Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 436
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Мисте, опитваме се да намерим жена. От фирмите изпращат различни и не случваме, а не сме много претенциозни

# 796
  • София
Изненадах се колко мръсно подсъзнание имам. 🙊Вървяхме с щерката по една улица и минахме покрай сградата с #69, цифрите бяха изписани едро и привлякоха погледа на детето. Тя възкликна "хехе, 69, забавно е", а аз започнах да се чудя откъде знае 9-годишното ми дете какво е поза 69. Питах я кое е смешното и се оказа,  разбира се, че тя просто се забавлява от обърнатите цифри. А какви щуротии изплуват в моята глава си е лично мой проблем. 🙃

# 797
Направо всичко ми ври и кипи. Аз съм Стрелец, искам всичко да стане сега и веднага. Ама не може.
Трябва да съм търпелива, мнооого тъпелива, и внимателна, и старателна, нещата дето най не ми се отдават.
Ще отнеме време, много време, за да стане всичко с което съм се захванала. Ще трябва да живеем трудно дотогава, както досега.
А, така ми се иска просто да се откажа, изморих се.
И седя, и рева, и не знам накъде ...

# 798
Никакво реване, Вай. Отлично те разбирам. Трета година откакто работя за себе си. Знам какво е да те е страх и да ти идва да се ритнеш отзад задето си напуснал сигурното местенце в добра компания. Но успехът да се пребориш и да направиш нещо свое си струва зора. Е, сега са тегави времена, но ще се преборим.

# 799
Никога не съм имала сигурно място, Уиш. Нито помощ, освен с храна, ако се наложи, когато още ги имаше нашите.

# 800
Ще се справиш, Вай. Щом досега си се справила без сигурно място, значи знаеш как да се бориш.

# 801
Вай, знам,че не е голямо успокоение,но те разбирам прекрасно, защото и аз съм в това положение! Ще продължаваме да се борим и да стискаме зъби ( това второто само в преносен смисъл,че имам забележка от зъболекаря да спра да го правя)!

# 802
  • София
Пъхнах във фурната един гювеч, пълен с тиквички, домати, лук и чесън да си кротува на топло до готовност.

За след това идея нямам какво да готвя. Изчерпах се.

# 803
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пъхнах във фурната един гювеч, пълен с тиквички, домати, лук и чесън да си кротува на топло до готовност.

За след това идея нямам какво да готвя. Изчерпах се.
Готвим мусака, дребния си я поръча, той ряза картофите.

# 804
  • Mediterraneo
Вайче, по корем се влача последните 6 месеца. Новото начало ни такова мамата. По- бедно не съм живяла през последните 15 години... Нямам стотинки едно кафе да пия навън. Мама ми помогна, продължава да ми помага, но нито има възможностите, нито аз искам да я обременявам с моите грижи. ММ сега започва още една работа, за да можем да оцелеем зимата. Тегаво не, просто ужасно положение. Денем се усмихвам насила, нощем плача, да не тревожа никого около себе си с черните си мисли. Ще оцелеем и този път, пък!

# 805
  • Пловдив
Ама разбира се, че оцеляваме...няма как! Само да сме здрави!

Вай, ТМ не работи ли? Не се затваряй пак...всичко ще се нареди!

# 806
Добре сме се събрали Сис, Тарти.
Мисти,
Скрит текст:
не, ММ е с мен вече 14 години 24/7, аз не мога и да стоя сама, не функционирам просто. Без него отдавна да ме няма. Помага ми много, разбира ме , подкрепя ме, заедно се справяме, ама трудно се живее и работи в нашето положение.
Тамън имаше светлинка в тунела, и сега изглежда, че може би е насрещният влак, и просто се сринах ...

# 807
  • Пловдив
Не, не, не...никво сриване. Пак ще изгрее слънце и на твоята улица! Kissing Heart дерзай!

# 808
Ваичка,  мъжът ти не ходи ли на работа?
Много лудо ми звучи да сте 24/7 заедно. Как се издържате?  Как издържате да сте постоянно заедно? Звучиш доста депресивно, от какво си се сринала? Ходи на спорт, ходи в природата, намери си интереси, хоби,  вземи мерки, иди на специалист, съвсем сериозно.

# 809
Вая,търсила ли си специализарана помощ за състоянието си? Щото ти реално имаш проблем,но търсиш ли решение? Според мен търси психотерапевт или друг специалист. Това 14 години е адски много време и за теб,но най-вече за ТМ.

Общи условия

Активация на акаунт