Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 677
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 915
  • sf
Кой сериал?
Зарязах Stranger things, че нещо не ме увлече.
Живите мъртви пробвах да го продължа, ама нещо не ми се получи. Гледа ми се нещо ново.

# 916
Мараба, Куклани!
Като чудо,почивам два дни! Запишете в историята на темата!😄
И да се изкажа по повод поста на Борбаланка-защо,мила, трябва винаги да влизаш в темите с бутонки?Ами винаги бълваш змии и гущери,защо?Я,карай по спокойно!И на мен не всички потребители са ми приятни,но не мисля да се карам с тях! Като ме настъпят,се оттеглям!
Мисти,пий чай от котешка стъпка,има в билкова аптека,този чай и чай от златна пръчица,ми помогнаха много при поредната бъбречна криза!
Естелка,да нацелуваш Бориса от нас!
Ваичка, напред само!
Сипвам..... наздраве на компанията!

# 917
Мист, ам за мен всичко де е из нас ми е джигер 😁Тъй, де, все дреболиЙ 🤭
Моя килеш ще е 11 клас. Поръчах учебници щот ги обявиха на сайта на даскалото, ако има промени ще ги държа отговорни..ама- ха!
Веселинкова, записана в календаря, наспорт!
Мммм черен шоколад и алкохол- лЬобима комбинация..

# 918
"Ризоли и Айлс" е сериалът, не е нов, но е забавен, на 4 сезон съм вече...
Открих сериал за Хари Бош, по серията романи от Майкъл Конъли, но вече съм ги чела всичките, така че не знам дали няма да се разочаровам... но ще го почвам после, няма накъде Smile
И "Чапълуейт" почнах, по Стивън Кинг е, ама доста променен, но твърде ужас ми идва...
"Странни неща", признавам, със зор го догледах...

# 919
Другарки, по Нова върви едно шоу "Звездите в нас". Ако го гледате, наблегнете на Яница Русева. Това е певицата в чийто нощен пиано бар ходим с голямо удоволствие с милото. Във Велико Търново. Голям глас има, не знам обаче в имитации как ще се справи..

# 920
Наспорт от мен!

Аз скромно се изръсих само 40 лв. за учебни тетрадки, като за пети клас бива. Но от униформените блузи ме заболя сърцето, цели 130 камъка. Как една проста, бяла, тип Лакост блуза, я докараха до 30 кинта не знам. Поне да беше чист памук, ама не е.

# 921
  • Euskal Herria
А не може ли отнякъде да си вземеш такъв тип тениски и само емблема/щампа да добавиш?

# 922
Наспорт от мен!

Аз скромно се изръсих само 40 лв. за учебни тетрадки, като за пети клас бива. Но от униформените блузи ме заболя сърцето, цели 130 камъка. Как една проста, бяла, тип Лакост блуза, я докараха до 30 кинта не знам. Поне да беше чист памук, ама не е.
А качествена ли е или на третото пране се разтяга на ширина и страничните шевове стават диагонални??
Ох, нашите учебни тетрадки и помагала още са неизвестно число /намерете Х, при условие, че ще ви го кажем след 15.09 Smiley/, но и те ше са около 50...
На всичко отгоре класната ни уведоми, че госпожата по занималня /моята ще е 4 клас/ няма да работи и класът ще бъде разхвърлян между занималните на другите класове. Не сме съгласни родителите, ама...

# 923
Така направих във втори клас, но тогава беше едноцветно лого само. Но се изхитриха от фирмата, сега емблемите са с пет цвята, не с един и никоя шивачка не се наема да ги имитра. Машините им не можели чак толкова.

Само дето не могат в сушилня да се въртят, иначе не мръдват. Но сушиш ли ги става страшно.

Тук заваля. Бягам пране да прибирам.

# 924
Не става ли логото да се изреже от старата тениска и шивачка да го зашие на новата?

# 925
  • Euskal Herria
Просто да го зашие върху парче по-твърд плат с лепенка велкро и да може да се сменя от тениска на тениска.

# 926
  • France
Ох, още не са осребрили чековете на басейна, музиката и театъра на Монсти. Че там ще си плюя в пазвата ако ми дойдат наведнъж. Онзи ден го взимам от театъра и даскала ме разпитва за моето гаменче. Имало много хубава енергия, но трябвало да се канализира. Дрън, дрън, че пляс. Как да му обясня, че той открай време си е такъв - театрално драматичен. От другия край на плажа мога да му позная рева - един такъв се вие и минава от октава в октава. Днес отивам в парка с 2 лапета и 2 тротинетки. Ами що да не се скарат за едната и да не погледнат другата? Такива писъци раздраха простора, че си викам "ей, сИга довтаса антитерористичния отряд". После Монсти си намери кестенче, което запокити и той не знае къде. И реве из целия парк "мамо, ти ми разбиваш сърцето", защото не съм се навряла във храстите да търся НЕГОВОТО кестенче. А кестени по асфалта- колкото ти душа сака. Абе, деца ли са, не ми ги хвали.

# 927
До сега не съм купувала с новите емблемите. Та пак не става. Последно от имитациите имам, но и белите блузи хич не са останали бели, след лудо пране толкова време. Взела съм вече достатъчно бройки, ще могат спокойно да съхнат и да има. Оплаках се само.

# 928
  • Euskal Herria
Фил, ами що не взе един кестен, па се мушни в храста и после си му дай "неговото" кестенче. Wink Нямаше да му разбиеш сърцето значи Simple Smile.

# 929
  • France
Накрая така направих, но докато ми дойде на ума Joy

Общи условия

Активация на акаунт