Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 067
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 005
Какво изпуснАх? Уж надничах, но нали съм заплес.
Настъпаници, тролове, бутонки - въх.

Това безсъние ще ме умори, ако първо аз не уморя него. Гледам огромна луна, може и тя да е виновна в последните  една-две нощи, ама едва ли. Мотая се като муха без глава, работа бол, но не ми спори. Отнема ми двойно повече време да свърша някакви рутинни задачи. Апатия, отпуснатост, липса на желание за каквото и да е - не успявам да се събера, служебните ми ангажименти страдат Sad

Къщата е с главата надолу. Вчера сколасах да измия банята, правих картофени кюфтета по ваша вина. Сега измъкнах от фризера някакви кожи и копита (разбирайте домашно пилешко), довечера ще го боря някак. Прахосмукачката и парцалът чакат, пералнята ме зове, аз стоя и гледам в една точка. Имам излизане по работа, но преди това трябва да взема да свърша работата. Пф.

# 1 006
Не знам за безсъние, но аз пълнолунието го свързвам с вълчасване, все гледам да не са ми станали космати краката. Иначе като казахте за хапчета и се сетих да си изпия витамините, че напоследък салатата и тя вълча, в любимия супермаркет имаше седмица на местните специалитети, а като не хрупам достатъчно салата почва да се усеща.
От час се чудя какво да измайсторя за закуска, влязох, четох, прищя ми се да счупя нещо, и ми хрумна да счупя едни яйца, и да опържа филийки Hug
Тамън да кажа, "Каква елха през август, ве еее" и се сетих че е средата на септември. Оплаквам се Scream

# 1 007
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хапнах филийка с патладжанче...
сега съм спокойна, озарена... по-добре е да не се закача някой с мен...

пак нещо не ми харесва. ще ми мине. но да знаете, не алина ме бодна предния път - всеки има право да пише глупости, а застъпничеството на куку за пипи. май трябва да добавя още един, но му забравих името.
така е, като се наяде човек и се отпуска...

# 1 008
  • Euskal Herria
Лека седмица, общество!

# 1 009
Ще дояждаме остатъци от уикенда ние. Има кюфтета по чирпански и гювеч. Кой до каквото пръв се докопа, щот няма за всички и от двете. Това е менюто.

# 1 010
  • София
Аз малко да отклоня темата, ще ме извините. 😀
Някой случайно да има идея с какво да уморя този обрив?
Скрит текст:
Сдобих се с него след нощувката на село. Стана вече 10 дни не минава, а сърби доста. Мазах с алергозан, фенистил. Ксизал пия. Няма ефект.

# 1 011
А доктор? И те трябва да ядат ,нали?

Хич не ми дреме кой трол,кой принц,коя контеса... Такава инфо си дръж за себе си ,Ния!

# 1 012
  • Euskal Herria
Аз ползвах псило балсам (за слънчева алергия), доволна съм. Гледах, че за доста неща го дават да се прилага.

# 1 013
  • София
Сис, трябва, ама като си помисля, че ще трябва да чакам пред кабинета пак 2-3 часа, за да вляза. В момента заради децата е голям ад при личната ни.

# 1 014
Нещо и аз изпуснах. Кой е куку,пипи и какви клетви?! 😆 Кой кой е защитил и направил,разкажете моля.
То кой знае колко са троловете из нета,за това вече не се връзвам на никой. 😎

# 1 015
Родива,да не е някой херпес?

# 1 016
Хич не ми дреме кой трол,кой принц,коя контеса... Такава инфо си дръж за себе си ,Ния!
Всъщност, Сис, така поставено "тук има трол, но после ще ви кажа кой е", че чудесен начин да скапеш една компания. Хората, които са си говорили приятелски досега, ще започнат да се гледат с подозрение и да се чудят кой е тролът. Може би това е Ваичка? Може да е Естелка с измислена история за бебе? Или самата Уишмастърова, която всъщност е мъж?
Като толкова искаш да съобщиш кой е трол, съобщи го и дай доказателства.
По начина, по който влезе Ния, не.

Родива, прегледай дрехите да не си донесла бълхи от някое животинче. Преди години кучето на леля ми беше бълхясало и дъщеря ми две седмици беше с нахапано гръбче и обрив, подобен на твоя.

# 1 017
Някой случайно да има идея с какво да уморя този обрив?
Скрит текст:
Пий противоалергични хапчета, нещо антихистамини да има вътрешно, а външно за сърбежа пробвай да мацнеш с лимонов сок или с малко хлебна сода направена на кашичка с малко вода (остави да изсъхне и после избърши да се махне).

# 1 018
  • София
Родива,да не е някой херпес?
Това не ми беше попадало точно как изглежда досега. Благодаря! Kiss Май наистина ще трябва да посетя лекарката.

# 1 019
  • Наблизо
Лека седмица на всички!

Аз започнах ударно като се изгорих на чайника.Сега имам една голяма червена пулсираща плюска.Красота.

Родива,аз имам подобни образувания от стрес понякога..Минават от самосебе си или ако е много зле положението-с кортикостероиден крем.

Фил,моето също не ядеше,но той е на общата храна.Сега яде вече,пращай повече и аз така мисля.При моето много помага другите да ядат пред него.
Не ми се работи,постоянно съм гладна и се притеснявам за баба.В неврологията е.

Общи условия

Активация на акаунт