Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 971
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 050

Скрит текст:

Всеки харесал е трол. Точка. Само дето не мога да лайкна собствения си пост. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 15:52 от 🧡 Clo 🧡

# 1 051
Ууу Сисун,от твойта клавиатура в Божите очи/уши! Аминнн. 😂 Иначе мисля да правя на Синеочка канал в тубата и да стана милионерка. 😎 Че с моят канал,едва ли. 😆

# 1 052
Бобч, и тук да си кажа. Благодаря ти, жено прекрасна! Спахме като къпани снощи. Никакво пълнолуние не ни е повлияло. А сега го гледам малкия как си спи сам. Красотичка.
Тука малко като книга на Агата Кристи стана. Ама вместо убиец, се търси трол.
И аз клюкарска душа нося, но сякаш неприятни са ми тези истории.

Тулупчето станало 5.5кг. Викам от ся да почвам да нося колан за кръста, че си таковало таковата.
Оплаква ми се, ма ще си замълча, че ддз колко тролски ще прозвучи.

# 1 053
  • София
Бобчи, за големи деца и възрастни имаш ли решение за ранно лягане? Relaxed
Сис, наистина нямаш сърце. Добре, че имам чашка с кафе поне.
Значи ако има желаещи за среща очи в очи да си кажат. Да отпадаме един по един тролчетата. Satisfied

# 1 054
Ма изобщо не харесвам клюки и клюкари! Може като човек Ния да е супер,но с начина ,с който влезе тук мен ме изгуби !
и сега цял ден ще плача в ъгъла. Това с изобличаването не си го поставям като цел, за да го одобриш, а за да и е гадно на нея. Както тя вреди другиму. Но наистина е тъпо, трябваше да проявя търпение и да вляза наистина с черно на бяло. Звинявям се.
Всички тук ще си разплетем чорапите от мъка заради твоя плач в ъгъла. И да, тъпо влезе. Много тъпо. Хубаво е, че ти се Звиняваш. Аз не те.

# 1 055
  • France
Оф, хайде стига се грачихте за глупости, а стиснете едно палче Славито да заспи най-после, че не съм яла и главата се опитва да ме заболи.

Ниа, за трола не ми пука, но е в добрия тон ако си познал някой от реала, да му кажеш.

# 1 056
Аз пък подозирВам един трол в семейните отношения Simple Smile

# 1 057
  • France
Само един? В съседната тема подозирам двенки. Но пък голяма работа - след като това ги забавлява.

# 1 058
По тролски щях да ви предложа по едно следобедно кафе, но нещо не мога да намеря хубава картинка.
Та, представете си любимото си кафе. Simple Smile

# 1 059
Ниа, за трола не ми пука, но е в добрия тон ако си познал някой от реала, да му кажеш.
Естествено, съгласна, разменяме думи на лични.
Wish, 😘.

# 1 060
Тролът тиролски ли е или скандинавски? Thinking Ходи ми се на зоопарк сега, ама стана късно за деня Animal Panda Face ММ свари чай, че било студено, въпреки че още се размотава по шорти защото е топло 🤨 Логиката на събитията ми убягва днес в глобален план. Мисля да си изнамеря онзи норвежки филм "Ловец на троли", може би и "Крампус", а видях че има и ново сериалче "Santa Clauses" като сме на тема митове и легенди Hug Излиза ми се някъде на разходка, а не мога да измисля къде...

# 1 061
Кло, картинката е грозна и за това не харесах,но иначе съм трол 😁!

Айде да зарежем тия глупости и да сме отново вещерско сборище или някаква комуна беше?...,не помня вече!

Добри,що ти е криво на теб,душа?! Не ти обърнах внимание,че се борех с вятърни мелници тогава! Сподели да споделя и аз ,че споделената болка е половин болка!

# 1 062
Взех си бележка и смених картинката.
Изпих си кафето и сега, вечният въпрос. Какво да готвя за довечера. Почти съм решила за пилешки хапки, ама дали в тигана или в онова извънземното. Това е въпросът.

# 1 063
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

засрами се!
как можа да съсипеш убАвата мащерка с тоА коктейл!
анатема който го е измислил.

мащерката е дело богуугодно, слага се в кавърмичка, в пълнено агънце, на някоя каймица, в краен случай се смесва с риган и босилек и се ръси върху френски тарт или българска погача с масълце...

да я насулиш в розАв джин и после да я изхвърлиш е грях непростим!

сиси, не питай. няма да ти отговоря.
само ще помоля за палчета, когато стане много напечено.

# 1 064
Не ми е ден за спане на мен.Събуди ме телефона,таман аха пак да заспя и долу един истерясал мъж се разкрещя'Върни ми ключовете,върни ми ключовете".Оказа се че говори по телефона,но явно не е сигурен за блока и прави тегели по паркинга между двата.🤣
И следобедната дрямка ми се обърка,викам ще легна ще заспя,ще кажат кой е трола и опущих.
Тц..

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 16:12 от Кротал

Общи условия

Активация на акаунт