Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 166
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 900
Е кво се кахъриш? Е тавата, захар и във фурната за сладко. От Елиф разбрах и че не се бърка, па аз го бърках. То сладкишът и със сладко ще стане.

Търте, как си го причинявал тоз... сложи епитета.

# 901
  • Варна
Е,Ули, къв е проблема да ме накарат да си платя моя престой, заради тъпата пътека?
Не мога, бе хора, не съм спала от 7.09, не издържам вече, на съквартирантката реве цяла нощ и е ужас, вече ме боли главата.

# 902
Тринки, спортиш ли?! Joy
Попи, не чака портманто. Азе тръпна в очакване. Stuck Out Tongue Winking Eye
За  щастливия татко - дано утре  до обяд да е в състояние да бачка, защото за тогава се разбрахме.
То май време за питие стана, отивам да си налея едно.

# 903
Гледам Сидеров по БНТ. Тоз пиян ли е 🤣
Не. Изпуснали са го на главата му при раждането. Няколко пъти.

# 904
А, не беше целенасочено 🤣🤣 попаднах случайно, плюх в пазвата, превключих 😉
Сетих сА- Фил, на килеша единият чифт бутони са му почти тази сума 😢😭 С тоз крак към 46- ти номер...Та, хобито с децата като виното- колкото по - голЯми...толкоз и харчлъка  голям 🥲
Ей, преди малко му напоръчах учебниците. Втора употреба, половината като бройка на досегашните години, че падат доста предмети- химия, физика и подобия...Ами пак цифра, ве. Като сложиш чуждите езици, по специалността немския...учебните тетради и айдееее..  потънал си до Очи 😒 Казваш си да са здрави, единственото ти успокоение..през зъби тъй, ама вярно.

Аууу, Ветрове и мъгли да ме извиняяш ☺️🤗
Уиш, баш.

# 905
Не, бе, Естела, те там 2лв за нощувка да ти вземат най-много, макар че не вярвам, ама от пътеката вече няма пари за теб, това имам предвид.
Аз понеже прекрасно те разбирам, как се чувстваш, те съветвам утре да пробваш и да питаш и да настояваш. Никой не може да те задържи против волята ти там.

# 906
Ули, могат да ѝ кажар обаче, че бебето остава.

# 907
Ули, могат да ѝ кажар обаче, че бебето остава.
Да, после се сетих и за този вариант. И там има какво да се направи, но вече зависи дали си струва за два дни.
Все пак да се пита утре на визитацията, различни лекари са най-малкото си заслужава опита според мен

# 908
Подписва и излиза. Щом така желае, при подпис нямат какво.
Друг е въпроса заслужава ли си тази какафония, но всеки си знае ситуацията.
Наспорт, биричката е ледена🙃

# 909
На празен хладилник се готви омлет, каквото и да сложиш в тигана и отгоре едни яйца, става.
Фю, въргал ли е имало? Изпуснах. Аз пък се оплаквам, че фейса не ми пуска почти нищо странично, ще ми се да чета странни неща за странни непознати хора.
Яде ми се сладкиш с праскови, обаче нямам праскови, имам само кивита Thinking

# 910
  • sf
Търти, твоят в кой клас е? Моят в 9ти, още 4 години, пфффф, нямам търпение.
За протокола- правих вчера пиле с ориз. Утре мисля да заформя един гъстичък, гъстичък боб и да се насвинча с люто.
А сега отивам да пия една-две бири за здравето на БНД. Дано не ни подхване на тема учене и подреждане на стаи. 🤣

# 911
  • Пловдив
13сче, бивам. Мерси! Бъбрече е, не джигер Simple Smile
Ти хубу поръча, ам ний към края на месеца можем и да разберем кой какъв учебник ще иска Head Band Щях и до приятелка да ходя да давам нашия комплект, ма на...не отидох.

