Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 762
  • 926
  •   1
Отговори
# 255
Отпуската изтича, но пък на мен си ми харесва на работа, има ли някоя като мен?

Аз Simple Smile Ама си чакам отпуската с нетърпение де Grinning

# 256
  • Бургас
Аз също много си харесвам работата.Въпреки всички нерви. Пък сега взехме да се занимаваме и с едни нови красоти , та е още по-забавно. Но отпуската не я отказвам. Тя наближава, де.

# 257
Буб, честит да е ТМ! Здраве, здраве и наздраве! Да се оправя детето и да може да отидете на почивка.
Съни, благодаря за снимката.
Лято, действате много бързо.
Новинка, радвам се за изследванията.
Лина, по- бързо да дойде отпуската и времето да е хубаво.

# 258
Честит да е мъжът на Бубето!
Работата и отпуската не ги меря, харесват ми и двете, в зависимост от ситуацията;)  Без отпуск се прегаря, така че се наслаждавам на почивните дни.
Като ми беше малка Монето, взимах отпуск , за да я гледам или да ходим по прегледи, нека сме здрави само, и никъде да не отида, да мързелувам по цял ден в леглото, пак е почивка и ми харесва.

# 259
  • на Мелмак
Бубе, честит да е ТМ!
Много здраве и много да те слуша Grinning
Дано малкия е по-добре и да отидете да починете!

И аз от обичащите работата си, и почивките си обичам! Здрави да сме само Simple Smile

# 260
  • На брега на реката
Благодаря ви,  момичета! Много сте мили! Kissing Heart
Почивката я анулирахме  и много съм благодарна на Ягодките, защото нямаше безплатно анулиране, след 5 септември. Влязоха ни в положението, хората!
Не съжалявам, изобщо . Ще отидем задължително друг път! Детето е по-важно. Останахме в София, ще помогнем с каквото трябва!

# 261
  • при моите деца .....
Бубе, честита годишнина!
 Бъдете много щастливи!
Да е жив и здрав ТМ.
Детенце бързо да оздравява.
ММ се прибира.
Вкъщи сме всички.

# 262
  • гр.София
Добро утро ☕
Бубе, честита годишнина ✨
Чак тази сутрин се наспах като хората 😁
Вчера записах щерката на училище, от 13 септември започва.
Купихме и бюро, пак си избра същото като в София, да и напомняло за старата стая 🙂
Аз, продължавам с подреждането и наместването на багажите!
Хубав ден момичета 🤗

# 263
  • при моите деца .....
Добро утро!
Петък е!
Радвам се, имам нужда от почивка, но първо да избутам работния ден.
Хубав ден!

# 264
Добро утро!

И аз се радвам на петъка, имам нужда от почивка. Да избутаме и днес. Тъпото е само, че го дават лошо времето за почивните дни,  ама кот - такова.

Спокоен ден, банда!

# 265
Добро утро.
Очертава се хубав ден ☀️

Да почива в мир Кралицата. Струваше ми се добър човек и определено успешен монарх. Интересен и пълноценен живот е имала.

Да видим какъв цирк са приготвили наследниците й. Там очаквам изненади.

# 266
Добро утро! И честит петък!
Вие чакате отпуската, а моята свърши и съм на стартовата линия Wink
Моята щерка е на 10, понякога се храни в стола, понякога си носи храна, а друг път и давам левчета за да си купи нещо за хапване / пица, милинка или друго/. Има 2 лв в раницата ако и се дояде нещо и да си купи.
Родителска среща все още не сме имали, но за помагала олекнахме с 60лв.

Карз, подготви портфейла, защото в училището на големия ти син обичат да събират пари за щяло и нещяло. Синът ми завърши там, много мога да пиша и само негативни отзиви.

# 267
  • Бургас
Ние пък нищо не събираме тази година. Аз понеже съм касиер ги уведомих,че са достатъно големи хора и могат да влязат в сайта на училището и да прочетат какви помагала трябват и да си ги купят. Аз на моето дете съм  ги купила още през юни. Имаме от пари от миналата година, ако нещо трябва резерв има.
На малката пък са в другата крайност. Вчера от 8,35 до 11,00 избирахме картонени моркови. Сега ще започнем да избираме пълнеж. По-бързо си избрах мъж,отколкото картонен морков.

# 268
Добро утро.
Скрит текст:

Никак не се радвам на петъка, отпуската е към края си. Обичам си работата, но имам нужда от почивка.  Веднъж поне искам да почивам повече от седмица.
Хубав петък.

# 269
Вчера от 8,35 до 11,00 избирахме картонени моркови. Сега ще започнем да избираме пълнеж. По-бързо си избрах мъж,отколкото картонен морков.

Sweat Smile Sweat Smile

.  Веднъж поне искам да почивам повече от седмица.

Най-хубавите ми отпуски бяха на по предната ми работа, когато всички спирахме за 2 седмици. 2 седмици рай без никой да ти звъни по служебни въпроси ...

Общи условия

Активация на акаунт