Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 152
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Аз пак не съм разбрала нещо, но пък, докато я хранех и приспивах, поработих малко, да не ми е скучно.
Да видим тази нощ ще се спи ли? 😁

# 886
Уишо, мани обясненията. Мистева, ще си вземе бележка и няма да плаши хората 😋😊

ДобрЕ, колко празен хладилник? Иначе за идеята, днес врътнах телешки курбан и сега паста болонезе.

# 887
  • Варна
Ау, много набрах, много. Заради тъпата пътека за кувьоз ще ме държат още два дни, при условие, че няма причина, няма. Мама му стара, бясна съм.

# 888
Мистева, ще си вземе бележка и няма да плаши хората 😋😊
Правилно. Аз съм вещица и, по длъжностна характеристика, аз плаша хората. Къде се навира Мистева? Stuck Out Tongue

Естелка, не се нервирай. Два дена ще минат неусетно.

# 889
Споко, Стели! Това да са ви кахърите. Ще мине и ще замине, после багер ще те чака месеци наред до̀ма. И мен, и с двете ме държаха по 5 дни (т.е. 2+), забравя се. Е, помня, че се издразних, ама преживяла съм го.

# 890
Естела, знам колко е дразнещо, но не се ядосвай. Ние сме лежали по седмица за прегледи, които можеха да се вместят в рамките на три часа. То файда да имаше.... Така е булгаристан здравеопазване. Махни с ръка. Разбирам нетърпението ❤️

# 891
  • Варна
Не мога да се успокоя, рева с крокодилски сълзи. Толкова се надявах...

# 892
  • Наблизо
Привет от мен!

Стела,ще минат бързо 2 дни! Аз ще си призная,срам не срам,останах в болницата повече отколкото трябваше.Беше ме страх да се прибера вкъщи с бебето.Болницата имаше детски сестри,акушерки..не знам нещо-дойдат,покажат.Вкъщи сам.Много ме беше страх да не го счупя това бебе.Е все пак се прибрахме,оправила съм се.Донякъде.
Днес сутринта с голяма мъка го накарахме да седне на гърнето и веднага се изпика.Можело значи,но два пъти ака в памперса и не казва…Много добре знае какво и що,но не иска да каже нито да седне.
Ще се обаждам на гледачка,но се чудя какво да кажа.Още не сме изхвърлени от занималнята и аз искам да си продължи.
Не иска да спи през деня в леглото си.Аз си легнах,детето беше при баща си в хола и дойде при мен,легна,зави се и заспа.Още спи.А има слънце и искам да идем в парка.

# 893
Стели, спокойно. Не си заслужава да се кахъриш. Къде къде по-сериозни и по-страшни неща има. Heart

# 894
  • France
Напоследък съм все гладна. Що така? Уж малко бях отслабнала, но бързо възвърнах форма. Завиждам за топлите температури. Толкова е хубаво циганското лято в България. Сега имам тен, но не мога да го покажа. Confused

# 895
Естела, много добре те разбирам.
Пробвай утре да ги питаш на сутрешната визитация дали няма да те пуснат. Не губиш нищо.
Защото за кувьоза може и да не е минала пътеката, ама твоята за секциото май свърши. Има шанс според мен

# 896
Естела, бързо ще минат два дни, не се нервирай! Прегръдки!
Джунче, тук сме, ако имаш нужда от нас! Heart
Няма да е днес доставката и монтажа на портмантото. Обади ми се момчето, пита ме можем ли да отложим за утре, че жена му е родила, има си дъщеричка. Казах му да не се притеснява. Портмантото няма да избяга. Да се радват и празнуват щастливото събитие.

# 897
Не мога да се успокоя, рева с крокодилски сълзи. Толкова се надявах...
Стелиииии, повтаряй си, че тия сълзи са от хормоните. И това ще мине. Я виж какво слънчице си имаш.

# 898
Гледам Сидеров по БНТ. Тоз пиян ли е 🤣

Мист, как е джигерчето?
Естелова, хормоните не прощават. Вярно, че е тегаво, но ще си забравила на мига като излезеш.
Попи...не искам да съм права, ама таткото едва ли ще е в състояние утре да монтира портманто 🤣🤣 Завалията.
Ей, пак готвят, само слюноотделям зарад вас.
Фил, нещо щях да ти казвам 😳 Като се сетя ще е явно..🥴🥴

# 899
Аз Сиросчето пропуснах, че заради нейния сладкиш поръчах и сини сливи, ама сега ме мързи да го правя, а имам три кила сливи Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт