Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 617
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 810
Мила Вай, сринала си се, човешко е, разбираемо е. Сега намери сили у себе си да се събереш. В последно време толкова  битки спечели, от онези, най - трудните - със себе си. Толкова и труд вложи да се осъвършенстваш. Всичко това не е напразно. Ще изгрее слънцето при теб. Вярвам. Вярвай го и ти.  Продължавай смело напред.

# 811
Вай,крачка по крачка! Не се обвинявай!

Да ви помрънкам малко и на вас: последните две седмици ме болят зверски краката. Имам разширени вени от стоене права и е някакъв ад,а трябва да търпя 😢

# 812
Вай, във freelance.bg има доста ИТ проекти и по-дребни неща, от които може да изскочи нещо. Всъщност аз започнах от там преди 15 години, когато рязко смених посоката за доста неща в живота си. 90% от обявите са на льольовци, които искат да минат за без пари. 9% са средна работа, стават. Но 1% са абсолютно съкровище и златен шанс. Дебни ежедневно там.

# 813
  • Пловдив
Алина, незнам от де дойде, ама включването ти е неадекватно. И не четеш.

# 814
Сис и аз съм тъй с краката. Пробвала ли си да носиш компресиращи чорапи? При мен помагат за болката.

# 815
  • Пловдив
Сиско, вземи си таблетки Рутин.

# 816
Девойки, аз имам проблем от 25 години, точно на 18 бях като се появи. Ходила съм къде ли не, от лекари, през психолози, писхиатри. Тц. Лечения какви ли не. Накрая просто се примирих, и живея както мога. Никога не ми е било лесно.
С ММ се понасяме чудесно, вършим всичко заедно.
По тази причина нямаме и деца, не искам да обърквам живота на още някой.
Просто е трудно, много трудно. И помощ никаква, отникъде. И сега като уж тръгнаха нещата се обнадеждих, и изведнъж пак назад ... ами писна ми. Нямам сили.
Ама, няма къде да ходя. Ще се събера, и пак някак напред, и това е.

# 817
Пия Венорутон от днес,че вече не издържам! За чорапи е още много топло,но ще взема и такива ! Извинете ме,Вай сподели толкова сериозни неща,а аз мрънкам за вени!

# 818
  • sf
Хей, няма да се давате! Кураж!
Завърнах се от моренцето, посъбрах тен, починах си, сега пия бира и зяпам мач. Най-хубавото е, че чак в четвъртък съм на работа.
Лошото е, че нищо не съм купувала за 15ти септ. 😱

# 819
Вая,човек ако сам не си помогне,няма кой. То никой и не е длъжен по принцип. От преди 25 години до сега доста неща са се променили. Потърси помощ първо по това направление,после другото ще се оправи.

# 820
Вайче, пореви си... днес.  Утре се събираш и продължаваш. И те така. Прегръдка пращам, ще се справиш. Напълно те разбирам, минала съм го тоя път, може пак да го мина, знам ли? Само продължаваш да вървиш.
Уишо, за пореден път +100

Сис, и мен от две три седмици, зверски ме болят краката. Лятото обикновено са отекли, но сутрин са спаднали оттоците. Сега - не съвсем. Старост нерадост, но за теб не важи.

# 821
Вай, днес рев и после горе главата и с начале.
Ще се справите заедно.

# 822
Важи,важи,не съм първа младост аз !При мен е и натрупана умора! Сутрин тичам след дребната, следобед на работа,гости,туристи,сезон ...
Ще ми мине!

# 823
Ени, имам терапевт и провеждам лечение. Дето не помага особено, ама пак ме държи. Че съм била и по-зле, това в момента нищо не е.
Сис, няма несериозни оплаквания. Моето е просто изпускане на парата. Реално нямам избор, бутам напред и това е. На никой не му е лесно, и всеки си има своите демони.
По принцип избягвам да се оплаквам, съжалявам.

# 824
Смени го терапевта. Има тук теми,предполагам ще ти препоръчат. Ама ти си се предала и си викаш нямам избор,ден да мине,друг да дойде,а така няма да се оправиш никога.

Общи условия

Активация на акаунт