Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 487
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 585
Тури пепел на мъжката логика. И не се ядосвай. Минало. Утре пак .

# 586
  • София
Ре, съболезнования за изгубения приятел!

И аз прах обувки днес в пералнята. Разбрах защо в инструкцията пише да не се използва перилен препарат на програмата за обувки. 😱 Поне се усетих преди да отворя и всичката пяна да се изсипе навън. Пуснах допълнително плакнене и разкарах пяната. Значи все пак може да слагам препарат, само ще пускам после още един цикъл плакнене.

# 587
Ще ги вадя утре сутринта маратонките. Сега едвам гледам. Днес, дистанционно ми стопиха лагерите служебно, нищо, че съм болнични. Как мразя така. Даже следобедно кафе не пих и сега окончателно ме падна клепача.

Мисте, стиснати са ми палците здраво Flowers Four Leaf Clover

Надявам се утре, ще кажем вече Добре дошла на Бориса.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 22:03 от 🧡 Clo 🧡

# 588
Миналата година по това време купувах на дребната номер 22 ,а сега 25. Цели три номера за една година! И един куп малки обувки, които са почти нови 😢! Ако продължава така скоро ще износвам нейни обувки!

# 589
Ще износваш, Сис, ама по-натам и ще е за кратко. Едни тимбърлендки и едни Конвърс намазах. Много бързо премина през моя номер голямата. Някъде към трети-четвърти клас ме задмина.

# 590
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile малко помощ от приятел?
музикален филм, нещо като "Брилянтин", но май е по-стар. група младежи пътуват с кола или бусче из цяла Европа. забавляват се, пеят... в Югославия се опитват да помолят за хялб, но объркват два съседни реда в речника и вместо хляб почти женят единия.
bread и bride Wink

# 591
Ре, съжалявам за приятеля ти!
За първи път почувствах празнотата от насилствено прекъснато приятелство, когато съквартирантката ми от университета си отиде от онази коварната болест. Често си мисля за нея и за това,че тя сякаш знаеше ,че няма да е за дълго тук и гребеше от живота с пълни шепи!

# 592
Сис,25 носи сега нашата,а миналия септември беше 20.Баялдисах да купувам ,а дрехи ,които съм купувала за предната зима и пролет ще ги носи сега .Дадоха ми и доста дрехи,за две години има зимно и лятно.
Днес двамата само лежим,от месеци не съм имала ден да не правя нищо,но съм мега изморена.
Ре,съболезнования!

# 593
Нищичко няма, всичко й е малко, освен летните дрешки! Участвам заедно с други майки в една благотворителна група за деца в нужда и каквото не ползваме даряваме веднага. Подаръци няма, всичко сами купуваме,та направо лошо ми става какво ни чака! Добре ,че лятото при нас продължава още!

# 594
Аз всичко дадох на Стела,сега две торби й отделих още .Само две роклички и няколко ромпъра си пазя,те са със сантиментална стойност.Сис,за втори път ми дават дрехи,иначе купувам от намаления за напред.Понякога се уливам де.Пролетта й взех много яко яке за есен с череп на гърба .Много дебна и например топ находки са ми тия

.Декември ги взех .

# 595
Имам и аз днес такова попадение 😁
С единия чифт се прецаках и купих без намаление едни обувки,че Беболина се влюби в тях, но тези компенсираха

# 596
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подсказаха ми името на филмчето Simple Smile Simple Smile Simple Smile и тук благодаря.
обещах на Горинич да го намеря и да го гледаме заедно Wink

стела не е писала от два дена. да не сме вече лели? Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 00:06 от st. Dobri

# 597
На шести септември късно вечерта писа, а дано вече да сме. ❤️

# 598
Добро!
Последно кафе с гледка.

# 599
Тази сутрин няма да ми стигне ей такава кофа с кафе. Малкото таласъмче ме стресна в 6:45.

Общи условия

Активация на акаунт