Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 513
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ре, съболезнования.

# 571
# 572
Ре, съжалявам Cry

Имам нужда от помощ.
На английски как би се изписвало "Изпълняващ длъжността" или и.д.

нещо "acting in office" не ми звучи...
нито act. пред въпросната длъжност

# 573
Само “acting” и съответната длъжност - напр. acting head of unit/director…

# 574
  • София
А най-лесно A/и длъжността

# 575
Благодаря. Направих го acting head of...

# 576
  • Mediterraneo
Ре, съболезнования.
Естела? Отчет!

# 577
Така сме отляво
И отдясно
а утре тръгваме. Така са преброените дни. Минават бързо. Тъкмо се отпуснахме, наспахме се и... Чао. Тъжно ми е. Искам още малко

# 578
И на мен би ми се искало да съм там.

# 579
Сирос, не може повече, мноу шми се отпуснеш... ааа... плантацията чака! Следващо наспиване - по Коледаааа Smiley

Пъшшшш... днес ни беше денят на лошите храни. С малката си имаме един ден месечно, в който ядем лоши храни вредни демек/. Хем да им знае вкуса, хем да знае, че са бъкани с кво ли не. Та днес купих един ХХЛ дюнер бралосийлайката, 7 кинта струваше/ и си го хапнахме вкъщи. Следващ дюнек - към средата на октомври. Сега пъшкаме.
Във вайбъргрупата на родителите от нейния клас почнаха обсъжданията по колко пари да събираме...

# 580
Аз поливам вече Бориса!Би трябвало или да е аха-аха на път,или вече излезнала!
Че "молстване" си причиних с тийн и тодлър 🤐.Втори път с двамата заедно не отивам там!

# 581
Мързе, не бъди зла де.
Не видя се и плантация и чудо. Rage

Мн дири сол....  с бутилка ракия. Счупи соленицата, а бабките са доволни. Обяснява за неговото ципуро.   Това трябва да се види. Joy  Ама как си говорят само Joy

# 582
Важното е, да се разбират. Heart Хубавите неща бързо свършват.

Днес пет перални и две съдомиялни. Тез прашасали чинии и чаши, трябва да се мият. Сега се върти шеста пералня, с маратонки. Утре поне още три. Брррр.

# 583
  • Euskal Herria
Почнах основното почистване аз, ама... много промени в програмата. Та изоставам малко с графика, ама нейсе.

# 584
  • София
Какъв скандал си спретнахме с ММ, ужас. Знам, че не трябва да се ядосвам за дребни неща и други неща са важнаи, но ми настъпи много болезнен мазол нарочно и избухнах. Важно ми е да заявя, че няма как никой да ме наранява нарочно, пък било то и недовършения. То да имаше нещо реално значение, да ми обърне внимание един вид на нещо, а то...ей така, чиста заядливост. Сега, естествено, е обиден, че съм търсела под вола теле. Той бил обиденият всъщност, че съм се обидила. Мъжка му логика.

И французите паднаха на волейбол...подсмръск.

Общи условия

Активация на акаунт