 883
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооох, японските мушмули.... обичааам...
и в България съм го виждала. в Ахелой, но може би навсякъде по морето и покрай струма могат да виреят.

ако някой иска да опита истинска гадост - "захарна ябълка" - как ли пък не! гняс неописуема!

# 2 884
Защо баш днес, когато ми е най-големия гърч на тръстиката, станах преди 6? Дано не ми падне клепача по някое време следобеда.

# 2 885
  • София
Добро утро!
Кло, и аз гледам и се чудя как така няма никой писал тази сутрин. 😀
Спорен да е деня на всички и здраве за болните! 😚

# 2 886
  • София
Ко да пиша? Сплитах тийнката, ръчках мъжО да излиза, пусках пералня и сушилня. Ей на, сега сядам с втората кафе. Днес имам ОИ, тръстика, разкрасителни процедури и спорт. И готвене.

А добро утро! И лек ден на всички, да няма болни!

# 2 887
Добрютру.

Раздавам тиквени медали на който иска Simple Smile

Пия кафе аз още и после ще трябва да подхващам това онова.

# 2 888
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

И при нас стартът на деня беше по-активен от очакваното. Точно се наслаждавах на спокойствието преди да се събудят всички вкъщи и бам - събудиха се едновременно. На котката й залепнало @кото за задните части и как да се отърве от него добичето, освен да го размаже по пода. С баща ми почнахме да чистим, а сънената Панта не разбрала още какво се случва успяла с бос крак да стъпи върху непочистен участък и идва при мен да ме пита върху какво е стъпила. Натирих я в банята. После върху вече измития под баща ми разля водата на котката. Междувременно аз сменях филтъра на каната, пекох филии и правех кафе едновременно. Е, дали не заврях две филии в каната вместо в тостера.
😂🥴🙃🤮😱🙊😫😂🤣🤦

# 2 889
Ох, Панде 😂

Аз спах. Много спах.

# 2 890
Панде,😂🤪. Аз снощи приготвих пари за театър в ДГ,сутринта ги няма. МУ решил да си ги вземе за кафе машината в работата. 🙄 После да правя кафе-свършила водата,той не сипал. Кафето също малко. Захарта в захарницата и тя на дъното,но що да сипем от плика,като може някой друг да го свърши.
Днес съм на родителска среща.

# 2 891
  • Пловдив
Панде, верно екшън Grinning
Ха, добрутро!

Бъръльо, ам мноу мий интересно как съчетаваш сичкото туй дет описа в един ден Thinking явно бачкаш на 4ч...

Попи, зор ще е в началото...аз незнам що се сетих за хилядите дето "кацат" от Турция и съседните и страни /или нашто малцинство/.Там как се случват тия проверки и как ги оставят да финкционират?
Децата как са?

Ени, начи и у вас весело Simple Smile

# 2 892
Е, Мисти, нали знаеш, че за всички има критерии, но за някои критериите са повече отколкото за другите и всички са проверявани, но някои са по-проверявани от другите, защото всички са имигранти, но някои са повече имигранти от другите.

# 2 893
  • Пловдив
Е, Мисти, нали знаеш, че за всички има критерии, но за някои критериите са повече отколкото за другите и всички са проверявани, но някои са по-проверявани от другите, защото всички са имигранти, но някои са повече имигранти от другите.
така, де ама по паспорт и те са българи, пък нали...Head Band Не мога се примиря и т`ва е.

# 2 894
  • София
О, да, за проверката на гардероба и аз си мисля откакто прочетох. Добре, че моят никой не го проверява. Гледам този на детето да е в ред горе-долу, щото нали уж да се учи и тя на ред ( не, че има ефект, но това е друга тема). Моят обаче е като взривен. Малък ми идва и колкото и да го подреждам, за броени дни съдържанието му отново придобива кълбообразна форма.

Общи условия

Активация на акаунт