Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 459
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 840
И аз мисля,че вторият път ще оправят белега!
Моят белег от секцио е около 20 см! Планувано беше ,но Беболина беше беше хем седалищно,хем напречно,хем омотана два пъти около врата връв и рязаха ли рязаха! Въпреки всичко много си го харесвам този белег ❤️

# 841
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Sissy, при мен има свръх производство на тъкан, сложна история, притеснява ме повече, че това "нещо" пак расте.
Уж е доброкачествен, и това ме крепи ... Засега!
.

# 842
Ич не е ужасно, ако правилно е действано (според зависи предложителят, пробвай Фил). Аз бях много зле. Сега не че съм топ, но ако загубя къмто 20 кила живо тегло, на дърти години ще тръгна по минижуп Stuck Out Tongue Winking Eye

Сирос, Вай (за всеки случай и всички други) Hug

П.с. Без Уиш, пак имаше думата рецепта в мнението й, прескочих я!

Много п. И много с. 'Ко тръгна с моите белези, ще трябва да спрете да пишете поне за седмица, от срам, страх и уважениЙ Joy

# 843
Добрутру!

Шугъре, наминавай по - често 🤗

Пп. Айде, поспалани мързелани! Аз съм готова със закуската, вие спите.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 07:09 от Сирос

# 844
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink кисело е.... кисело е...

# 845
Добро утро.
Сиросче, къде толкоз рано, бре.
Хайде на първо кафе.

# 846
А, Вайче, аз съм на третото. То като се озъбих в 4 сабахлем... 😤

# 847
Добро утро!
Сирос, от теб закуската, от мен кафето.

Проспах си живота. Вчера положих морна снага към 17:30 и откарах до 21. Бърза вечеря и съм заспала, та чак до сега. Гълтам на бързо кафето, че ме чакат емнайсет чанти, торбички и сакове за подреждане по местата на всевъзможен багаж. Добре, че предишните дни успях да изчистя поне.
Хубава неделя, дами!

# 848
  • sf
Добро утро! Пия кафе и шийвам малко. Ще метна едни мекици , пък от утре с тийна сме решили да минем на нисковъглехидратен режим. 😆
Планувала съм разчистване на тийнската стая, смятам да изхвърля всичко, което не е използвал последните шест месеца.

# 849
  • Варна
Добро утро, Дами.
Вече с кафе и цигара. Бориса няма да е кърмено бебе, но каквото-такова, само да ми е здрава ❤️

# 850
Ей, Кло, нямаш угодия. Вместо да се радваш, че си се наспала, си седнала да се оплакваш Simple Smile

Сиросче, ти пък посред нощ какво опече, кекс ли е това Simple Smile

# 851
Естела, не го мисли. Все ще порасте Бориса.

Сладкиш със сини сливи, Ули.

Кло, съчувствам за торбите и сакчетата.

# 852
Ули, така е. Но имах планове вчера да съм оправила този Бейрут, който е в момента и днес да опъвам краци и да мързелувам. Няма угодия наистина. Стига съм се мотала, ами да ходя пералня да пускам. Имам усещането, че у дома живеят стоножки. Втора пералня с маратонки ще се върти.

Естела, бъди спокойна, и двете не можах да кърмя. Пораснаха. Изписаха ли ви, вкъщи ли сте вече?

# 853
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
както и да се храни - ще порасне. не го мисли. Simple Smile
и без да ме пита някой ще си кажа. секциото не означава непременно захранване с АМ.
за номер две ми го казаха и аз им повярвах.
за номер три ми казаха, че няма проблем да опитам както искам и то се получи.
спокойствието е важно. Simple Smile

# 854
  • Пловдив
Добро!
Шавам, ама има тъпа болка...Подсетихте ме за водата от Хисаря. Сега пием чешмяна, минала през кана с филтър..ама проблема ми е от тийнейджърка. От баща ми е наследство.

Моите луди мъже отидоха още в 6ч за риба.

Общи условия

Активация на акаунт