Парфюмни размисли и страсти - 276 септември 2022 г.

• 73 055
  • 969
  •   1
Отговори
# 105
  • виртуално
обожавам тези моменти
лятно-есенно преподреждане …

# 106
Около година и половина не влизах в темата. В резултат имам само 3 парфюма в момента, макар и по 100 мл. Simple Smile От онзи ден се присъединих отново и искам да поръчам още 3 броя Simple Smile Не че нещо...

# 107
То си го пише с големи букви в първи пост.
Не идвай, ако искаш да спестиш! Тук следва понякога разорение и неприятности в семейството.

# 108
  • Бургас
Благодаря за отзивите за Gabrielle. Чак ми идва да зарежа всичко, което върша в момента и да издиря Gabrielle, за да видя накъде ще се наклони везната. Хич не ми е спешна нито Габриелата, нито Essence, но пуста зависимост.

# 109
Подобно и при мен. И аз тъкмо дойдох в темата и май ще си тръгвам, че е криза все пак 🤣

Иначе днес съм с L’ambre des Merveilles и според мен е мноого секси.

# 110
Аз пък точно заради инфлацията харча повече Simple Smile Така или иначе парите се обезценяват. Пред Габриел и Есенс, предпочитам Ченс Тъндър.

# 111
  • Бургас
Относно секси парфюмите си признавам, че си “водя записки” с кои аромати обирам комплименти и от кого.
От дами най-много комплименти съм получавала за аромати с Бакара ДНК - Zara Red Temptation, Victoria’s Secret Midnight bloom, Ariana Grande Cloud. Но от господа за тях не съм получавала.
От дами също много комплименти съм получавала за Mugler Angel nova, Givenchy L’interdit, Jimmy Choo I want choo, Montale Intense cafe.
От господа съм получавала най-много комплименти за JPG La belle, Z&V This is her, Tom Ford Lost cherry, CH Good girl supreme.
Горе-долу парфюмите ги деля на две категории: аромати за комплименти от околните и аромати, които са недооценени от околните, но обожавани от мен. Не, че първите не ги харесвам, но си мисля, че някои други заслужават повече внимание. Grinning

# 112
Секси парфюм искам да е за мен. Околните не ме интересуват как намират даден мой парфюм, като се съобразявам какво къде нося. Има само едно мнение, което ме интересува и то е на съпруга ми. С парфюмите съм егоист и ми е важно как ги чувствам аз.
Ето сега новият супер секси аромат, който искам е новия Джими Чу. Трепач е!

# 113
Кой е новия парфюм на Джими Чу? Аз напоследък се пръскам с I Want Choo и постоянно получавам комплименти, а аз съм останала с впечатлението от него, че не е нещо уау.

# 114
  • Бургас
Ето го https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-Forever-75969.html  Ако прилича на първия не е изобщо за мен, зареден е в Дъглас.

# 115
  • София
Днес във фри шопа на Морската гара в Бургас тествах новия Кристал на Нарцисо Родригез. Добре, че не го поръчах  от Нотино! Българска роза с локумче! Иначе убийствена трайност, както си може бранда! Още ми ухае китката на  него! Пропускам този парюм на НР. Иначе съм голям любител на бранда.

Кой е новия парфюм на Джими Чу? Аз напоследък се пръскам с I Want Choo и постоянно получавам комплименти, а аз съм останала с впечатлението от него, че не е нещо уау.
Неви, можеш да се обзаложиш как се казва! Ако не е интенз, веднага е ....Форевъ! Тука са се спрели на второто, понеже вече се изтърка... Си интенз, Валентино интенз, Мон Герлен интенз... Joy

Парфюм за деня Mugler Alien Goddess! Божествен! Толкова добре направен парфюм! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 09:55 от kopche

# 116
Наскоро открих този парфюм, за мен е секси. Аз не усещам касис, просто много хубав женствен аромат. Като го пръсна, не мога да си отлепя носа от китката.
https://www.fragrantica.de/Parfum/Shay-Blue-London/Atropa-Belladonna-17777.html

# 117
  • Sofia
Ето сега новият супер секси аромат, който искам е новия Джими Чу. Трепач е!
Прибрах си аз едни 10ml да си го тествам на спокойствие. Така да ми харесват тези разфасовки, не трупаш количества, стават за хууубава проба в различни условия и много често, докато свърши флакончето, ароматът ми е омръзнал Simple Smile Е, губи се удоволствието от флакона, но специално на I want Choo е толкова грозен и неудобен, че не съжалявам изобщо.
Пръснах си сега паралелно първообраза и новия, ами новият е доста по-мек, прибран и елегантен. Позаоблили са го отвсякъде и е много хубав.
Тествах и новия Jadore. Страхотен е, но ужасно ми напомня някакъв крем, който съм имала или дезодорант, нещо, което съм ползвала преди много много години и умирам, че няма да се сетя какво. Не съм сигурна дали бих го носила, като парфюм, та ще има време да си го помисля и да преценя. А и каквато съм заспа сутрин, все ще забравя да си го размажа по врата, а си цапа сериозно в синкаво-бяло Simple Smile
Чакам новото Libre, там се опасявам, че няма да се удържа и ще се метна веднага да го купувам...
Водих и детето с мен, припадна по Sauvage Dior и сега не знам как ще се измъкна от покупка Simple Smile Ходи, души си ръцете и въздиша тежко, докато ме гледа право в очите Satisfied

# 118
Sauvage Dior си е много хубав, но е на цели 4 години, може и повече. Има много по-хубави и нови мъжки аромати.

# 119
  • Sofia
Sauvage Dior си е много хубав, но е на цели 4 години, може и повече. Има много по-хубави и нови мъжки аромати.

Имаше консултант мъж, много любезен, всички нови му показа, пръсна, обясни, моето, обаче, заби нос в този и припадна Simple Smile На мен много ми допадна Hero Burberry, по като за него ми се стори, но... Другото, което много му хареса беше 1 Million, класик ще дойде 13 годишният парфюман Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт