Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 660
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 780
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мистик, как го казахме на стела? - като сапун от ръка да се плъзне.
и за теб важи, да знеш.
само напъвай на бирата.

# 781
  • София
Здравейте, другарки!

Мисте, дано по-скоро и възможно най-лесно го изкараш!

Ери, разбирам тревогата ти. А за сълзите виновни са хормоните наистина.

Момичета, ако си поръчам от ИКЕА плоскост и крака за маса, лесно ли става сглобяването? Само врът с винтоверта и край? Или си има тънкости?

# 782
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смело поръчвай. в ИКЕА всичко е направено за сам и не особено сръчен човек. Wink не задължително мъж.

любимия има такова. златно е Wink вече не ми дава да го пипам Simple Smile

https://bazar.bg/obiava-28317530/mini-vintovert-parkside-4v-li-i … ed-fener-i-bitove

# 783
  • София
Благодаря, ДобрЕ! Ще поръчвам значи. Винтоверт имаме вкъщи. Нямам идея какъв е, но все ще свърши работа . Баща ми ще помага, за да не си завинтя ръцете към плота. Много съм несръчна. 🤭

# 784
Панди, при по-малките неща на икеа идеята е пакетът да съдържа всичко необходимо, за да можеш да го сглобиш. Поръчвай смело най-вероятно и винтовертът няма да ти е нужен.

# 785
Аз да добавя, че на Jysk нещата се сглобяват лесно и не им трябва винтоверт, а са по-бюджетни от тези на ИКЕА.

# 786
Аз нямам добър опит с Юск, каквото съм взела от там се е счупило бързо, та ги избягвам. Но може да е бил лош късмет просто, ама при мен уви 100% лош опит.

# 787
Вероятно е до късмет, Ули. Синът ми казва, че най-удобният офис стол, който е имал е Скотсборг на Юск. В селското шато имам 5-6 неща на Юск и са напълно ОК вече 5-та година, а ги сглоби Нахалницата сама. Това ѝ е нещо като страст и хоби. Тук правя уговорката, че тя има изключително инженерна мисъл и по отношение на чертежи, схеми и сглобяване слага много мъже в малкия си джоб. Не е от мен това дете.

# 788
  • Пловдив
Момичета, излезе Simple Smile дано оттърва болницата, де...в понеделник след работа ще ходя пак до доктора.

# 789
Не мога да повярвам... Първородният за пръв път в живота си Яде кекс. Той по принцип яде само три неща и посмъртно отказва да опитва нови, та понякога почти насила му набутвампо една троха от нещо, да опита само .. и сега явно му хареса, та сам си искаше...

# 790
  • София
Днес започнахме сезонно чистене и до никъде не сме. Само кухнята и баните, което си е седмично, само дето шкафовете оправих. Не успяхме с прозорците и гардеробите, защото ни писна и поседнахме със сирена и вино и таратор.
Скапана съм.

# 791
Такъв глад ме гони днес ,че мога да изям цял кон с копитата и всичко останало и пак ще съм гладна!

# 792
  • Пловдив
Ре, абе в почиввн ден кво чистене? Има чистачки за тая работа Wink

Сис, яж, де кво...Simple Smile

Аз се чудя на къде на обърна Thinking диета, билки, кво да почна...че и другите у дома да повлека. Нещо трябва да сменим...Дали да не ида на биоскенер да видим кои храни да изключа?
Болката ми се премести пак в бъбрека Head Band

# 793
Ям ,Мисти,не съм се спряла! Страх ме е да се кача на кантара,че ще избяга с писъци!

Сигурно е някаква остатъчна болка! Почивай ,ще мине! И не забравяй да пиеш вода!
Леле,добре,че не обичам сладко!

# 794
Рен, сестро и аз така като теб, но с добавка багажа от почивката. Остана ми една врата и един шкаф за бърсане. А и една манджа също. Мисля, да се напъна днес, та утре да е по - лежер. Остава бая за доподреждане и довършване, ама ще чака по - добри времена. Аман с тоя ремонт.
Сисунче, хапни си де!

Общи условия

Активация на акаунт