Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 668
  • 3 079
  •   3
Отговори
# 945
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Мисте,скоро не съм хапала новодошъл,не ме е объркала,със сигурност. 🤣
Ти не хапеш.Живи хора ядеш 😂
Освен мен четири са аресале написано от теб,бързо да ми ги своднеш на лична,кой,са! 🤣
Вече СМЕ девет. 😇

# 946

Освен мен четири са аресале написано от теб,бързо да ми ги своднеш на лична,кой,са! 🤣
Аз ще съм петата. Направо съм за схрускване. Така са ми потънали гемиите, че не знам как ще изплувам. Но утре трябва да съм във форма отново. Голям цирк е този живот, а ми е трудно в момента да участвам в него. Оплаках се .

# 947
Кло,рефрешнах аз инфото
А сводка даде ли? Някои не си признават, сигурно вече са заспали.

# 948
Jhbd,голяма прегръдка за теб!

# 949
Jhbd,голяма прегръдка за теб!
Точно в този момент имам голяма нужда от нея.... Благодаря ти

# 950
jhbd, и от мен прегръдка, да знаеш, че от зъбите на Кротик не боли. Тя се хвърля да хапе само, когато някой я настъпи по мазола или стане досаден. ❤️

# 951
Jhbd, потъваме, и пак изплуваме, и това е. Няма да се даваш. Я, виж колко много сме тук, не си сама.
Прегръдка и от мен!

# 952
Аз няма да харесам такъв заговор срещу Кротева! Не знам защо сте я нарочили,но тя е такава душичка, съска понякога мъничко,но трябва да я настъпиш по опашката 🥰

# 953
Кротето е душата на компанията. Извадихме черния хумор, защото утре е понеделник. Аз поне. Искам да е постоянно събота - неделя по възможност.

# 954
Кротева е силно мой човек.

# 955
  • USA

Знам си аз да не харесвам такива провокациЙ Joy

Jhbd, каквото и да е, да минава бързо Hug

Монстито с разбито сърце ме усмихна Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:44 от SkyBlue

# 956
Мен точно Кротето ме посрещна в темата. Много мило при това. И след това е била мила.
Всъщност тук няма никой груб, или поне аз не съм забелязала.
И вчера не се разсърдих на някои мнения, все пак не всички ме познават и знаят какви са ми драмите, и как живея.

# 957
  • Euskal Herria
Аз да питам - тия, дето се преброявят и признават, за какво се борят? Ако ще се дава награда, да знам, де. Да вървя и аз да туря един лайк, да не изтърва.  Stuck Out Tongue Winking Eye.
Оцеляхме и в днешната жега. Сега вече разхлади, 23 градуса е. Утре - нова седмица, нови температури. Wink

# 958
  • France
Мър, Кроте, тва жив комплимент. И аз в кюпа Kissing Heart
Тьорти, с теб много ще си ходим в един пиано бар. Да си слушкаме музичка и да обсъждаме нещата от живота Heart

Има моменти (редки), в които се радвам, че не ходя на работа. Като неделя вечер например.

# 959
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз да питам - тия, дето се преброявят и признават, за какво се борят? Ако ще се дава награда, да знам, де. Да вървя и аз да туря един лайк, да не изтърва.  Stuck Out Tongue Winking Eye.
Оцеляхме и в днешната жега. Сега вече разхлади, 23 градуса е. Утре - нова седмица, нови температури. Wink
Аз - за тиквен медал. Тъкмо и сезона им наближава.

Общи условия

Активация на акаунт