Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 705
  • 926
  •   1
Отговори
# 75
Съжалявам, Мид! Светъл път на душата на Павел. Много сили и кураж на теб и децата.

# 76
  • дядовата ръкавичка
Много, много съжалявам, Мид!
Да е светло на душата му!

# 77
  • при моите деца .....
О, толкова ми е мъчно....
Съжалявам, Мид.
Сили!
Дано е на по-добро място Павел, където няма болка.

Днес и ММ има рожден ден!
Пожелавам му ЗДРАВЕ!
Ходих до Кръстова гора и Бачковски манастир.
Подарих екскурзия на сестра ми за РД, решили сме да си подарява е екскурзии за поводите и да пътуваме двете.
Митето е добре, очето има малък оток и вътре е червено....

Получи се объркан пост.

# 78
  • Бургас
Боби, здрав да ти е! А със сестра ти сте си измислили много хубави подаръци.

Мид, моите съболезнования! Иска ми се да мога да кажа нещо, с което да отнема поне малко от болката ти...ужасно, ужасно съжалявам. Hug

# 79
  • гр.София
Добро утро ☕
Станах рано, че днес имам много задачи, ММ ще кацне към 14ч и няма вода, имам да сготвя да си измия косата! Никъде не намерих информация в софийска вода кога възнамеряват да я пуснат!
Свекърите и те ще дойдат.
Боби, харесва ми идеята ви, радвам се за Митето , честит да е мъжът ти🤗
Хубав ден момичета 🤗

# 80
  • Бургас
Добро утро!
Боби,честит да е мъж ти!
Тина,здраво и весело бебе да бъде!

Пътувам за работа. Една седмица ще замествам шефката и от вчера ми е много весело.... Започна страшно,дано вече е спокойно....
Още един ден като вчерашния и ще се довърша!
А и това ставане в 5:45 много ми идва нагорнище.
Очаквам 10-11.09 че да си почина,цели пет дена!
Да си подготвя и учениците.

# 81
  • при моите деца .....
Добро утро!
Станах преди 7.
Днес сме на кръщене, но преди това ще ходим до Правец.
Въртя пералня, вкъщи е лудница....
Хубав ден!

# 82
Добро утро!

Боби, честит да е ТМ, жив и здрав!

Тук продължава да е есен и е много депресивно. От 34 градуса стана 14... Освен  седмичния пазар друго нямам за днес.

# 83
Али, дават го да се оправя от днес. Другата седмица пак ще стигне до 30 градуса.
Инаме много депресивно. Дворът ми е целия в мокри листа, но първо ще ходя на работа.

Боби, здрав да е мъжът ти 🍀

Моите и двечките са си вкъщи. Дано ги уговоря да си оправят стаите преди да тръгнат за училище 😁
Ние за времето, за което се разправяме хората по три пъти чистят 😂
Вашите тийнки така ли са. Само вкъщи ли е такава драма.

Хубав ден ☀️

# 84
Руми и тийновете  са така. Дишай спокойно сестро. За себе си знам, че ако сега не пропия, няма да има кога.
Боби, честит да е ТМ. Най-вече здрав, за другото му се намира колая.
Днес малкото ми братче има РД. Пожелавам му да е жив и здрав,,че ми е другото аз.

Нещо ми е свито сърцето, а няма причина. Всички тези лоши новини ми влияят много зле на психиката. А телевизията бълва ли бълва гадна информация. Знам през какво минават хората в Карловско, иска ми се да отида да помогна.

Да си имам и песимистичния пост. Живи сми, здрави сме… наближава ми РД и започвам да влизам в дупка.

# 85
  • на Мелмак
Добро утро!

Руми, моята е голяма чистница, за разлика от брат си Simple Smile

Честити да са ви рожденниците, здрави и щастливи!

# 86
Добро утро.
Титина, да е здрав брат ти.
Румка, при щерката бомба е паднала. И тази връзка отива в стаята само за да се гримира, а спи на друго място. Ноооо, що да си оправи стаята, като може да обитава чиста и просторна без да си дава зор. И снощи се разправяхме.
А, какво е ставало през нощта- нямам идея, но прагът към душа се е сдобил с излющено покритие на няколко места. Нещо тежко е паднало и сега плочката изглежда счупена. Грозна работа.
Хубав ден.

# 87
  • Germany
Добро утро!
Много бързо дойде есента, а ние не сме си взели есенни дрехи. Снощи бяхме на кръчма в парка и умрях от студ. За днес имаме билети за Мама миа на Панчарево, но пак го дават да вали и може да ни преместят в операта, а аз единствените затворени обувки, които съм си взела, са сникърси. Другият уикенд като се приберем го дават да се развали времето и в Германия. Но това да са ни грижите!
Боби, честит да е мъжът ти!
Титина, здрав и щастлив да е брат ти!
Хубава неделя!

# 88
  • София
Мид, съболезнования! Думите не помагат.
Да са честити рождениците!
Митето да се оправя.
Ние очакваме да пристигне нов хладилник днес и сме в приготовления за прехвърлянето на храната в него, а покрай това и останалата домакинска работа.
Хубав ден, момичета!

# 89
Орлин Горанов е разкошен в Мамма миа! Хубаво да си изкарате, Мони!
Тази седмица разтоварихме с Редки тъпанари на Теди Москов, два часа и половина чист смях!
Обмислям сега къде да водя домочадието за обяд, че нямам муза за готвене 🤭

Честито на празнуващите - здраве и късмет!

Деси, това специално за теб 😏
Скрит текст:
Спокоен и топъл септември!

Общи условия

Активация на акаунт