Име за момче

• 1 547
  • 30
  •   1
Отговори
Гласувайте, моля, за името, което най-много ви допада Simple Smile

# 1
Станимир не ми харесва, няма подходящо галено - Станчо и Стани са ми грозни, а Миро е като за друго име. Гласувах за Мирослав, въпреки че и Мартин е хубаво, но напоследък е доста распространено.

# 2
Мартин, но не ви ли втръсна вече от Мартиновци

# 3
  • София/Севлиево
Мирослав-слабост ми е това име,бе един от вариантите за избор на големия син.

# 4
Мартин.

# 5
  • София
Мартин, но само защото другите две са съставни, а не харесвам съставните имена.

Михаил? Марин? Максим? Методи? Метей?

# 6
  • Телиш/Плевен
Мартин ми харесва най-много от посочените, но съм съгласна с Г-жа Рамацоти, че е твърде често срещано и ако това е проблем, трябва да помислите за друг вариант.

# 7
Гласувах за Мирослав, но и другите ми харесват, даже се поколебах между Мирослав и Станимир. На -мир харесвам още  Владимир и  Бранимир.

# 8
Мартин ми харесва. Относно популярността, не е по-често срещано от втръсналите Самуил, Симеон, Калоян и пр.

# 9
Гледах една статистика наскоро, Мартин е третото най-разпространено име сред новородени момчета.
И все пак, от изброените ми харесва най-много!
На Станимир галеното име според мен е Миро, и това е едно много хубаво галено име. Но детето може и да е Мирослав, също хубаво име. и подобно на изброените.

# 10
# 11
Ако ще е с галено Миро, по-добре да е Мирослав според мен.

# 12
# 13
И трите ми харесват, но гласувах за Станимир, защото е по-рядко срещано. Означава „който установява мир".

Да, наистина Мартин е на трето място. Ето я статистиката: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19635604.

# 14
  • Най-красивата страна
И трите ми харесват.
Гласувах за Мирослав.

Общи условия

Активация на акаунт