Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 030
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей го пак. Sad Sad Sad поста на 13 се яви след като писах.
13, действай с боичките и да не забравяш да показваш Simple Smile

а аз ще се опитам да наснимам художествените материали при нас. Simple Smile може нещо да ти хареса. Simple Smile
квартално офис магазинче е, но се оказа добре заредено. Simple Smile

# 1 036
Thirteen, колко са кремави и наситени 😍!
Ма изобщо не харесвам клюки и клюкари! Може като човек Ния да е супер,но с начина ,с който влезе тук мен ме изгуби !
и сега цял ден ще плача в ъгъла. Това с изобличаването не си го поставям като цел, за да го одобриш, а за да и е гадно на нея. Както тя вреди другиму. Но наистина е тъпо, трябваше да проявя търпение и да вляза наистина с черно на бяло. Звинявям се.

# 1 037
  • Mediterraneo
Аз пък искам да знам кой е тролът, сеир да има. Ама с доказателства, нали, не само голи обвинения!

# 1 038
Ще ви кажа аз! Трола е Ени! Играе го домакиня,майка на Синеочка,ама е собственик на три хотела по морето,а Синеочето е известен модел на детска мода!
И Вай е трол,тя е репортер на Нова тв и главен редактор в Таймс! И 13 също е трол! Тя е актриса в народния театър! И Ренко, и Карамел също,и Уиш,и Сирос,и Кротето....И Фил е трол, и Ули ,и тя( недей да отричаш) ,ми то май и аз съм трол 😁😂🤣😢😭

# 1 039
  • Наблизо
И сз съм трол,на килограми.

# 1 040
# 1 041
Мен що ме забрави? Sad

# 1 042
Ей, сега не стига, че ще се чудя, кой е тролът, ами и какви са тия доказателства, дето ги чакаме.

Клюкарската ми душа не обича да чака.

# 1 043
  • USA
Сисуне, и мен ме пропусна, но за едно си права- Синеочка, а и твоята Беболинка винаги съм си мислела, че трябва да са бебешки модели, толкова са красиви😍
Почвайте да спортите всички, че само тролове са ви в хубавите глави🍹🍻🥂🍷🍺

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:40 от SkyBlue

# 1 044
Тролове сме всички,🤗!

# 1 045
  • София
Аз може да не съм трол, ама отглеждам двама такива Grinning Дребното заспа на гърдата, оригна се и се самостресна Grinning Гърдите са ми доказателство, че не лъжа Grinning

# 1 046
И ти си трол,недей да се правиш!

# 1 047
  • Somewhere in the World
Еее Мисте, браво! Дано свекър ти се възстанови бързо, ама и ти да си обърнеш внимание и да минава дискомфорта!

Естелка, таз прекрасна Бориса да ти пълни душата и да я нагушкаш от леля Прити ❤
 Оплаквам се, че майстора не дойде!
Иначе се опитвам дасъм дзен…

Аз пак изпуснах кой трол, кой куку и пипи… пфууу язък.

# 1 048
  • Пловдив
Скайче, м начиии ич не е добре дет дразниш тъй Smiley  Някои си мечтаем да държим баш туй в ръката, а не химикал и мишка Wink

# 1 049
  • Somewhere in the World
Лелеее Скай, нямаш сърце 😍

Общи условия

Активация на акаунт