Малкия както спря сопола за ден и половина, така цъфнах с червено гърло. Почна се с боледуването.
Прибрах се с един бял ром, заредих блендера с мента, врътнах, а ММ междувременно приключил първата биричка и отказа да меша, съответно аз си налях цялото мохито в една половинлитрова бирена чашка. Сега не помня и кой беше филма снощи и дали въобще имаше филм. Гледах кадри от урагана във Флорида и това ми се е запечатало. Мъглата май е повсеместна и при нас има, но е лека и слънцето пробива през нея, по-скоро небето е мъгляво останалото не чак толкова. Днес-утре може би пържолки с картофки, или тортелини само с масло вероятно и заврънкулки прошуто, и меко сиренце. Тези дни правих боб, кюфтета, аспержи, ориз. Като чета форума все ми се яде мусака
Обаче много врътня да се приготви. Трябва да се опразва фризера, имам много риба там, вероятно се задава рибена седмица, и едни панко японски трохи имам трябва да се оползотворят с нещо панирано, тамън ще дойде както застудява навън, а и на едни странни нудли трябва да им намеря употреба, от корени някакви, забравих, от едно дето е цвете са правени - а, конджак! - и ще ги мотая със сьомга, някой ден. И зелени доматки имам да пържа вероятно към пилешки пържолки.
Препоръчани теми