Сготвих картофена манджа с грах и пилешко от буркан. В страшната тенджера Simple Smile ся чакаме МУ, че слезе за подстриж и да апнем. Гладих, прах, тераса мих и се уморих.

# 912
Гладих, прах, тераса мих ...

Само като прочетох това, рязко получих  мускулна треска...

аз пък отскоро си намерих нов сериал за гледане, кримка е, и нонстоп съм пред компа. ММ на село, малката и тя /пак, щото тука съвсем умира от скука/... само с баткото се гледаме. Тоест той гледа таблет, аз сериалиии... идилия. Добре, че почва учебната година, щото ми писна... и само ям пред тоя монитор...

# 913
Аз пуснах извънземното и ще пека пържоли в него.
Ваичка, голяма ръкавичка ми е тоз уред. Докато бяха тук синковеца и приятелката му голямо готвене падна в него.
Много време ми спестява. Те бяха тук на почивка, ол инклузива от мен, а аз сутрин първо тичам на постоянната тръстика, че имам неща за довършване, после на временната тръстика и след това на домашния фронт. Ако не беше уреда нямаше да успявам навреме за всичко.
Вчера бях до 14,00 и като се прибрах само се опънах и  четох книга. Днес обаче две перални врътнах и има още поне още една за пускане, но на простора място няма.
Сега ще пекна мръвата и ще се хвърля в банята, после трябва да се лакирам и ще изпадна в поза 13, с книга в ръка и питие  наблизо. Тийна много ме нерви, докато не можех да го ритна навън, сега не мога да го прибера. И ме лъгонти за глупости, опитва се да се репчи за щяло и нещяло, ум не ми го побира как ще се оправям с него. Училището са задава с бясна скорост, той се скатава яко. Има да пише непознати думи от книги на английски език, 3 броя съм му взела от библиотеката - за два месеца и половина една дума не е извадил!!!
Да не говорим, че в книжарницата се нагледах и наслушах на капризни хлапетии. На две от тях ми идеше да им извия вратлетата. Идва една госпожица - май ще е в първи клас. Беше с баща си, такъв тон му държа и глупости му наговори, ако бях на негово място ни несесер ни торба за физическо щях да ѝ купя - "ти се махни", "не ми говори" "излез навън", "аз решавам какво ще си взема" - това е една ню-ню част от изказванията на хлапето. Едно друго такъв цирк устрои на майка си, че ми дожаля за жената. Догодина май ще си спестя тази дейност, хората ходят насам натам в отпуската си, а аз бачкам. 9 години го играя този филм, само първата ковидна година си го спестих. Нямам нерви май вече.
Купила съм едни бонбони във формата на мини бутилки/от шоколад са и са пълни с различни видове алкохол/, първо занесох за подарък на едно гостуване, после реших, че трябва да задължително да ги опитам. Много са хубави - черен шоколад с алкохол, дегустираме  с колежката по едно-две на ден, все пак са  7 вкуса, 14 бонбона. Май ще трябва да предложа на временното началство/приятелка ми е/ да заредим до касовия апарат такива и да черпим родителите. Цените на всичко си е брало лайката, комплект за 9 клас без комплектите по езиците са 200+ лева. Може да строим валидолчета или други по-силни лЮкарства за тези, които не спортуват. Аз изпадам в тих ужас, а тези които пазаруват не знам.
На моето подбрах някоя друга тетрадка, 2-3 химикала и лична карта, уж другото го има. От учебници остана само английският език, психически съм се подготвила, че ще е към 100 лв. Дрехи още не съм купувала, сал едни маратонки. Ужас на куб!!!

# 914
Абе, Мисти, ти нямаше ли да почиваш днес, а?

Мързи, кой сериал?

Аз подхванах от няма и къде Анатомията. Никога не съм била фен, ама имах спомен, че поне първите сезони стават, обаче сега по толкова различен начин възприемам нещата и така да ме дразнят, че не знам колко ще го издържа.

Общи условия

Активация на акаунт