Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 105 634
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Мнения: 1 255
Уф, голя фен съм на сините, ама ако идат на реката ще е заслужено! Хич ги няма в игрите, милинките. Разчитат само на грешките на другите отбори.

# 1 141
  • Мнения: 3 343
Джунче, ще стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред!
Погледнах брошурата на Лидл,  седмицата е испанска.

# 1 142
  • Sofia
  • Мнения: 1 837
На 16 ще е, на 15 влизам, че то подготовка има и пътека трябва да се изпълнява... Благодаря на всички, ще имам нужда от палчетата. На хирурга му викам айде, три пъти за щастие и да не се виждаме повече по тоя повод, че то там си станахме близки вече.

# 1 143
  • Мнения: 16 317
Ще се справиш, Юнче Flowers Four Leaf Clover

Кло, с малини става супер.

Вайче, махни го това по - добре Hug

# 1 144
  • Мнения: 6 878
Ма кво става тука, ве? Даже и не съм разбрала същината 🤣 Само, че имало трол.. мн в/много важно/ по Килеша.
Вайче 🤗
Джун 🤗
Благодаря за идейката, ще търся матриали.
Коридора е един път! Браво!

И аз сготвих 🥴 Два скеча, да си ги окача на стената
Скрит текст:



Както разбрахте вече... шах не играя 😁🤣
Наспорт, дружина!

# 1 145
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 405
Янче, да не забравиш дафинов лист, бахар и черен пипер. Сега кажи как ще майсториш каймата.
Мъжът ми ще я майстори. Рови се в разни гастро форуми, събира си рецепти, съвети... Ще прави кебапчета. Готовата кайма тук не става, затова мели месо, омесва, бае му, разни подправки слага... Simple Smile

Изтървала съм голяма част от писаното, но като чета последните коментари, не съжалявам. Дано темата си остане спокойна и както писа Кло - да спамим на воля.

# 1 146
  • Мнения: 7 004
Стига бе,не вярвам!
Да не е,гузен негонен бяга 🤔
Такива неща не бива да тежат на никоя съвест!
Не,Ули.Понеже знам,че не е бъкано с химии,ще ги варя няколко часа,и после с ориз.А каквото остане след това от бульона,във фризера,за нещо друго.Иначе бутчета са ми най-лесни и мързеливи с картофи.

# 1 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 763
да трият, хич не ми липсва информацията, че съм недоклатена лелка.
но сякаш са изтрили чашката с мащерка на скайчето и това мнооог ме газира.
и моите ценни указания за използУването на мащерката в българската кулинария и френската кюзиин.
за народа, загуба превелика.

# 1 148
  • Пловдив
  • Мнения: 44 138
Кло, ше ме бъде, как инак Simple Smile Тряя да ядосвам околните Wink
След месец пак ше ходя, взе камъка (скъпоценния) за изследване, ще пия хап и тъй. Аааа, имам си още една песъчинка, 4мм...ще наливам вОда и туй то.

# 1 149
  • Мнения: 13 372
Ренко, чакай сега да ти издам аз какво правя Simple Smile сварявам си месото почти до готовност, около 10 мин под налягане. После най-често с ориз го правя, ама си отделям кокалите и тях варя дълго след това. Толкова, че като ги стисна с два пръста да мога да ги смачкам. Ако вари и месото толкова после не ни харесва на вкус.
Ама ако са домашни, може и да е по-добре дълго да ги вариш

# 1 150
  • София
  • Мнения: 12 173
Търто, ти си талант, да си знаеш.

# 1 151
  • Мнения: 14 177
Ули, това за пиле ли е? Да не опущя нещо аз, нали съм Мара подробната.

# 1 152
  • Мнения: 16 317
Ули, и аз така правя с пилешкото.

Търто, Heart

# 1 153
  • Мнения: 13 372
Кло, за всяко месо с кокал го практикувам. Варя до готовност на месото и после кокалите отделно на бульон дълго. Най-често за пилешко и телешко, де. Събирам си ги във фризера докато имам достатъчно да си струва галимацията Simple Smile

# 1 154
  • Мнения: 7 004
Мерси,Ули,чудна идея!Обаче без космически кораб става много бавно 😭

Общи условия

Активация на акаунт