Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 481
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 600
Тази сутрин няма да ми стигне ей такава кофа с кафе. Малкото таласъмче ме стресна в 6:45.

Бия ви всичките, сигурна съм! Без Естелчето с Бориса, евентуално. Heart

Ококорване в 2,20. Scream

# 601
Тили, защо?! Дано нямаш тревоги, които да ти пречат да спиш.

# 602
  • София
Добро утро! И аз се нареждам с черпака за кафе в очакване на добри вести за Бориса! ☕

# 603
  • София
Тази сутрин няма да ми стигне ей такава кофа с кафе. Малкото таласъмче ме стресна в 6:45.

Бия ви всичките, сигурна съм! Без Естелчето с Бориса, евентуално. Heart

Ококорване в 2,20. Scream

Мен не ме биеш. В 1.57 ч се ококорих. Заспала съм сутринта след 4 ч. Алармата в 6.30 ч. я преживях много тежко.

Добро утро на всички!

Стели, мъцни нещо!

# 604
Само аз ли съм спала като талпа над 10 часа? Значи съм поспала и за вас. Брутру!
Стели? Бебе? Бебе? Бебе?

# 605
  • Пловдив
Добро! И ние не спахме, ама то ше е така...
Стиснете по едни палци, моля! Дано всичко мине по план.

# 606
  • София
Стискам, Мисте! 🍀🤗

# 607
Тили, защо?! Дано нямаш тревоги, които да ти пречат да спиш.

Благодаря ти Hug, но причината е съвсем прозаична. На ММ нещо му издрънча тела, присветна, комар ми кръжа около лицето, започна буря... И така.
В 3.10 станах.

Мисте, стискам.
Пандич, не съм доспивала аз. Stuck Out Tongue Winking Eye
Уиш, къртиш!

# 608
Някакво пълнолудие ли е имало…И аз в отбора на недоспалите. Спах на пресекулки и към 5 окончателно цъфнах. Към 6 придремах, само за да ме събуди голямата, че и тя е подкарала стомашната история на сестра си.

# 609
Мисти,сили и късмет 🍀!

Панди, с доспиване не се брои!
Уиш,не си сама,ама ме биеш по часове само. Не съм усетила дори дребната кога се е преместила при мен !

# 610
  • Наблизо
Ах поне не съм само аз.В 2 и 40 се събудих,защото детето ме извика.Отвито и го затъкнах.Явно му е било студено.Само че аз оттам нататък няма заспиване.Към 6 се събуди ММ ,отиде и ми направи кафе и до там.Днес бодра на работа с 3 часа сън.
Имам си тревоги ,наши знаете,с детската градина.Вчера проспектирах гледачките в нашия  район и няма никоя свободна..Дано се пооправят нещата Sad че ето и не лога са спя от притеснение.

Ми сте стискам палци всичко да е ок!
Сирос,пак ще идете.То и сега ще се развали времето,не си е работа Simple Smile
Естелаааа чакаме новини за Бориса! Снимка ако може също! Heart

Добро утро!

# 611
Мисте, стискам палци!

Добро утро. Днес съм планирала гардеробите. Имам нужда да разчистя и изхвърля всичко неносено поне година.

Пак ще кажа, над 20 години не можех да спя. Често спях само от 7 до 10 сутрин. Докато не открих недостига на витамини. Една година зверски дози Д, Б-та и фолиева киселина, И спя като пън вече 4та година. Но, и още пия периодично витамините.

# 612
Много е тегаво преносването и питането роди ли,кога ще раждаш.От опит.Стискайте й палци,тя няма да запази в тайна раждането ,дай Боже да мине леко !

# 613
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега като я няма мога да разакажа как родих слонче. Simple Smile

първородната беше определена за 13 юли.13 дойде и замина като бърз влак - бебе няма.
в болницата казаха "чакай още пет дена и ще видим."
 след пет дена - тонове, мерене... нямаше видеозони по това време.
и пак "всичко е наред. ще чакаме." още пет дена.
след това и доктора започна да се чувства неспокойно и ме прие в болница. инжекции, системи, болки... спират системата - няма болки. няма разкритие, няма нищо.
 юли мина и замина... първата смяна доктори се върна от морето, застъпиха нови...
някъде около 5 август, на сутрешната визитация един се изцепва
"в кой месец си."
"в десетия съм"
"не знаеш ли, че само при слоновете бременността е повече от девет месеца?" - прави се на интересен той.
"не знам кой колко е бременен, но още седмица и влизам в единайстия" - не останах длъжна аз.

на 7 август се роди чудото. доносена, с бистри околоплодни води, нормален тургур на кожата... Wink цитирам епикризата.
но докторът ми беше най-добрия възможен. дано е жив и здрав човека. златен беше.

# 614
По принцип нямам проблеми със съня аз. Спя си като пич, често по над 2 часа в дълбока фаза.
Снощи хем чаках до полунощ почти дъщерята да се прибере от концерт (всъщност, баща й ходи да я прибира и после да развозва и приятелките й по домовете), хем гледах филм, заспала съм някъде към 00,30.
Пускам пералня и ще ходя да си доспивам, натам вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт