Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 2)

• 19 201
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
На Стефи вчера й сложиха само едната в лявото краче , снощи мина добре, няма температура за сега..
Единствено днес от 11 часа до преди малко отказваше да яде, но преди малко хапна.
Не е поспалива , даже имам чувството, че спи по малко даже от вчера Simple Smile
Ако всичко е наред в петък е другата ваксина Simple Smile

# 676
Мойто средното тази нощ към 2ч повърна, от там до сутринта нищо. Вика си инцидентно е било, случва се. Обаче тази сутрин като по вода каза "боли ме коремче" и пак повърна. Остана си вкъщи и днес ми стопи лагерите, страшно е крива. Не си е доспала, че докато чистихме нея бебето се събуди, яде и будува до 3.30ч, съответно и тя. В 6.30ч бебо се събуди да яде и каката и тя, защото трябваше да я изместя, че беше плътно лепната до мен. Спа при мен тази нощ. Заспа на обяд милата и аз без да искам я събудих, направо си умрях от яд, а събудена веднъж не заспива пак. Иначе не разбрах какво и има, яде и пие вода без проблем. Не съм я ограничила, няма много апетит, но тя като не си доспи няма апетит. Няма Т, според мен си е съвсем добре. Ще видим как е и дали утре ще ходи на градина.

Днес ходихме да прибираме баткото с раницата. На бебето му хареса вътре, а на мен още повече, още на отиване към училището, което ми е на няма и 5мин заспа. Никога не ме е бивало да бутам количка, а сега с мен ли е каката иска тя да бута и е ужас направо. И да не бута, чак да не повярваш се държи за ръката ми (не се оплаквам от това), обаче аз с две ръце съм зле, а с една няма да ви обяснявам колко е зле положението. Добре, че градината и училището са до вкъщи. Вчера си мислех да ходя с колата до Кауфланд, но открих, че ми е паднал акумулатора. Обаче пък вечерта успяхме да вземем от Лидл якета на децата, за каката беше последната бройка нейния размер, иначе щяхме да ходим до друг. Сега мисля да си взема и от техните якета за бебеносене като пуснат, предполагам другата седмица, само да има моя размер, ама аз мога да ида и в понеделник в 8ч като оставя децата.

# 677
На Стефи вчера й сложиха само едната в лявото краче , снощи мина добре, няма температура за сега..
Единствено днес от 11 часа до преди малко отказваше да яде, но преди малко хапна.
Не е поспалива , даже имам чувството, че спи по малко даже от вчера Simple Smile
А при нас двете наведнъж защо така? Изписаха ни и хомеопатично Туя, някой давал ли е

# 678
Прашинке, и на нас двете едновременно. Казаха, че няма нужда от куулпач, не съм слагала. Нищо му нямаше на крачетата. Имаше температура малко, не е отказвал ядене, беше поспалив. Вдигна малко температура, парацетамол давах.
Много ме е страх за втората, на 13.10 ще ходим, дано всичко мине пак леко. Незнам защо много ме плаши това да има температура. Вчера четох че даже е добре, когато не е висока разбира се. Защото организма показва, че работи и се бори. Но мен много ме е страх... Като видях термометъра да свети червено на 37.4 аз вдигнах температура...

# 679
Прашинке, и на нас двете едновременно. Казаха, че няма нужда от куулпач, не съм слагала. Нищо му нямаше на крачетата. Имаше температура малко, не е отказвал ядене, беше поспалив. Вдигна малко температура, парацетамол давах.
Много ме е страх за втората, на 13.10 ще ходим, дано всичко мине пак леко. Незнам защо много ме плаши това да има температура. Вчера четох че даже е добре, когато не е висока разбира се. Защото организма показва, че работи и се бори. Но мен много ме е страх... Като видях термометъра да свети червено на 37.4 аз вдигнах температура...
Миличките, и аз така се чувствам, много съм депресирана с тези ваксини...

# 680
А при нас двете наведнъж защо така? Изписаха ни и хомеопатично Туя, някой давал ли е
Аз давах на каката след ваксина. Ако не се лъжа по 5 перлички еднократно. Не знам от нея ли, но не ми е вдигала Т.

Мажик 37,4⁰ е нормална Т, няма нужда да се дава нещо. Особено вечер Т им винаги е по висока и твоята също.

# 681
Лекарката ми каза , че така процедира по принцип,но ако искам ще ги сложи и двете.
Ама мен ме беше страх , а и като я видях как пищя от иглата , чак се наложи да й духаме в лицето , че даже и с нея ревах , си викам по-добре втората след няколко дни Simple Smile

# 682
Лекарката ми каза , че така процедира по принцип,но ако искам ще ги сложи и двете.
Ама мен ме беше страх , а и като я видях как пищя от иглата , чак се наложи да й духаме в лицето , че даже и с нея ревах , си викам по-добре втората след няколко дни Simple Smile
Така пък кофтито е че пак трябва да се настройвате психически. Как ги понася, всичко наред ли е

# 683
Какво време отделяне за гимнастика дневно?

# 684
Аз давах на каката след ваксина. Ако не се лъжа по 5 перлички еднократно. Не знам от нея ли, но не ми е вдигала Т.

Мажик 37,4⁰ е нормална Т, няма нужда да се дава нещо. Особено вечер Т им винаги е по висока и твоята също.

Болибон, аз реших тогава да давам Парацетамол както казаха в болницата. Има-няма Т един път в рамките на един час след ваксината, и два пъти на 6 часа... Повече не съм давала. Както казах много ме е страх и предпочетох така... Blush

# 685

Болибон, аз реших тогава да давам Парацетамол както казаха в болницата. Има-няма Т един път в рамките на един час след ваксината, и два пъти на 6 часа... Повече не съм давала. Както казах много ме е страх и предпочетох така... Blush
аз се чудя дали да не пробвам пак да дам, макар че той спи

# 686
Свещика за Т  е по-добре, не се товари черен дроб и корем.
Относно Туя, аз съм давала схема от нашия педиатър, който е Боаронски хомеопат, но не е само Туя и се дава 3 дни преди и след ваксина. Идеята е за намаляне на нежелани реакции,по-лесно преработване от организма на ваксините.
За убоденото слагам само риванол, куул пач е с кофти съдържание, не ми се иска да поема в кожата нещо от там..

# 687
Относно Туя, аз съм давала схема от нашия педиатър, който е Боаронски хомеопат, но не е само Туя и се дава 3 дни преди и след ваксина. Идеята е за намаляне на нежелани реакции,по-лесно преработване от организма на ваксините.
За убоденото слагам само риванол, куул пач е с кофти съдържание, не ми се иска да поема в кожата нещо от там..
какви са свещичките

# 688
какви са свещичките

Аз и по рано попитах, че ми стана интересно само сироп ли ви предписват. Ние имаме също свещички предписани от детската лекарка. Не знам дали се продават свободно в аптеката. Но за такова малко бебе аз лично предпочитам свещички.

# 689
какви са свещичките

Аз и по рано попитах, че ми стана интересно само сироп ли ви предписват. Ние имаме също свещички предписани от детската лекарка. Не знам дали се продават свободно в аптеката. Но за такова малко бебе аз лично предпочитам свещички.
Панадол бебе пише след 1 месец, че се дава? Концентрацията е доста малка...на мен само Панадол бебе и Туя.

Общи условия

Активация на акаунт