Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 427
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 510
Скай, майка ти как се справи, като разбра за катастрофата?

# 511
Извадих я и вече спортувам Beers

# 512
В 8.06 мин.ми се скара първия дядо.Здравей работен ден.Само като си отворят устата и вече познавам,кой вечер псува телевизора и сваля и качва правителства.Коя не смее да гъгне у тях,посрешнала изгрева с глава под възглавницата и иска някъде да отпусне напрежението.

Бобч,аре! Дзън! Здраве да ти е!

# 513
Скай, чашите са излишен разход! Те тия бутилки...бутилчици 😜 оназ, дясно на екрана, е мойта, лапи долу 😁
П.с. добре бе, защо все не съм където трябва, откак съм във форума?! Ся... трябваше да съм в периметъра на бутилчиците...

# 514
Фил 🤣🤣🤣
Добре, завидях..то легло, то лукс, то шармантноС 🤣🤣
Скай, ве, ама тя чашата по- голяма от бутилката 😂😂 Имаш дефектни уреди,тренировъчни..Ща замоля да оправиш пропорциите!

# 515
Аз наспортих вече за здравето на Бобчи и за лекото идване на Бориса! Ракиджос и после розе, снимков матерЯл нема.
Мид ❤️

# 516
  • София
ММ отишъл на по бира, ще спортя сама пък.

# 517
Аз съм спокойна вече, че Бърди си пие бирата. Heart Eyes ако вече не си я е изпила.

На мен краката не могат да ми се стоплят цяла вечер и взех твърдо решетие, утре да се сурваме към градО. Закривам сезона на вилата. И без това децата почнаха тренировки и не мога да им треперя, докато се приберат сами с колата, по нощите и завоите. Ако нещо се сговняса по пътя, не мога и да реагирам. На ММ колата е на паркинг в София.
Хайде, Наспорт!

# 518
  • Somewhere in the World
Ч.Р.Д. Бобчи, да си здрава и обичана! Kissing Heart
Браво на малкото Сисунче.

Аз бах днес в любимия Пловдив на разходка с децата да не го гледам любимия, но успя да ми скапе настроението като се прибрах и той излезе, ма ме блокира преди това в телефона.

Ай наздраве и чакаме Бориса ❤

# 519
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ч.Р.Д. Бобчи, да си здрава и обичана! Kissing Heart
Браво на малкото Сисунче.

Аз бах днес в любимия Пловдив на разходка с децата да не го гледам любимия, но успя да ми скапе настроението като се прибрах и
той излезе, ма ме блокира преди това в телефона.

Скрит текст:
Ай наздраве и чакаме Бориса ❤

за постоянно ли излезе?
нали знаеш, че и ти можеш да го блокираш? отвън Wink

# 520
Прити, ти резе на вратата нямаш ли? Такова, дето като го хлопнеш и никой, даже ключ да има, да не може да влезе....

# 521
Е, резе, ако няма, то един стол, подпрян правилно, ще свърши работа...
Бобчи, на патерица - честита да си!

# 522
Прити,ти сериозво ли?

# 523
Що патерица вадиш Гери, денят на Бобчита не е свършил. Пък и чакаме Бориса още.

Днес си мислех, за една моя приятелка, дето чакаха Марийка, детска стая, количка, дрехи - всичко в розово. Пък вместо Марийка се роди Иванчо. Не беше толкова надад във времето. Но си го отгледаха с розовото обзавеждане и количката де. С дрехите беше лесно.

# 524
Кло,все едно говориш за братовчедка ми 😳.Всичко,без частта със стаята и количката е 1:1!

Общи условия

Активация на акаунт