Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 656
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 750
Искам да мръднем към морето за уикенда,но хем не ми се харчат много пари, хем ме е страх времето да не ни прецака, хем да не е много бурно морето...Цял следобед ровя в букинг  и вече се изморих...ММ не иска да тръгва на сляпо.
Бивша колежка е болна от трибуквеното. Страшно слънчев и лъчезарен човек...Колега също.Вчера разбрах и за двамата.Много ми е криво..Толкова болни около мен и..Започва да ме гони параноя..

# 751
  • Варна
Благодаря ви, Момичета, от сърце и душа за прекрасните пожелания ❤️

Добре сме и двете, особено тя, днес и педиатърката и моята докторка казаха, че е с перфектни показатели, много е кротичка, другите реват тя мълчи, гък не казва. Аз щъкам доста вече, просто не ме свърта на едно място и така, добре сме, надявам се понеделник, вторник, да си се приберем заедно.

# 752
Стели,честито ,момиче! Радвайте се една на друга ,бъдете здрави и винаги щастливи! Heart

# 753
Браво,Стели, бързо възстановяване!

Дами,не е менопаузата на Стели! Дойде ми и ми олекна на душицата 🥰! Говорим си с ММ преди това и му споделям тревогите си. Като се ухили до уши и вика, еми ще си го гледаме, няма да го върнем, я 🤦!

# 754
  • Euskal Herria
Давай, Сис, таман човекът е набрал опит и инерция с Беболина Simple Smile.  Нали се чудеше какво щял да прави по цял ден без нея... Simple Smile

# 755
Подстрекателка!

# 756
  • Euskal Herria
Моят мъж искаше да имаме три деца, аз бях съгласна. Обаче, след като се роди синът ни и отворих след време дума за следващо бебе, той ме погледна ужасено и каза "Искаш да ме умориш! Стига ми Х (сина ни), ако следващото е като него, направо ми подготвяй опелото." Simple Smile
Набързо прекрои плановете ни. Добре, че синът е по-малкото ни дете, сигурно само с него щях да си остана. Уплаши татко си.  Joy

# 757
  • София
Хихихихи, Яни, майка ми казваше така за малкия ми брат - ако не бил трето дете, никога нямало да се навие за следващо след него. Laughing
А пък аз не съм навита за второ ( дори да намеря от кого да е), защото Пантата ми стопи лагерите в по-ранните си години. Laughing

# 758
  • Пловдив
Ходих на нефролог. Десният ми бъбрек има задържана урина, канала е полузапушен и камъка ми е на път..Трябва да излезе, че иначе в болница Confused Нов АБ, утре ще пусна кръв и урина, ама не стерилна, че ще е компромвнтиран заради АБ. Та така...трябва да го лекувам след тая случка.
Направих си чай и извадих бира. Ще я пия топла. Така я дават да е лековита кат за бъбреци Wink

# 759
Много бира, може и безалкохолна. Топла.
Може да си вземеш и Неоренал, на мен много ми помага. И при запушеният бъбрек ми помогна.
За болките изписа ли ти нещо?

# 760
Мисте, дано мине. Аз бях на твоето положение, бременна в шестия месец с голямата. Мислех, че правя спонтанен аборт, но разкарах камъка и рязко ми олекна след това.  АБ, обезболяващи и след като родих, три месеца лечение, за да разкарам и другите камъни. Слава Богу те се разтвориха, такъв тип бяха.
Да минава леко сега при теб, 🍀
При Николов ли ходи?

# 761
  • Пловдив
При доц. Николов, да...доволна съм.
Изписа Нош па и  Роватинекс, ако по-силно стане Спазмалгон и т.н.

# 762
Много е добър. Все пак е преподавател във ВМИ, спасявал е мои близки. Веднъж и дъщерята консултира.

# 763
Аз имам две фалшиви менопаузи и две изключения на специфичната диагноза "деца няма да имате"...сякаш да приключвам Simple Smile

# 764
Забременях три месеца след като ме обявиха за "стерилна, само инвитро ще стане, няма друг начин". Навярно се успокоих, че мога и да осиновя в крайна сметка и тогава стана. Sunglasses

Но изненади на сегашните ми години не искам. През 10 години деца деца гледах, да продължа повече е абсурд. Няма да оцелея повече, аз самата.

Общи условия

Активация на акаунт