Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 908
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 3 000
Карамелко/Карамалко иска да те прекръсти О'рахаля/, те не са гледали дали си с пижама, и чувал да беше навлякла пак няма да го видят. Паднал им се е късмет от заранта да им потръгне, красива жена да сърцезават!
За меню не ми говорете, вчера съсипах мустаката. Такъв гаф в готвенето нямам, а готвя от ученичка.😈😈😈  То стана аха на пюре, туй нЯщо, пресготвих го качествено и то като реших да не отливам излишната течност преди да сложа запичащият капак. Голяма грешка. Похабих сума ти продукти. Още ме е яд..

# 3 001
Нищо не си похабила, Уинди. И без това Shepherd's pie се прави с пюре. Значи, само сменяш името.

# 3 002
  • София
Здравейте!

По повод мъглата от сутринта. Ставаме и аз като видях мъглата възкликнах "Някой е разлял млякото". Щерката от другата стая (хабер си няма за какво говоря, но бърза да се застрахова, че току виж излезе виновна) се провиква: "Аз днес мляко не съм пила.".

Таблетът й е за ремонт. Батерията не се зарежда. Миналият месец беше лаптопът, калибрираха му вентилатора ( каквото и да значи това). Моят лаптоп също е за ремонт, но не му идва ред. Телефонът ми е за нов, че е зле отдавна. И на него не му идва ред. Ама писна ми едно след друго. И това е само техниката. Колко други разходи извират един след друг. 🤯

Сис, и аз като Бобчи предлагам разговор с психолога в градината. Пантата вече е ученичка, но продължава да й се отразява училището. Ваканциите е различна, друго дете става през учебната година. Работа с психолог помага осезаемо.

Карамелке, хубаво да си починеш!

Болните да оздравяват!

Менюто ... Спагети Болонезе вчера. Преди тях готвих грах, риба, картофи, леща. Паметта ми до лещата се простира. По-назад не стига .

# 3 003
Съншайн, тайна чак не е, но наскоро отново се чу как се рови по профили, пък се после от групи във ФБ се търсят лица зад профилите, свързват ги с никове, впоследствие събраната информация се използва къде добронамерено, къде не чак толкова... Затова ще премълча конкретния отговор. Close Close Close Но съм сравнително наблизо, просто около мен е по- планинско.

Менютата от тези дни- боб с наденица, тортелини със сметанов сос и запържен лук (така приготвям пелмени обикновено), за днес съм планирала пилешки бутчета на фурна и печени картофи, които още обмислям дали да не са пюре с мляко и много масло. Салати- всякакви, в това число открих сезона и на типично есенно- зимните такива, от типа на праз с домати.

По филмовата тема- загледах "Дамър". Бррррррр.

Чудя се утре накъде да драснем на разходка.
И аз така!!!

Пандииииииииии!!! Страхотна премяна!!! Heart Eyes

# 3 004
Панди, аз сутринта като станах и видях мъглата си викам, оф, тоз ноември, та ми трябваше съзнателно усилие, за да се сетя, че даже октомври още не почнал Grinning

Карамел, къде на Йонийско море ходите? И ние само там ходим.

# 3 005
Намерих психолог! Ще запазя час идната седмица! Само дето му нямам доверие...

# 3 006
Ули, къде по Йонийско? Били сме само на Кефалония и ми е много на сърце.

# 3 007
Не халюцинирам. От училищния двор отсреща се носи "Бяла роза". ПАК. Това - едно от училищата в топ 10 до 4-ти клас. Явно тече всенародно тържество за изборите в неделя. Не мога да си обясня с друго този ентусиазъм, придружен от бодряшко "Ихуууууу".
Къде има емотикон, който подбелва очи и припада?

# 3 008
  • Пловдив
Уиш, няма да се учудя, ако в час по физическо звучи и играят хоро. Това е по-добрият вариант, де...

# 3 009
  • France
Да ви кажа под секрет, че истинските хороиграчи въобще не я тачат бялата роза. Тя си е кич във фолклора. Измислена и нанадена е, няма нищо общо с традиционните хора.

Аз треперя от умора. Славчо цяла нощ не спа. Носът му е запушен, кашля, дави се и се гушка в мен. Аз съм спала на пресекулки, сънувайки глупости. Чак главата ме наболява.

# 3 010
Мдаа, спомням си, че в часовете по музика ни учеха да играем и на Бяла роза, та нищо чудно.
Уиндче, бях останала с вчечатление, че безсимптомно го караш. Да се маща тази кашлица!
Загубих вече бройката на всички болни, но да се оправят!
Карамелче, умееш прекрасно да боравиш с думите. ❤️ Прииска ми се и аз да съм там.
Аз малко живнах сякаш, но ММ е доста зле. Винаги ми е свито като се разболее, заради прекарана туберкулоза в миналото и увредени дробове. Дребен не мога да го преценя. Кашля 1-2 пъти на ден и нослето му хърка, но иначе изглежда добре. Звънях на лл и от рецепция казаха да си го наглеждам, ако станело по - зле да звънна пак. След няколко дни пък са му първите ваксинации...

# 3 011
  • Somewhere in the World
Бързо възстановяване на болните Hug
Как мина тази седмица неусетих, а имам да правя 10001 неща.
Сутринта тичах по болници да взимам становища не лекари за ТЕЛК на мама, като ги прочетох всичко ми се сдуха!
Мисте, дано при вас са добри резултатите!
Какрамелка, направо ме пренесе в Еладата, размечтах св -Кралица си на думите! Kissing Heart

# 3 012
  • sf
Не разбирам защо не се харесва Бяла роза. Има си ритъм, няма циничен текст, чудно за хорце. И уточнение-не слушам чалга.

# 3 013
  • тук и там
Помагайте! Завъдили сме някакви буби..Бяха най-много в шкафа с чайове. Изхвърлих всичко, ама поне да знам какво сме завъдили и с какво (ще) се боря,ако се появят пак..Та, какво е това ? Не летят,само лазят.
Скрит текст:
Това е силно увеличена снимка

Тук е по гръб гадината, и увеличението е на макс

Действителния размер е този(на пръста ми е ). УмрЕла!!!

На всичкото отгоре, ги завързах нещата в една торба, така че да не могат да излязат (уж). .Торбата е в гаража. Чак във вторник ще вземат боклука..До тогава,може да ги завъдим отново..

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 12:32 от Кайсия

# 3 014
Уиш, явно има някаква инициатива по училищата. Отворих клюкарника и попаднах на клип от гимназията на синковеца - на двора тропаха вариация на циганското хоро, та по-добре Бяла роза. На мен не ми пречи хорото, играя го, щото е лесно, на по-сложните ми играе само сърцето, а краката се плетат.Blush
Лав, беше безсимптомно до един момент и после тряс от нищото закашлях. Вчера даже в един момент след яко закашляне ми се зави свят, почти ми причерня пред очите. Главата ми се мота после половин ден. Сега гледам да кашлям лекичко, хич не си давам зор, днес засега не ме напъва, дано туй да беше.
Правих бутер банички за закуска, сега се мотам като муха без глава. Колегите качват снимки от морето, аз сал жално гледам. На интересно място бяха, аз пак пропуснах. Тийна в последните две-три години успешно ми срива плановете/ не е нарочно/ ама ....

Общи условия

Активация на акаунт