Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 047
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Добре дошла, Ниа, радвам се да те видя ❤️

Изписват ме утре, доволна съм.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 12:50 от esstela

# 1 021
На теб честито бебе, Естела! Щастието е неописуемо и ти пожелавам да му се наслаждавате дълги години в здраве и любов!
Няма да ми разваляш реномето на лошата с бутонките, ше те замолА.

# 1 022
  • Варна
На теб честито бебе, Естела! Щастието е неописуемо и ти пожелавам да му се наслаждавате дълги години в здраве и любов!
Няма да ми разваляш реномето на лошата с бутонките, ше те замолА.

Благодаря за пожеланията. Не че е моята, ама много красива беее, пу пу пу 😘

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 13:18 от esstela

# 1 023
  • Пловдив
Момичета, да кажа, че свекър ми се обади...добре е колкото може за неговото с-ние. В отделна стая е сега.

# 1 024
Ама другарки, моля ве!
Ако някакъв трол ще ни кара се караме / пълноценно изразяване имвам/, то брало си лайката. По- сериозно ще ви замоля, икиндия време... кой каквото му е на ръка разстояние- я ракийка, мастичка, бирчок, папка, формуляр... палетна количка 🤣🤣🤣 Тъй, де, както казваше бившия- има белнЕ.
Ходих, напОлвина ги свърших, утре пак. Боята я имвам, твай важно 🤪
Кло, то у вас като бързи, смели, сръчни 😀
Взех си скумрийка на скара- за днес съм уредена.
Сиросче, бъди приятел, като свършиш с твойте долапи... да додиш и у нас си, хм?

# 1 025
Ай, добър ден и от мен!
Заклевам се в ляв чорап - аз не съм трол! Освен ако под "трол" не се разбира дебела леличка на достолепна възраст, леко кьорава с двете очи.... Nerd

Скай, на Малдиви лошо време няма!
Били сме в т.нар. "дъждовен сезон", ама или сме имали късмет или там си е така - валеше нощем до към рано сутринта /когато още те мързи да си отвориш очите/, ама като дойде време да се разшаваш и вече е пекнало слънцето. Ама и дъждът там не разхлажда, а само мокри. Та даже и да не пече тропически, то пляскането в океана в дъжд си е емоция.

Естелка, радвам се, че най-после се гушкате. А за излизането - стисни зъбки! Дано никога после не влизате обратно в болница и това да са ви дните там!

# 1 026
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
върнах се много назад в темата. не питайте защо Wink

нямате представа колко много постове не съм прочела. не за първи път се случва, чета всичко, пиша нещо и след това откривам, че между прочетеното и моя пост има още два-три-пет...
не ми харесва така Sad

# 1 027
Да се впиша,да не вземе да почне търкала,без мен!🤣

# 1 028
Нищо не разбирам вече.
Кой е трола, кога ще ни кажат, чак се зачудих да не съм аз Grinning

# 1 029
Кой трол, кой куку, кой пипи.
За себе си знам само, че съм кукуригу Joy

# 1 030
  • Euskal Herria
Добри, неведнъж сме коментирали за тия изгубени постове. И в модераторската тема е писано. И си продължава.  По коментарите разбирам, че има невидяни/пропуснати. Явно е някакъв бъг.

# 1 031
Хич не ми дреме кой трол,кой принц,коя контеса... Такава инфо си дръж за себе си ,Ния!
Всъщност, Сис, така поставено "тук има трол, но после ще ви кажа кой е", че чудесен начин да скапеш една компания. Хората, които са си говорили приятелски досега, ще започнат да се гледат с подозрение и да се чудят кой е тролът. Може би това е Ваичка? Може да е Естелка с измислена история за бебе? Или самата Уишмастърова, която всъщност е мъж?
Като толкова искаш да съобщиш кой е трол, съобщи го и дай доказателства.
По начина, по който влезе Ния, не.

Уиш,дреме ми на шапката! То щото пък в реалния живот хич няма тролове и щото в социалните мрежи всичко е истина,нали!
Ма изобщо не харесвам клюки и клюкари! Може като човек Ния да е супер,но с начина ,с който влезе тук мен ме изгуби !

Личи ми ,че не съм на кеф,нали!

# 1 032
Мист, добра новина. Все така добре да е.

И сегаа..като малките деца се радвам, чакайтИ да ви покажа 🤣
Скрит текст:
Тук у нашенско я търсих тази марка, никъде. Та.. намерих си я и доволян аз. Четките са също техни... ами нищо общо с досегашните ми познати на мен. Предусещам кеф на макс!

# 1 033
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две сме.

# 1 034
Тринайсе, честито! Много картинки да намацаш и да ни се похвалиш! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт