Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 740
  • 926
  •   1
Отговори
# 210
Мари, поетапно правя люти чушлета. Режа чушки за фризера. Исках на море, ама няма. Витоша я гледам от терасата, но не съм се отказала.

# 211
  • на Мелмак
Мари, благодаря! Екстра е днес, все едно не е била болна. Излезнала, купила си дрехи, значи всичко е наред Grinning

# 212
  • Бургас
Лина, и аз се писах в тройката, но не касиер, а от тези, които са само за бройката там. В тих ужас съм след днешната родителска среща. Сливат нашата и съседната паралелка и се моля, кръстя и какво ли още не някои от новите деца да не приличат на майките си. В един момент бях убедена, че съм на селска вечеринка. Отделно -100 лв за тетрадки и помагала.

Ети, знае как да се лекува щерката.

# 213
Добър вечер.
Скрит текст:

# 214
Съни,сега и нещо шоколадово за разкош 😁.Че с Марето само го миришем и се наяждаме 😂
Необясним ми е и на мен ентусиазма с родителките на първолаците и първата градинска група 🤷🏻‍♀️.Дори и с големия не ми е минавало през ума да се записвам като членка в съвета.Мерси,отстъпвам си реда,на тези със свободно време и желание.После само давам пари и не споря/питам-ама защо това така,а другото -онака.
В понеделник първа родителска в градината,след доста години прекъсване.Кога мина това време 🙄

# 215
Ренко, много добре изказа нашата шоколадова мъка. Simple Smile
Съни, страхотни снимки, а съм сигурна, че и емоциите са били подобни. Ех, жирафчето...кога ще го видя на живо?
Новинка, и Витоша не лош вариант.
Лина, утре за по- сиурно, пак да си подложиш преди родителската среща.
Селесте, как така 100 лева за тетрадки?

# 216
Не е до класа, аа до човека. Аз съм в училищното настоятелство, да не кажа, че съм и доброволец във всички инициативи.
Тетрадки купих началото на август. сега ще  дръпна от сайта и програмата...и сме готови за училище. А днес минах и взех униформите.
То без това вдруги ден заминаваме за Гърция, така, че каквото съм купила, купила

# 217
  • Бургас
Марѝ, учебните тетрадки по МАТ и разказвателните +помагала по почти всеки предмет. Аз все си мислех, че учебните тетрадки си вървят заедно с учебника аванта Joy , но секна кранчето.

# 218
При нас никога не са вървели с учебника. Не ме е яд за парите, ми поне да работеше нещо по тях девойката, а те така си оставаха нови до края на годината;)
Нищо не съм купувала аз, взехме униформа, маратонки и кецове си има, ще чакам родителската да кажат за учебници и тетрадки.
Колко джобни мислите да давате?
Пет лева, сега, докато е ваканция, вече не ѝ стигат, каза ми че животът е скъп (аз ли не знам). Повече не искам да ѝ давам, понеже ме е страх да не си купува глупости.

# 219
  • на Мелмак
Видях жирафи за първи път преди 6-7 г. Влюбих се в тях, много ми харесаха, големи са клюкари Grinning

Селесте, тийнката знае да мрънкоти, майка й, кога я слуша, кога не и тъпче Апчета Wink

Съни, чудни снимки Hug

Тути, тези джобни все повече няма да стигат, не само от инфлацията Wink
И аз това се чудя, но поне 5лв на ден. Не искат сандвичи от вкъщи, до училище са по-готини, има и гофрети, дюнери.... И..... Ще споделяме впечатления Simple Smile

# 220
  • Бургас
Охххх,утре са нашите родителски...
Със страх ще отида и на двете..
Надявам се 2-3 сборника от баткото,да свършат работа на дребния.
До момента баткото е готов за първият учебен ден. Това само като дрехи. Тепърва ще купуваме черни дънкита и спортни панталони. Учебници и тетрадки...
А на малкият още нищо не сме взели....
Учебни тетрадки и помагала сме купували до сега.

# 221
O, да, учебните тетрадки са си отделно перо. Ми, по география- учебна тетрадка, контурна карта, атлас....
Тути, и нашия бюджет ще е толкова за училище. Да се оправят. У дома винари може да закусят, да си направят сандвичи за училище и да обядваш също. А, и винаги им осигурявам бутилки с вода.

# 222
Съни, добре че отворих снимките след като се наядох, иначе трябваше да хващам самолета и при теб 😆

Учудващо тънко минах до сега - 100 лв за учебници за двете и 100 лв за тетрадки.
Обаче на хоризонта се задават едни частни уроци. До сега изкласихме без, но голямата реши да кандидатства архитектура и ще трябва да намеря учител по рисуване.

Повече се страхувам от сметката за нови парцали за училище уж 🤣🤣🤣

# 223
  • София
... и се моля, кръстя и какво ли още не някои от новите деца да не приличат на майките си...
Оптимизмът е хубаво качество, но не му се доверявай Grinning. Най-вероятно ще ги надминават...
Помагалата в училището на дъщеря ми се използват предимно, за да се усвои отстъпката от издателството Confused
Миналата учебна година се справяха с 5 лева на ден, сега мисля, че няма да са достатъчни.
съни, страхотни снимки!

# 224
Аз, честно да ви кажа, се учудвам, че 5 лв на ден стигат. Аз бях преди 15 (!) години в гимназията, тогава бюджетът ми беше 4 лв на ден и една катма (друго около нашето училище нямаше) беше 3,50. Общо взето беше яденето или да изпием едно кафе, което също беше около 3 лв.

Общи условия

Активация на акаунт