Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 657
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 765
Аааа, стерилната диагноза и аз съм я получавала 😂! Точно 16 дена преди първия положителен тест! Как не я видя тази овулация,идея си нямам!

# 766
Аааа, стерилната диагноза и аз съм я получавала 😂! Точно 16 дена преди първия положителен тест! Как не я видя тази овулация,идея си нямам!
А, Сис, ти си младичко, има време да те стряскат...питаш ли ме мене, не смея се проверя, вариациите са от "децата не са ваши" до "умряла си, ма не си усетила" Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 767
Еее, Мисти, само това ти липсваше. Гуш! На мама добре й действаше Солидогарен -билкови капки. Пробвай ги и скоро да се оправяш!

# 768
  • France
Не знам дали да го пиша... ама хайде: имам чувството, че бг гинеколозите много обичат тази диагноза. И после със сериозен тон те съветват да минеш възможно най-бързо през частния им кабинет "да видят дали не може да се направи нещо". И на мен са ми казвали това заради ПКЯ. Само, че аз вместо да се стресирам заявих, че точно по-малко ще се притеснявам, когато правя секс. Joy

Днес ми е много смармолечкано. Не знам дали Монстърчо не слуша или аз искам много от него...

# 769
А, Фил, моята диагноза дори не дойде от гинеколозите, а от едни пО други доФтури... както и да е, все още имам време да помисля радвам ли се или не точно 😜
Напира ми отвътре да се похваля, приятелчето ми кацна в периметъра. Странно или не чак, знаем се оттук, години няма уточнявам.
Оплакването е, че всички близки на сърцето ми хора са далеч, почти винаги.
Хвалбата е, че имам такива хора.

# 770
Мисти, не подценявай нещата, погрижи се за себе си.

# 771
Фил,при мен не беше бг гинеколог,а едно тукашно светило ,за което чаках 3 месеца за час 😂🤣

# 772
  • София
Значи хормоните са голяма работа. Лежа и рева. Бранимир има две дружки от яслата - девойката я приеха, където и него го приеха и ги записахме в една група. Другият младеж е в друга градина. Голяма радост беше първите 3-4 месеца миналата година. После спряха момиченцето, заради ковид обстановката и сестричката му (бебе на 6 месеца). Пак се виждаха от дъжд на вятър. Сега нямах търпение да се върнат в София и да го мотивираме с нея да ходи на детска… И сега ми казаха, че са я отписали и ще ходи на градина в градчето, от което са бабите… Таа затова лежа и рева… Пак ще идват до София, ама… Сега се надявам да успее да се сдуши с някое друго дете, че инак не знам… Какъвто е Киселяк, само ще е наказан и още по-сърдит.

# 773
Ерин, ревеш за нероден Петко. Може грубо да звуча, ама моето ни приятелче е имало, ни ще види такова. И си е наред .
Шугъре, гуш!
И +100 на Ули.

# 774
Сирос, аз пък теб гушкам. Hug

# 775
Мдаа, и мен така една гинеколожка ме наплаши. Бях на 17г. когато ми каза, че аз деца няма да имам. Без обяснения, без нищо. Доста травмиращо ми подейства.

Кръвното ми много си играе. Заедно с болките в краката и натрупалата се умора, се чувствам като парцал.

# 776
А аз не знам и 17 дали имах, когато един гинеколог ми каза, че имам миома и може би съм за операция.

# 777
На почивката как хубаво си отспах, а тук се почна с таласъмстването.
Добро утро!

# 778
Добрютру.

Като ви чета за гинеколозите....

Ерин, пореви си, ама както казва Сирос за нероден Петко. Растат децата, променят се, ще си намери друго другарче и да не си намери пак не е драма.

# 779
  • Пловдив
Добро!
Нищо не изкарах снощи, та сагата продължава. Пуснах изследвания и така.

Общи условия

Активация на акаунт