Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 736
  • 926
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Тути, и аз го чакам. Септември не помня да съм пила чай, към края на октомври май вадя чайника, но снощи след вечерното розе пихме семейно и по едно топло чайче.

Концертът беше жесток. Прибирам се в чудесно настроение.

# 196
  • при моите деца .....
Добро утро!
От днес на работа...
Събудих се преди алармата.
И Митето ще трябва да събудя.
Трябва да го закарам при дядо му.
Ще ходя по обяд да му капват капки...
Хубав ден!

# 197
Добро утро!

Вчерашната почивка добре ми дойде, но от днес пак на къра. Но гледам позитивно на нещата - вместо два понеделника си внушавам, че седмицата има два петъка 😆

Спокоен да ви е денят, банда!

# 198
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се преди 3 часа, не е истина!
На работа съм по цял ден и ми е малко в повече Sunglasses чакам петъка.
Вчера без да искам организирах лек ремонт в работата, много добре ми се получи, доволна съм Grinning Има още неща, които съм замислила, но ще стане след като свършат отпуските, за да имам времето.
Ние сме пропуснали лошото време, и сега ми е хладно вечер, не е 34 С в 22ч.
Снощи бяхме на двора до късно, сложих си едно поларче.
Щерката вчера беше зле, хрема, гърло, следобед живна, дано днес е по-добре. Правих супичка, чайчета, сега ще забъркам едни палачинки 🥞, поне да има нещо от ранното ми ставане.

# 199
Добро утро.
Да се оправя тийнката на Етти.
Боби, грехота е да става Митето толкова рано. Не може ли по някое време Марти да го закара?
Хубав ден!

# 200
  • при моите деца .....
Трябва ми колата за да се прибирам да му капвам капки на обяд....
Нека свиква, нали от другата седмица е ученик😜

# 201
Ети, дано са е добре днес щерката!

И на мен вече ми е студено и май приключихме с вечерянето на вън.  Тази сутрин телефонът ми показваше 11 градуса... А всичките ми връхни дрехи са в офиса 😆 И съм в издирване на  кожено яке...

# 202
  • Бургас
Добро утро!
Умрях си от студ сабахлян.
Не ми се иска да вадя дълги ръкави и прочие....

# 203
  • гр.София
Добро утро ☕
И тук си е хладно сутрин, но е много топло през деня, вчера умрях от жега, а не съм си взела никакви летни дрехи, само едни къси панталони 🙂
Вчера бяхме на фолк-бирен фест, много ми хареса.
Днес започвам да подреждам, че е Бейрут 😁
Утре ще записвам щерката в училище, писаха ми от там, искат само ваксинационен картон.
Дадохме и по голямата спалня и е доволна, вчера си е подредила багажа, трябва само бюро да и вземем.
Хубав ден момичета 🤗

# 204
  • Germany
Добро утро!
Мдаа, отива си лятото. Тази сутрин си обух чорапи, като станах, че ми бяха замръзнали краката. Гледах, че в нашто градче в Германия е било 30 градуса вчера, но уикенда се разваля и се почва с дъждовете. Вчера яздих кон за 1ви път в живота си и много ми хареса. Кръстника на големият си има ферма с кончета и отидохме да ги видим и покрай децата и аз намазах Simple Smile На връщане карах аз и се препотих сто пъти. Почти никъде няма маркировка, никой не спазва ограниченията на скоростта, изпреварват си където им скимне, почти никой не ползва мигач. Ужас! Казах на мъжа ми, че повече няма да карам тук. Днес имам доста административни неща за вършене и ще ходя с такси. Имам и хиляда неща из вкъщи и въобще не виждам как ще успеем с всичко. Мислех да си остана още една седмица, но големият заминава за Виена в понеделник и трябва да съм там, ако нещо се наложи да го прибира баща му по рано. Ще помоля една приятелка да даде едно рамо, за да можем да свършим всичко належащо.
Хубав да ви е деня!

# 205
Добро утро Simple Smile
Мони, мен повече ме натоварва състоянието на пътищата, отколкото идиотите по тях.

Ети, бързо оздравяване на щерката.

През август видях да се продава хелоуинска украса. Вече е време и за коледната.

# 206
  • Germany
Лин, определено поведението на шофьорите ме притесни повече. Реално никой, за час и малко шофиране, не спазваше ограниченията на скоростта, а повечето и останалите правила за движение. Лошите пътища трябва да правят шофьорите по внимателни, а не по безрасъдни, според мен.

# 207
Тихо и кротко си върви отпуската ми.
Прекрасна есен е, поне засега.

# 208
Новинка, похвали се какво сложи в буркани за зимнина през отпуската.
Деси, поздравявам щерката за това, че е подредила стаята си. Готова е за новото, отворената е към непознатото и не я е страх. Заслужава си да получи по- голямата спалня.
Ети, как е положението при вашата мома?
Мони, дано нещата за вършене станат бързо и без много бюрокрация.

# 209
  • Бургас
Да са живи и здрави майките ,които имат първолаци за първи път. Участват във всякакви родителски формирования без проблем и с явно желание. Бях на родителска и този път преди нея се наядох, за да не огладнея и да не направя някоя глупост, както стана с на Цвети- от зор да свършим и да си ходим ,се съгласил  и  три поредни години съм в тройката.
Утре съм на голямата на РС

Общи условия

Активация на акаунт