Парфюмни размисли и страсти - 276 септември 2022 г.

• 73 104
  • 969
  •   1
Отговори
# 135
Вие сама сте си отговорила.

# 136
Аз харесвам Narciso Rodriguez Musc Noir Rose и е много подходящ за сезона. А вчера, когато Deetron коментира съблазнителните дамски аромати и спомена неговите, си дадох сметка, че е много прав. Не харесвам всички парфюми на сеньор Родригес, но въздействат притегателено на господата. Желая ви хубава неделя! Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:50 от Magda Dimitrova

# 137
Познавам Musc Noir, а не Rose версията. Със сигурност е подходящ за хладно/студено време. Обаче в случая ми се струва, че е по-добре да пробвате и още нещо, което евентуално да ви хареса наистина, защото с тези двата изглежда, че все е някакъв компромис. Не че не съм имала и ползвала и аз парфюми, които не са ми харесвали чак толкова, но е по-добре да се избере нещо, което не поражда колебания и не те кара да се питаш твоето ли е, или не.

# 138
CK Women за мен е водичка, а другия не го познавам. Но според мен изчакай докато имаш възможност да идеш в някоя парфюмерия и да пробваш на кожа различни аромати. Дори и да не си избереш веднага за покупка поне ще е някакъв ориентир какво ти харесва и какво не. При такъв огромен избор от парфюми на пазара е грехота да се ограничаваш само до два, нито един от които не е твоят.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:46 от That Obscure Object of Desire

# 139
И аз мисля да изчакайте. Има стотици аромати, а вие сте се ограничила с 2. Направо си е кощунство. Отидете в някоя парфюмерия или мол и пробвайте на кожа най-добре, може и на блотер да пръснете и да си запишете името на парфюма с химикал за да може после вкъщи да видите на спокойствие кое ви е харесало наистина и кое не.
Тук в случая сравнявате някакъв стар СК със средна хубост и най-новия и силен на НР, което за мен е като слънцето и луната и признавам че не харесвам и двата. Парфюми с шлейф има много и по добре си потърсете някои по хубав и да ви харесва от начало до край.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:43 от Lale_Lili

# 140
Задължително лично пробвайте Narciso Rodriguez Musc Noir и Musc Noir Rose, защото при мен първият е такава юнашка пот, че и камъните за строежа на пирамидите да бях мъкнала на гръб, нямаше да се овоня така на пот! Имат тази особеност някои от произведенията на Нарцисо Родригес и ако извадите този "късмет" като мен, ще бъдете потресена!

# 141
Лиана, мисля сама сте си отговарила - нито един от двата парфюма не Ви радва, т.е. добре е да се огледате за друг аромат.

Не харесвам нищо на NR аз.

Вчера помирисах трите нови рози на TF, най ми допаднаха Rose D'Amalfi и Rose de Chine, но нула желание имах да пръсна, нали си обичам хладните рози във Flora Botanica и кадифената червена в Prima-та на Catthusia, но мисля взема единия за подарък на мама, нея ще я очарова

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 12:10 от Al Georgieva

# 142
Прекрасни са и двете рози на Том Форд. На намаление ще купя Китайската аз.

# 143
  • Бургас
И аз не харесвам нищо на NR, освен Пюр Муск, но и той не ми е някаква любов и се разделихме.

# 144
  • София
Аз много се разбирам с парфюмите на Нарцисо. Имам и големи любимци са ми for Her Musc Eau de Parfum Intense, Essence, L'Absolu, Narciso Eau de Toilette - за съжаление всички са спрени от производство. Имам и Fleur Musc, Musc Noir и Musc Noir Rose.
По темата за Том Форд имам също много любими - Cafe Rose, Oud Fleur, Soleil Neige, Soleil Blanc, Shanghai Lily, мъжкия Extreme (аз си го позлвам ха-ха), White Patchouli и Noir pour femme. Смятам да купя Fucking Fabulous и някоя от розите, след като ги пробвам хубаво обаче.
Искам да намаля броя на парюфмите, но все по-трудно ми става, защото бройката расте и се появяват нови и нови любимци.

# 145
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Харесвам повечето аромати на Том Форд - модерни, луксозни.
Любими са ми Tobacco Vanille, Vanilee Fatale, Noir pour femme, Velvet Orchid, Black orchid.
С Eau Soleil blanc не успяхме да се разберем с трайността, а Металик е ужасен ужас за мен с тази нотка на кръв, която избива по някое време Simple Smile

От вчера нося Tuberosa Carthusia. Изненадах се колко модерно звучене може да има туберозата Simple Smile
Дълго време отлагах проба заради бутилката (изглежда ми твърде ретро) и заради самата нотка. По принцип не я харесвам - почти винаги е мазна и тежка, но тук е модерна и свежа. Розата, канелата, ванилията и сините сливи чудесно я допълват и цялата композиция се превръща в приятно изживяване.
Не мога да кажа, че ми отвя главата, но определено ме изненада.

# 146
lili_78, много ми е хубаво, че ти е допаднала Simple Smile
Препоръката ми е да си оставиш малко за проба в студеното време - тогава е прелест, излиза и канела, а сливите се превръщат в горещо сладко от сини сливи и става много красив.

densi, май и аз клоня към китайската за скъпата ми майка Gift Heart И аз ще я дебна на промоция

Сега си пръснах Carnal Flower, е много е хубав, силен, сух, белоцветен и направо отвя Datura Blanche. Парфюма на Keiko Mecheri е нежен, лек и ми е идеален за работното ежедневие

# 147
  • Пловдив
Al, благодаря за насоките! В такъв случай спирам да го нося сега, за да мога да го тествам и през зимата. Обичам сини сливи, а сладко от сини сливи още повече, така че с нетърпение чакам да видя как ще се развие при мен и ще пиша отново.

Bright Crystal, кой вариант на L’Ombre Dans L’Eau Diptyque си описала на предните страници - EDT или EDP?

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 12:47 от lili_78

# 148
сега реших,че искам и Velvet Orchid , моля някой да ме разубеди.Relieved

# 149
сега реших,че искам и Velvet Orchid , моля някой да ме разубеди.Relieved
Не мога, любим ми е! Веднъж се живее!

Общи условия

Активация на акаунт