Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 365
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 555
Естелка, слънчице, отпусни се, душице! И аз като циганката ще пожелая да е леко, както сапун се изплъзва от ръцете (много ми хареса като пожелание Simple Smile! Усмихни ми се!

# 556
Стига бре, мома искам да гледам 😁
Да се обадиш като те запита дали корейската козметика за сияйна кожа е базова необходимост. Simple Smile

# 557
  • София
Е ти искаш да не сияе ли? В пирамидата на Маслоу тази козметика е на второто редче отдолу нагоре, на първото е УайФая.

# 558
Стига бре, мома искам да гледам 😁
Да се обадиш като те запита дали корейската козметика за сияйна кожа е базова необходимост. Simple Smile

Апсилютно базова е! От висотата на моите години я считам за продукт от първа необходиост наравно със слънцето и въздуха!
Не се стискай, Уишо, ами развързвай кесията. Няма с бръчки да ходи детето и с несияйна кожа я, заради твоя скръндзълък!

Бобче, честит рожден ден, май вече на патерица, ама сега сколасах. Да си жива и здрава ти и всичките ти любими хора. Гривна и обици да добавят към това колие с диамант!

Стеле, айде, не остана вече. Леко раждане желая.

Оплкавам се, че днес 10 пъти набирах телефона на ветеринарите и затварях, защото се разплаквах. Накрая им се обадих от къщи като се прибрах и ревах като магарица. Хора, направо сърцето ми е разбито. Аз не съм сантиментална, по скоро съм прагматична и такава реакция от себе си не съм очаквала. Имам още една котка, предполагам същото ме чака след време като остарее и тя. Други домашни любимци няма никога да взимам. Като си помисля, че исках и куче, ми се изправя косата. Добре, че не си взех.

# 559
  • sf
Добро утро! Настанила съм се във влака като кучка в каручка и отивам да си почивам. 😁

# 560
Добро!
Аз умрях от студ тази нощ. Събудих се почти вдървена. А каква жега беше, само преди три седмици.

# 561

Добро да е!
Днес скъсвам синджира, имам час за пълна програма в салона. После пак шнорхела и... като във вица.
Скрит текст:
Онзи, в който един страстен пушач умрял и се изправил пред дилемата: в рая или в ада.
- Ако отида в рая - няма да мога да пуша. Я да отида в ада.
Отива той в ада и започнал да си избира място.
Отваря една врата и какво да види: дузина грешници потопени до шия в басейн с л@йна пушат цигари.
- Това място е точно за мен - си казал човекът и скочил в басейна.
Тъкмо запалил цигара и дяволът се появил. Посочил часовника си и казал:
- Господа, почивката свърши - потапяй се!
Мдааа, в моя виц обаче, фас паузата е нерегламентирана и следващата е мираж…
С две думи- Псуем те животе!
Бъдете здрави!
Кло ме е изпреварила с кафето, нищо пийнете и от моето Heart

# 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
грабвам всички кафета и ... не се потапям. Simple Smile
лек път на донси и Нейо, хубаво да си изкарате. Simple Smile

както каза племенничката вчера "легнахме си в лятна жега, а станахме в зимен студ".
тук такова няма Wink
всъщност усеща се хладничкото сутрин, но още в 10 е напекло пак.

# 563
  • София
И ние вече пътуваме към градската и работна реалност. Черпя ви с един снощен залез. 😀
И аз смятам, че проверката за разкритие не трябва да боли. Мен след такава проверка с първата бременност ми бяха предизвикали кървене чак. А при този доктор имах уговорка да раждам. Като започна да ме увещава колко по- добро било секциото го задрасках от списъка ми за израждане. 😊

# 564
  • София
Замръзна ми трътката тази сутрин по жилетка. То който няма акъл...Добро утро! Днес е нещо като малък понеделник, кисели хора навсякъде, някакви тълпи по улиците в София. Хората масово се връщат, градът е пълен.

# 565
  • София
При мен грам не болеше, нито при моята лекарка, нито при дежурния, а аз съм с много нисък праг. Даже моята направи леко туширане да подпомогне процеса, когато преносвах, и грам не усетих.

Оплаквам се, че не спя… Тая нощ 5 часа, предните по 6… Дребното се буди и не заспива по 1-2 часа… баткото, като се събуди, ме буди профилактично.

# 566
  • Пловдив
Добро софийско!

# 567
  • София
Загубих приятел. Наборче. знам, че все по-често ще се срещаме с тези неща, но още смятах, че е рано. Аз по принцип съм цинк, но явно не съвсем.

# 568
Рен, съжалявам! Прегръдка!

# 569
Съжалявам, Ре!

Общи условия

Активация на акаунт